Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş nette ilanlar var. alınır tabiki
    erzurum lu kardeş hayırlı satışlar
    bu arada arkadaşlar benim küçük yaramaz dün garaja girmiş aracın sağ arka çamurluğu biraz çizmiş.
    pasta cila yaptırdım ama tam kaybolmadı belli oluyo.
  • Kedi operasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 26 Haziran 2011; 20:35:13 >

• Bizi bir saat uğraştıran kedi operasyonu...
  • yaramaz kedi
  • Arkadaşlar birkaç mesaj önce satlığa çıkardığım aracımı oto pazarında 5 dakika gibi rekor bir sürede sattım. Aranızdan ayrılıyorum.
    Kırdığım, incittiğim kişiler varsa özür dileyerek haklarını helal etmelerini isterim.

Hoşçakalın.
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:59:26 >
  • Kontak anahtarı için bulduğumuz çözüm yukarıdaki mesajdaki gibi oldu.Aslında ben sadece Gaziantep'te bulunan kayınbiraderime yolladım, o da 30 TL ye bunu yaptırmış sağolsun.Üçüncü tuş boşta tabi.Aslında o bagaj açmak için ama karşılığı yok tabi.
  • logan 2007 laureate dizel 1.5 aracımı satıyorum.
    mavi
    klimalı
    yukseklik ayarlı koltuk
    surucu airbag
    elektrikli aynalar
    125binde.

ciddi alıcılar kontak kursunlar.

ek olarak tekerleklere kaç barlık hava basıyorsunuz?
    uzman tvde ön ve arka tekerlekler eşit olacak
    yaz kış farkı diye bir sey yok demiş ehil biri..,
    4 lastiğe kac hava basmalıdır?
  • @hayalet mavisi önler 28 arkalar 30 olarak kullanıyorum lastikleri.
  • 2006 ambiance pack 1.4 lpg si işli ve alındığından beri kaskolu 40.000 deki inci gri Logan kaça gider acaba?Bu aralar satmayı düşünüyorum.
  • Bu siralar herkes loganlarini satmaya basladi hayirdir :)
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlere kendi Arabamı göstermek isityorum. Arac 2007 olup en üst donanımlı versiyonudur.Çizik yoktur çok temiz bakılmıştır.Mcv modelidir.Araca bazı oynamalar yaptım.Şimdi az bi bütcem var.Modifiye önerileriniz varmı ?
  • arkadaşlar araçları neden satışa çıkarıyorsunuz hayrola?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

arkadaşlar araçları neden satışa çıkarıyorsunuz hayrola?

Depoya mazot koyup bir yerlere gidemedikten sonra neye yarar? Çok ağır vergi yükü, fahiş akaryakıt fiyatları, adım başı radar vs. Özelde ise 94 km/h ile radar cezası yazılınca ve ben bunu iptal ettiremediğim için aracımı sattım. Artık arabaya harcayacağım parayı çocuklarım için harcamaktayım. Şehir içi gideceğim yerlere taksi ile gidiyorum ve çok çok daha ucuza... Şu anda başka bir araç almayı düşünmüyorum artık.

Yoksa aracımı çok seviyordum, sattıktan sonra alıcı beni hayli teselli etmek zorunda kalmıştı, çünkü gözyaşlarımı tutamamıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

arkadaşlar araçları neden satışa çıkarıyorsunuz hayrola?

Depoya mazot koyup bir yerlere gidemedikten sonra neye yarar? Çok ağır vergi yükü, fahiş akaryakıt fiyatları, adım başı radar vs. Özelde ise 94 km/h ile radar cezası yazılınca ve ben bunu iptal ettiremediğim için aracımı sattım. Artık arabaya harcayacağım parayı çocuklarım için harcamaktayım. Şehir içi gideceğim yerlere taksi ile gidiyorum ve çok çok daha ucuza... Şu anda başka bir araç almayı düşünmüyorum artık.

Yoksa aracımı çok seviyordum, sattıktan sonra alıcı beni hayli teselli etmek zorunda kalmıştı, çünkü gözyaşlarımı tutamamıştım...

Hıımm araçtan kaynaklanan bir sebep olmamasına sevindim fakat duruma çok üzüldüm. Dediğiniz çok doğru. Sigortasıdır, vergisidir, kaskosudur, bakımıdır, mazotudur, Herşey çok pahalı. Devlet akaryakıttan elde ettiği geliri daha nerden elde ediyor acaba? 20.000.000.000 liraya yakın bir gelir. Ve halen daha zamlar geliyor.
    Hayırlı uğurlu olsun, daha iyilerini alırsınız inşallah. Canınızı sıkmayın ben de etkilendim

• Arkadaslar 2.0 taunus 115 bygir aracimi satip sifir dizel logan almayi dusunuyorum szce taunusun rahatlindan komforundan sonra pisman olur muyum 2 aracida kullanan arkadaslar veya logancilar yorumlarinizi rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Arkadaslar 2.0 taunus 115 bygir aracimi satip sifir dizel logan almayi dusunuyorum szce taunusun rahatlindan komforundan sonra pisman olur muyum 2 aracida kullanan arkadaslar veya logancilar yorumlarinizi rica ediyorum

taunus kaç model_?
  • 93 model aracimiz
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.