Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (547. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım eğer Loganı Alıcaksan performans isteme sana taunus daki performansı vermez. Öncelikle taunus çok güçlü bir motora sahip ve en önemli özelliği de Arkadan itiş olmasıdır. Logan alacak isen Benzinli yani 1.6 mpi motorunu değilde 1.5 dci motorunu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

93 model aracimiz

Bence almayın taunustaki konforu bulmanız imkansız.

93 model taunus nereyeee 2011 logan nereyee.. Siz siz olun bulaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

93 model aracimiz

Hernekadar konforlu olursa olsun 93 model arabaya binmekle 0 arabaya binmek arasında çok büyük fark var. Benim Enişteminde Granadası vardı o dönemlere ait.2 ayda 1 servise gitmek zorunda kalıyordu. Konforlu,Güçlü bir araba ama 0 Dacia kadar etmez . Kardeşim Al blackline serisi konfor ondada var performans hariç :)

• Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar taunusum cok temiz ama hem klima yok hmde 12 yildir arac bizde artik yeni bir araca gecmek istiyor insan bir kac 2 el araca baktim olay su ki arkadaslar 20 lira veripde 10 yasinda astra focus vb alacagima braz dha koyar 0 dacia alirim dedim aracin gorunusude cok hos dizel motoru ekonomik ama bi test surusu yapmam lazim sanirim ilginiz.icin tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: McvPower

quote:

quote:

93 model aracimiz

Hernekadar konforlu olursa olsun 93 model arabaya binmekle 0 arabaya binmek arasında çok büyük fark var. Benim Enişteminde Granadası vardı o dönemlere ait.2 ayda 1 servise gitmek zorunda kalıyordu. Konforlu,Güçlü bir araba ama 0 Dacia kadar etmez . Kardeşim Al blackline serisi konfor ondada var performans hariç :)

ben zaten bu kıyasa sinirlendim. yoksa 2si kıyas bile götürmez. 93 model taunustan ineceksin 2011 dacia LOGAN'a bineceksin konfor olarak öncekini arayacaksın! var mı böyle bi saçmalık?
    az yakan yeterli konfor sağlayan reno motorlu geniş hacimli dacia'nın fiyat / performans olarak bir eş değeri var mıdır Allah aşkına?

• 1.5 dizel motorlu logan o 2.0 lık tanusu sollar yol verir tanus geri geçer tekrar logan sollar bu kadar basit.
    93 yılının teknoloji ile şimdinin teknolojisi farklı ayrıca torku kaç acaba tanusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

1.5 dizel motorlu logan o 2.0 lık tanusu sollar yol verir tanus geri geçer tekrar logan sollar bu kadar basit.
    93 yılının teknoloji ile şimdinin teknolojisi farklı ayrıca torku kaç acaba tanusun

adam performans olarak öncekini arar mıyım dememiş ki.. konfor olarak arar mıyım demiş.. şu işe bak..
    o zamanın teknolojisi ile bugün bir değil tabi.. turbolar olsun içindeki yakıtına kadar herşey farklı. kaldı ki 1.5 dCi reno motor benzinli motorlara göre gayet daha güçlü.. gönül isterdi ki 1.5 dCi 90 beygir olsun ama, ben bi eksikliğini görmedim, çok da çılgın sürmem zaten arabayı.
  • quote:

Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar taunusum cok temiz ama hem klima yok hmde 12 yildir arac bizde artik yeni bir araca gecmek istiyor insan bir kac 2 el araca baktim olay su ki arkadaslar 20 lira veripde 10 yasinda astra focus vb alacagima braz dha koyar 0 dacia alirim dedim aracin gorunusude cok hos dizel motoru ekonomik ama bi test surusu yapmam lazim sanirim ilginiz.icin tesekkurler

Bir de hyundai accentlere de bak derim. Bence konfor olarak daha iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar taunusum cok temiz ama hem klima yok hmde 12 yildir arac bizde artik yeni bir araca gecmek istiyor insan bir kac 2 el araca baktim olay su ki arkadaslar 20 lira veripde 10 yasinda astra focus vb alacagima braz dha koyar 0 dacia alirim dedim aracin gorunusude cok hos dizel motoru ekonomik ama bi test surusu yapmam lazim sanirim ilginiz.icin tesekkurler

1.4 start modeli bile 27.500 'ken bırakın da o kadar konforlu olsunlar. bence çok avantajsız, o kadar parayı benzinli accent'e hayatta vermem. onun yerine dizel güvenlikli blackline logan almak daha mantıklı değil mi?

• quote:

quote:

quote:

1.4 start modeli bile 27.500 'ken bırakın da o kadar konforlu olsunlar. bence çok avantajsız, o kadar parayı benzinli accent'e hayatta vermem. onun yerine dizel güvenlikli blackline logan almak daha mantıklı değil mi?

Bu fiyat seviyesinde oncelikli tercih sebebinin konfor olmasi mantikli degil bence...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu fiyat seviyesinde oncelikli tercih sebebinin konfor olmasi mantikli degil bence...

çok doğru tespit

• quote:

1.5 dizel motorlu logan o 2.0 lık tanusu sollar yol verir tanus geri geçer tekrar logan sollar bu kadar basit.

O kadar basit değil işte :) . 1.5 dci motor 65 hp güç üretiyor dacialarda . Yenilerine 75 hp koymuşlar galiba tam bilemiyorum. Bende 1.5 dci Logan mcv var. 2008 model .Su ana kadar ne kadar denediysem de 170 i geçemedim. Ama taunus dediğin araba eski teknoloji olmasına rağmen 2.0 motorlu beniznle çalışan ve arkadan itişli bir arabadır . Zaten arabada önemli olan maksimum hız değil Esneklik hızlanmadır. İşte bu 1.5 dci de hiç yok . Maksimum hız olarak fazla birşey değil taunus ondan en fazla bi 10 km daha fazla hız yapar ama kalkışlarda dacia yanına bile gelemez. Zaten bu konuyu konuşmamızda saçma. Ford taunus Genel olarak değerlendirirsek Dacia nın yanına bile yaklaşamaz :)

• kardeş sizin aracınız sanırım 1200 kg nun üzerinde bu aracın atikliğini olumsuz yönde etkiler. logan 1065 kg ve benim aracım 190 km hıza çok kolay ulaşıyo. isterseniz nete 175-180 arası çektiğim resmi bile ekleyebilirim.
    ayrıca dizellerin torku fazla olduğu için kalkışta ve ara hızlanmalarda sizin deyiminizle Esneklik benim aracımda oldukça iyi.
    şahsen 2.00 motorlu mondeo da kullandım aracım özellikle rampalarda 1,2,3, viteslerde mondeodan iyi hızlanıyo. sanırım lpg nin etkisi de var
    ama mondeo 120-130 km hızdan sonra bariz bir şekilde önümde uzuyo.
    arkadan itiş zaten aracı oldukça hantallaştırıyo.
    şunuda belirteyim 110 bg lik era sürdüm aracın hızlanması oldukça iyi ancak kendi aracımla kıyaslarsam era 110 bg ise dacia 85 bg kesin var.
    dacia 65 bg ise era max. 85 bg dir. gibi geliyo.
    bu arada 85 bg lik kango, duster falan sürdüm bunlar kilo farkından dolayı 65 bg kadar anca hızlanıyo.
    ama birde 85 bg lik clio ya bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 13 Temmuz 2011; 21:24:58 >

• Kardeş ben iki arabayıda kullandığım için yazdım Performansda cidden 2.0 motor bir başka oluyor gaza yasladığın anda hissediyorsun.Logan dan 2-3 kat daha fazla . Ama senin anlattıklarına göre benim logan la senin logan arasında çok büyük fark varmış :)
  • bende 1.6mpı 90HP stepway kulanıcısıyım arkadaşımda 1.5 dcı 70HP stepwayla karşılaştrrsam benzinlinin kalkışı güzel faka tdizelin ise kalkışı sanki kamyon kalkıyormuş gibime geliyor ara hızlanmasıda iy değil fakat benzinli kalkışı gidişi süper yakıtıda benzinlinn çoktur ama performens isteyenlere 1.6mpı stepway dizel stepwayla nekadar zorlasamda 170 zor gördüm benzilisiyle 180 zorlanmadan zorladığımda ibre 200 km oturdu bu arada benzinli 2.0 140 HP volvo motor laguna kulandım araç muhteşem ötesi anlatılmaz yaşanır cinsinden lpgde 200 hiç zorlanmadan yapıyor ibre 200 deyken gaza bastıkça araba hala kafa kaldırıyor benzinde ise 240 ibre sona vuruyor aynı zamanda 2010 ford focus hacbak 1.6 110 HP 230 bastım araç banamsın demiyor
    huyundaı inin arabaları gerçekten seri fakat güvenlik ve karoser olarak hiç beğenmiyorum heleki o ne aksent blue araba boyutuna bakın bide arka lastiğin boyutuna bakın sanki arabaya göre çocuk bisikleti lastiği gbi duryor akıl var mantık var...

• Oncelikle konuyla ilgilenen herkese tesekkurler...
    bazi arkadaslarimiz taunusla logani kiyaslamama biraz kizmislar anlasilan haklilar...ben loganin sinirlarini tahmin edebiliyorum sanki logani 18 yasindaki aracla bir tutuyor musum gbi algilanmasin.logan fiyat performans acisindan emsallerini solluyor ancak taunus zamaninin eskide olsa d sinif araci bu aractan sonra logana gecince yol sesi suspansiyon ne durumda olr demek istemistim boyle bir kiyasta yapilinabilir bnce tekrardan tesekkur ediyorum...
  • quote:

Aracin torku 145/4000dd olmasi lazim hocam
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:03:50 >
  • Burhan hocam sen at o loganı çöpe boşver..
    20 yıllık arabayı da logan'dan konforlu dedin ya, ne diyim ben sana..
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:04:12 >
  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.