Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (544. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

1-2007/Logan dizel aracımın klima gazını en uygun nerde/ kaç liraya doldurturum?yakın zamanda klima gazı doldurtanınız var mı acaba?ist -avrupadayım.dacia servisine gitmek istemiyorum.

2-çakmak girişine takılıp calıstırılan mp3 calar aldım ancak 2007/Loganın orjinal kaset calarının ön panelinde hoporlor girişi bulamadım? acaba bu tur mp3 calan kullananlar cihazı nasıl calıstırdılar?

3-oto kouforu fiyatları hakkında bilginiz var mı arkadaslar? en son kaca yaptırdınız.?
    Karşıda bir yer 140 tl ye yaparız dedi 6 saat sürer dediler.sizc 140 tl fiyat iyi midir?

cvplarınızı bekliyorum.
    arabamı satabilirim bakıma aldım:)

o tür aletler radyo frekansı vererek çalışıyor, yani aletin verdiği frekansı arabanızın radyosundan açarsanız o müziği dinlersiniz. herhangi bir kablo bağlantısına gerek yok. o frekans da genelde 87 falan oluyor hatırlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

gebzeden otobanı kulllanarak gideceğim gündoğumuna yakın bir saatte yola çıkarım
    quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

konyalı bende 30 haziran gecesi konyaya doğru yola çıkacam aynen sabırsızlanıyorum aracım uzun yolda daha çok tat veriyor (logan mcv)
    quote:

Gün sayıyorum arkadaşlar. Offff. Gel 05 Temmuz. Geeel. Gel de şu Dacia Logan'ımı hayırlısı ile bir 2500 km daha doya doya kullanıyım.

Sen nereden gidiyorsun. Ben gece 03:00 gibi çıkacağım. İstanbul-Bilecik-Kütahya-Afyon-Akşehir-Konya şeklinde gideceğim.

Ben de Bağcılar'dan yola çıkacağım. sabaha doğru 03:00 - 03:30 gibi. Saati 02:45'e kuruyorum 2 senedir. 15 dakikada hazırlık bitiyor.

quote:

2-çakmak girişine takılıp calıstırılan mp3 calar aldım ancak 2007/Loganın orjinal kaset calarının ön panelinde hoporlor girişi bulamadım? acaba bu tur mp3 calan kullananlar cihazı nasıl calıstırdılar?

Çakmak girişinden çalıştırdığınız mp3 FM Transmitter cihazını bir radyo istasyonu gibi algılayın. Arabanın radyosunu da o istasyondaki yayını almayan çalışan radyo alıcısı gibi. İki cihazın frekansı aynı olduğunda mp3 leri radyo vasıtası ile arabanın hoparlörlerinden dinleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

gebzeden otobanı kulllanarak gideceğim gündoğumuna yakın bir saatte yola çıkarım
    quote:

quote:

konyalı bende 30 haziran gecesi konyaya doğru yola çıkacam aynen sabırsızlanıyorum aracım uzun yolda daha çok tat veriyor (logan mcv)
    quote:

Gün sayıyorum arkadaşlar. Offff. Gel 05 Temmuz. Geeel. Gel de şu Dacia Logan'ımı hayırlısı ile bir 2500 km daha doya doya kullanıyım.

Sen nereden gidiyorsun. Ben gece 03:00 gibi çıkacağım. İstanbul-Bilecik-Kütahya-Afyon-Akşehir-Konya şeklinde gideceğim.

Ben de Bağcılar'dan yola çıkacağım. sabaha doğru 03:00 - 03:30 gibi. Saati 02:45'e kuruyorum 2 senedir. 15 dakikada hazırlık bitiyor.

quote:

Çakmak girişinden çalıştırdığınız mp3 FM Transmitter cihazını bir radyo istasyonu gibi algılayın. Arabanın radyosunu da o istasyondaki yayını almayan çalışan radyo alıcısı gibi. İki cihazın frekansı aynı olduğunda mp3 leri radyo vasıtası ile arabanın hoparlörlerinden dinleyebilirsiniz.

biraz uyuyun 5te yola çıkın

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arabada klima yok. Mümkün olduğunca serinlikten yararlanmaya çalışıyorum. Aslında gece 00:00 da çıkacam ama evdekiler ikna olmuyor. Evdekilere kalsa 06:00 gibi çıkmam lazım.

• kısa bir kablo var.iki ucuda erkek.o baslıgın yanında bir giriş var.diğer girişi nereye takacağım?yada şöyle sorayım o kablo ne işe yarıyor peki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arabada klima yok. Mümkün olduğunca serinlikten yararlanmaya çalışıyorum. Aslında gece 00:00 da çıkacam ama evdekiler ikna olmuyor. Evdekilere kalsa 06:00 gibi çıkmam lazım.

bu devirde klimasız araba kullanmak zor be hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

1-2007/Logan dizel aracımın klima gazını en uygun nerde/ kaç liraya doldurturum?yakın zamanda klima gazı doldurtanınız var mı acaba?ist -avrupadayım.dacia servisine gitmek istemiyorum.

3-oto kouforu fiyatları hakkında bilginiz var mı arkadaslar? en son kaca yaptırdınız.?
    Karşıda bir yer 140 tl ye yaparız dedi 6 saat sürer dediler.sizc 140 tl fiyat iyi midir?

cvplarınızı bekliyorum.
    arabamı satabilirim bakıma aldım:)

1-Klima gazı OtoPratik'de indirimde idi netten bulup gidebilirsiniz herhangi bir şubesine.

3-Fiyat fena değil hatta iyi bir yer ise(kullandığı malzemeler ve işini bilmesi vs) iyi denebilir.Ford Connect'i 200 liraya detaylı temizlik yaptırdık 0 gibi oldu kesinlikle tavsiye ederim.Arabanın parıl parıl parlaması içi dışı her tarafının buram buram hijyen olması çok güzel. Birde yaptırdığınız yerde ozonla iç yıkama varsa çok daha iyi.

Anadolu yakasında iseniz size bir yer önerebilirim.
    *Geçenlerde nette gördüğüm üzere StarWash diye bir yerde indirim vardı 125lira gibi bir rakamdı sanki, araştırın derim.

• Bir kaç gündür bir şey farkettim arabada. Belki daha önceden de öyleydi farketmedim. Bilmiyorum. Arabayı çalıştırdığım zaman akü lambası anında sönerken, yağ lambası 2 saniye kadar gecikiyor sönme konusunda. Diesel arabada normal midir? Yoksa sorun mu var?
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Bir kaç gündür bir şey farkettim arabada. Belki daha önceden de öyleydi farketmedim. Bilmiyorum. Arabayı çalıştırdığım zaman akü lambası anında sönerken, yağ lambası 2 saniye kadar gecikiyor sönme konusunda. Diesel arabada normal midir? Yoksa sorun mu var?

Aynı durum bende de mevcut abi.

Bu sabah az kaldı yetkili servise gidiyordum. Ulan son kez dikkatlice kontrol ediyim dedim ve ettim. Benimkisi evhammış. Araba ilk çalışmada yağ lambası 2 saniye geç sönüyor. Fakat araba biraz ısınıp yol aldıktan sonra sonra iki kere stop edip tekrar çalıştırdım. Yağ ikaz lambası akü lambasından bile çabuk söndü. Sorun yok.

Zaten 05 Temmuzda yolculuk var. Yola çıkmadan bir iki gün önce yağını, suyunu, rot balansını kontrol ettirecem yetkili servise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Bir kaç gündür bir şey farkettim arabada. Belki daha önceden de öyleydi farketmedim. Bilmiyorum. Arabayı çalıştırdığım zaman akü lambası anında sönerken, yağ lambası 2 saniye kadar gecikiyor sönme konusunda. Diesel arabada normal midir? Yoksa sorun mu var?

Aynı durum bende de mevcut abi.

aynı durum bende de mavcut. bi an sönmeyecek sanıp telaşlandığım bile oldu

• cvp için tesekkurler,
    otopratik goptan verilen fiyat 60tl..işlem 40 dk sürüyormus.bu fiyat iyi mi acaba?
    ist avrupa yak.sındayım.
  • arkadaşlar aracın yağ değişim zamanı geldi.
    bizim araç doğuştan 10/40 elf yağ ile gelmişti şimdiye kadar hep aynı 10/40 elf koymuştuk.
    şimdi renault 5/40 a dönmüş. birde gene elf in motrio diye 10/40 yağı varmış
    şimdi piyasada elf in 10/40 lık yağı 4 litre satılıyo yarım litre için bir litreliğini bulamadım bir daha 4 litrede almak istemiyorum.
    ne yapayım elf motrio 10/40 a mı devam edeyim.
    elf 5/40 mı
    yağında marka ve numarasının değişmesini istemiyorum aslında.
  • klima gazı icin nedense pek cvp yok:)

arkadaslar ..arac içi temizliği hakkında: bir kaç sey danismak istiyorum.
    aracımdaki gri bölgeler hayli kirli.aracı 2.el aldım sahibi pek ilgilenmemis.
    kapılardaki gri bolgeleri derinlemesine neyle temizleyebilirim.gri kısımların cok ince girintileri var biliyorsunuz.gri kısımlar resmen kiri tutmuslar.

ayrıca aracın tavanı (sigara içtiklerinden) epey renk değiştirmiş...
    son olarak arka camın hemen on kısmındaki gri doseme de berbat ötesi:)))

hangi??? temizlik ürünü işimi görür sizce..oto kuaforune goturmekten vazgectim.kendim yavas yavas temizleyeceğim.kuaforlerle ilgili epey şikayet okudum netten o yuzden kendim temizleme kararı aldım:)

saygılar,
  • Arkadaşlar teknik bir sorum var. Misal yokuş iniyorsunuz ve vitesi boşa aldınız. Araba rölantide çalıştığı için az yaktığını düşünüyorsunuz fakat motor pistonları döndürmek için güç harcıyor. Buna karşın vitesle indiğinizde motor teker e bağlı olduğu pistonlar zaten dönüyor. Bununla beraber devir biraz yükseliyor. Bu devir gaza basmadan yükselirken yakıttan da yiyor mu? Boş viteste kullanmak pek akılcı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersss

Arkadaşlar teknik bir sorum var. Misal yokuş iniyorsunuz ve vitesi boşa aldınız. Araba rölantide çalıştığı için az yaktığını düşünüyorsunuz fakat motor pistonları döndürmek için güç harcıyor. Buna karşın vitesle indiğinizde motor teker e bağlı olduğu pistonlar zaten dönüyor. Bununla beraber devir biraz yükseliyor. Bu devir gaza basmadan yükselirken yakıttan da yiyor mu? Boş viteste kullanmak pek akılcı gelmiyor.

doğrudur, boşta gitmektense viteste gitmek daha iyidir.
    bpşta giderken motor stop etmemesi için yakıttan yer, ama vitesteyken zaten tekerden alır o gücü.
    tabi dik bi yokuşu 2 ile inmek devri çok yükseltir, onun yerine 3te inmek hem fren yapar hem de devir insancıl boyutlarda kalır

• Burda bir arkadaş bir şey söyledi.

Dacia Logan'larda kapıları kilitleyen düğmeye bir kaç saniye devamlı basınca araba yeni bir özellik kazanıyormuş. Bundan sonra arabaya bindiğinizde siz kapıları kilitlemeseniz bile biraz yol gittikten sonra kapılar kendiliğinden kilitleniyormuş.

Tofaş bu özelliği taaa yıllar önce ilk defa Doğan S lerde kullanmaya başlamıştı.
  • quote:

Burda bir arkadaş bir şey söyledi.

Dacia Logan'larda kapıları kilitleyen düğmeye bir kaç saniye devamlı basınca araba yeni bir özellik kazanıyormuş. Bundan sonra arabaya bindiğinizde siz kapıları kilitlemeseniz bile biraz yol gittikten sonra kapılar kendiliğinden kilitleniyormuş.

Tofaş bu özelliği taaa yıllar önce ilk defa Doğan S lerde kullanmaya başlamıştı.

İcerideki mi kumandadaki dugme mi? İyi bir ozellik cunku bu... Toyotalarda da var midir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.