Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (472. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eengo35

slm arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim konu var uzun zaman dır okuyorum hiç yazmadım bende 2008 model 1.6 lauretde aracım var 12500 km de periyoduk yıllık bakımını yaptırmaya ihtiyaç duymadığıma pin pişman oldum nedenimi 1 hafta öncesine kadar motor yağ kaçirdiğini gördüm servise götürdüm baktılar triger kayişinin yağlandığını ve fabrika hatası olduğunu söylediler ama siz yıllık bakımını yaptırmadığınız için garanti verilip verilemeyeeği belli değil dediler istanbula yazı yazıp haber bekledik o sırada çok uğraşlara rağmen zar zor ricayla garantiye aldılar ne kadar teşşekkür etsem azdır triger kayiş dişlisi kanter contası hepsini değiştirdiler allah bin kere razı olsun benden size tavsiyem sıfır araç alırsanız senelik periyodik bakımını ihmal etmeyin derim izmir yaşar renautla teşekkürlerimi iletirim

Garanti süresi bitmeden yıllık bakım yaptırmayı ihmal etmek affedilmez bir hatadır. Benim aracım garanti süresine bitmesine 2 ay kala, far sellektör kolu uzun-kısalarda geri atıyor sorun olmaya başlamıştı. Garantiden değiştirdiler, fatura fiatı yaklaşık 350 tl idi. İşte garantinin ve zamanında servise gitmenin faydaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: se@

quote:

Orijinalden alıntı: hodebabe

evet lpg yi hallettikten sonra sıra farlara geldi iyi bir aydınlatma için ne yapılmalı aslında kesin çözüm xenon ama mercek olayı var ve mercekle birlikte biraz tuzlu çıkıyor fiyat mercekli farlar bildiğim kadarıyla 250-300 lira adedi yanlış biliyo olabilirim ama
    siz ne önerirsiniz arkadaşlar
    güzel aydınlatma sağlayan varmı kullandığınız yada gördünüz bir ampul çeşidi
    aracın mevcut olan aydınlatması bana yetersiz geliyo ve çözmem lazım bunu

dostum en hesaplı cozum osram night breaker H4 ampuller.Al tak 2 si 30 lira civarında, %90 daha fazla ışık veriyor, yine bildigin sarı renk ama %10 daha beyaz.Gece aydınlatması harika oluyor hic xenonla ugrasma dene gör birsey kaybetmezsin kullanınca bana tesekkur edeceksin.Genelde yapımarketlerde de satılıyor kendin kolayca takabilirsin.

kardeş geçen benim aracın sağ kısa far yanmadı değiştirdim 5 liraya üzerinden çıkan night breaker ını bilmiyorum ama osram h4 yazıyo yani aracın orjinal farları osram h4

• Arkadaşlar herkese merhaba. 2 gün içinde resimdeki arabayı alacağım. 1.4 mpi atiker sıralı lpg. Araba hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

• Selam arkadaşlar.

Bende artık sizler gibi bir dacia sahibiyim. (DACİA LOGAN 1.4 AMBİANCE PACK - 2006 MODEL)
    Gerçi daha yaklaşık 2 ay oldu alalı ama iyiki almışım diyorum. Hız tutkunu olanlara tavsiye etmiyorum (1.4 modeli için) ama konfor, rahatlık, ekonomi ve daha birçok şey, yani orta halli birisinin sahip olabileceği ve içinde herşey olsun diyebileceği harika bir araba. Dediğim gibi ben şimdilik çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

Şimdi benim tecrübeli dacia sahiplerine bir sorum var, yardımcı olursanız memnun olurum;
    Daciaların klimalarında polen filtresi yokmuş diye duydum. Pek aklıma yatmadı, arabamında daha acemisiyim, gerçi bunun cevabını öğrenmek zor değil. Arar servise de sorabilirim. Burada bu muhabbetleri görünce bir sorayım dedim. Bu konuda kesin bir bilgisi olan varsa ve bizleride bilgilendirirse memnun olurum.
    Polen filtresi varmı? Varsa arabanın neresinde? Rahatlıkla ulaşabileceğimiz ve kendimiz söküp takabileceğimiz biryerdemidir?

TEŞEKKÜRLER.........

• aksoyarif arkadaşım aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin loganlarda maalesef polen filtresi yok.

Mert Bayram
    arkadaşım araç güzel görünüyo ancak fotoğraftan pek bişi anlayamayız eğer aracın kazası yoksa ve km side çok fazla değilse seninde içine sindiyse al gitsin güzel araç gelin gibi duruyo
    bazen acaba beyaz laurettamı alsaydım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 27 Nisan 2010; 22:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

quote:

Orijinalden alıntı: se@

quote:

Orijinalden alıntı: hodebabe

evet lpg yi hallettikten sonra sıra farlara geldi iyi bir aydınlatma için ne yapılmalı aslında kesin çözüm xenon ama mercek olayı var ve mercekle birlikte biraz tuzlu çıkıyor fiyat mercekli farlar bildiğim kadarıyla 250-300 lira adedi yanlış biliyo olabilirim ama
    siz ne önerirsiniz arkadaşlar
    güzel aydınlatma sağlayan varmı kullandığınız yada gördünüz bir ampul çeşidi
    aracın mevcut olan aydınlatması bana yetersiz geliyo ve çözmem lazım bunu

dostum en hesaplı cozum osram night breaker H4 ampuller.Al tak 2 si 30 lira civarında, %90 daha fazla ışık veriyor, yine bildigin sarı renk ama %10 daha beyaz.Gece aydınlatması harika oluyor hic xenonla ugrasma dene gör birsey kaybetmezsin kullanınca bana tesekkur edeceksin.Genelde yapımarketlerde de satılıyor kendin kolayca takabilirsin.

kardeş geçen benim aracın sağ kısa far yanmadı değiştirdim 5 liraya üzerinden çıkan night breaker ını bilmiyorum ama osram h4 yazıyo yani aracın orjinal farları osram h4

dostum aracın orjinal farları osram h4 ama standart tipi, onlar yerine night breaker modelini takarsan gercekten cok güçlü farların oluyor baya baya ferkediyor yani.normal h4 osram lar dedigin gibi 5 lira civarı nightbreakerlar 15 lira civarı. Bu tarz bi değişim yapacak olursanız ampullerin ikisini birden değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksoyarif

Selam arkadaşlar.

Bende artık sizler gibi bir dacia sahibiyim. (DACİA LOGAN 1.4 AMBİANCE PACK - 2006 MODEL)
    Gerçi daha yaklaşık 2 ay oldu alalı ama iyiki almışım diyorum. Hız tutkunu olanlara tavsiye etmiyorum (1.4 modeli için) ama konfor, rahatlık, ekonomi ve daha birçok şey, yani orta halli birisinin sahip olabileceği ve içinde herşey olsun diyebileceği harika bir araba. Dediğim gibi ben şimdilik çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

Şimdi benim tecrübeli dacia sahiplerine bir sorum var, yardımcı olursanız memnun olurum;
    Daciaların klimalarında polen filtresi yokmuş diye duydum. Pek aklıma yatmadı, arabamında daha acemisiyim, gerçi bunun cevabını öğrenmek zor değil. Arar servise de sorabilirim. Burada bu muhabbetleri görünce bir sorayım dedim. Bu konuda kesin bir bilgisi olan varsa ve bizleride bilgilendirirse memnun olurum.
    Polen filtresi varmı? Varsa arabanın neresinde? Rahatlıkla ulaşabileceğimiz ve kendimiz söküp takabileceğimiz biryerdemidir?

TEŞEKKÜRLER.........

arkadasım aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim.Aracında polen filtresi yok ama daha onceki sayfaları okursan clio3 yada renault modusun 15 € civarındaki polen filtresini aracına adapte edebilirsin.Gerekli bilgileri eski sayfalarda bulacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

selamlar, 2006 model 31.000 deki 1.4 mpı loganın trigger değişimini ne zaman yapmalıyım?

servis tavsiyesi 60.000km yada 4 yıl hangisi once dolarsa degiştirmek gerekli diyorlar ama yinede sana kalmıs.Riski göze alırsan bir muddet daha triger seti değişimi yapmadan aracını kullanmaya devam edebilirsin.
  • Mert Bayram kardeşim araç gerçekten iyi duruyo lpg li olması büyük avantaj
    logan lpg ile 0,18 0,19tl yakıyo ki cebin bayram edicek
    ama ben o arabayı alacak olsam kaputun üzeüindeki parçayı ve arka camlardaki stikerleri hemen sökerim tabi kişisel tercih ama aracın orjınal hali çok daha güzel bence
  • arkadaşlar şu resim atma olayı nasıldı bu ara sanırım aracı süsleme işini biraz abarttım anlatıverinde görüşlerinizi alayım
  • slm arkadaşlar bana acil logan mcv dizel 40000 km bakım ücreti hakkında bilgisi olan varmı bide servis harici yaptırmak dahaucuzamal olurmu
  • arkadaşım benim araç 39780 km de 40 bin bakımı için standart olarak yağ yağ filtresi hava filtresi ve mazot filtresi değişiyo servise sordum 10 nisana kadar indirim vardı 200 civarı olur deişlerdi şimdi bilmiyorum bizim sanaide 130 lira olur dedi parçacı işçilik almıyorlar hafatya ek ders yatsın değiştirmeyi düşünüyorum
  • dacia logan 1.5dizel ve mcv 1.5 dizel istanbul şehiriçinde kaç tl yakıyor arkadaşlar?ve max kaç km de bir araç almalıyım logan dizellerde..
  • Merhaba...
    Bende artık yeni bir Dacia Logan Blackline 1.5 DCİ sahibiyim. Forumunuzu görünce çok sevindim. ve merhaba diyerek tanışmak istedim. Yeni Logan sahibi olduğum için pek çok bilgi eksiğim var mutlaka. Daha eski arkadaşlardan inşallah kafamıza takılan soruların cevaplarını alırım. Herkese selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

arkadaşlar şu resim atma olayı nasıldı bu ara sanırım aracı süsleme işini biraz abarttım anlatıverinde görüşlerinizi alayım

1. hocam oncelikle resimleri bilgisayarina kaydet.

2. daha sonra bu is icin bir uppload sitesi bulman lazim en meshurlardindanhttp://imageshack.us/ sitesine gir

3. hemen onune gelen sayfadan (Browse) yazan yere tikla ve bilgisayarinda yuklu olan istedigin resmi sec.

4. bilgisayarindaki resimleri secip okeyledigin zaman sayfanin hemen altindaki upload now yazan yeri tikla.

5. upload islemi bittikten sonra yukledigin resim sayfada gorunecektir. resmin asagisinda bululan direct lin yazan yerin yarinda yazan http ile baslayan rakam, harf ve simgelerden olusan tum yaziyi farenin sol tusuna basili olarak hepsini sec. ce farenin sag tusuna bas ce kopyala tusuna bas

6. daha sonra donanimhaberde mesaj yazdigimiz ekranda metni yazarken yukarida bulunan kutucuklardan (image) yazan yeri tikla

7. bu kutuya bastiginda karsina bu yazilar gelir [simage][/simage]

8. son islemimiz ise soyle : upload sitesinden upload ettigimiz ve farenin sol tusuna basili olarak yazilanlarin hepsini kopyaladigimiz harf rakam ve mtinden olusan yazi gurubunu bu iki kutucugun arasina yapistiriyoruz

9. iste bu kadar. en sonu bu ve mesajimizi bittikten sonra okeyledigimiz tamam kutusuna tikliyoruz ve resmimiz gorunuyor.

hadi kolay gelsin

• dacia forumunda..dizel loganın istanbul şehiriçinde kaç lira yaktıgını yazabilecek bir uye yok sanırım
  • www.daciakulubu.com adresinde sorarsan belki daha samimi cevaplar bulabilirsin
  • öncelikle aracın sağ ön kapısını açıp orta konsolun ön dip tarafına doğru bakarsan altta verdiğim resimlerden anlayacaksın
    orjinalinde yok ama kendin yapabilirsin.

• bu resimde polen filtresi konulduktan sonraki hali

• nebi hocam teşekkürler resimler makinde kaldı sonra atarım
    cetinkircali arkadaşım aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
    mcv şehir içi sıkışık tarfikte 7 litre yakar sanırım
    uzun yolda 90-100 km hızlarda 5 litre civarı yakması lazım
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.