Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke aracını satmak yerine lpg taktırsaydın
    lpg li logan dizel kadar az yakıyo ben yeni lpg taktım ve çok memnunum keşke daha evvel girseydim lpg işine
    şu an km de 18-19 kuruş yakarak geziyorrum uzun yolda daha da düşer zannedersem 13-14kuruş yakar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 19 Nisan 2010; 0:17:05 >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Ben nasip olursa araba almak istiyorum.Etrafımdakiler dacianın iyi bir seçim olacağını söylüyorlar.(Bu arada arabalardan hiç anlamam) Fakat dacia loganın çeşitli motor seçenekleri mevcut ama bana göre hangisi uygundur bilmiyorum.Bu arada bulunduğum yer karadeniz bölgesi ve köyde ikamet ediyorum(Köy yolları malum),memurum ve 3 kişilik bir aileyiz.Sizce bana uygun benzinli olmak şartıyla hangi logan modelidir.Şimdiden herkese teşekkürler ediyorum.Rabbim kimseye kaza bela vermesin inşallah. (AMİN)
  • Alacağınız logan 1,4 veya 1,6 olabilir. Loganların altı yüksek ve darbelere dayanıklı bir araç, kısaca torosun modern olanı. Ben 1,4 ü kullanıyorum ve son derece memnunum, asfaltta, köy yolunda, dağda bayırda rahatlıkla kullanabilirsin, çekiş gayet iyi, daha yüksek çekiş için 1,6 da iyi bir seçenek. Ama yakıt ve bakım maliyetleri açısından 1,4 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukobir

Alacağınız logan 1,4 veya 1,6 olabilir. Loganların altı yüksek ve darbelere dayanıklı bir araç, kısaca torosun modern olanı. Ben 1,4 ü kullanıyorum ve son derece memnunum, asfaltta, köy yolunda, dağda bayırda rahatlıkla kullanabilirsin, çekiş gayet iyi, daha yüksek çekiş için 1,6 da iyi bir seçenek. Ama yakıt ve bakım maliyetleri açısından 1,4 tavsiye ederim.

Öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim.Benim en çok önem verdiğim yakıt konusunda en cimri olan.Ben bişey daha sormak istiyorum.Peki bu ''Ambiance'',''Laureate'',''Blackline'' ve MPI gibi ifadeler ne anlama geliyor.Donanım farklılığımı oluyor?Bu konudada aydınlatırsanız sevinirim.Saygılar...

• Ambiance ve Laureate bunlar donanımla ilgili olan seriler, tabiki laureate daha donanımlı olandır, son olarak gri ve siyah olarak üretilen Blacline serisi ise özel üretim olup bazı aksesuarlar ücretsiz olarak sunulmaktadır. Örneğin, alaşım jant gibi, bazı firmalar tamamen ilgi çekmek amacıyla bu tip özel üretimler yaparlar, renault bunların başında gelir, opel içinde bunları söylemek gerek. MPI ise benzinli motorların işletim ve yakıt sistemini ifade eder. MPI kısaca;Multi Point Injection (Çok Noktadan Enjeksiyon), enjektör ağzı her bir silindirin emme manifolduna bağlı çalışmasıdır. Yani teknik bir konu. Amaç daha az yakıtla, en fazla güç sağlama dersek yanlış olmaz. Maddi gücünüze göre, klima ve abs olursa iyi olur tabi. Olmazsada bişey olmaz sonuçta ekonomik durumumuz tercihimizi belirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 19 Nisan 2010; 23:01:09 >
  • quote:

Maddi gücünüze göre, klima ve abs olursa iyi olur tabi. Olmazsada bişey olmaz sonuçta ekonomik durumumuz tercihimizi belirler.

Mesela hiç dolu olmayan bir modelini alsam ve daha sonra klima,abs,elektrikli cam vs..gibi donanımları taktırabilirmiyim?
  • Bu düşüncenden tamamen vaz geç. Mevcut araç üzerinde alırsan 5 lira fark eder, sonradan taktırırsan 15 lira masraf edersin. Ayrıca mesala ABS sonradan taktırmak teknik sebeplerden dolayı mümkün değildir. Eğer ekonomik gücünüz yeterli değilse temiz ikinci el düşünün derim.
  • Merhaba. 2004 model ilk sahibi olduğum Daca Solenza'mı ihtiyaçtan satacağım.
    EDiT: sattım kurtuldum 2010 da. Allah diğer Dacia zedelere de yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pampilo -- 16 Kasım 2012; 23:26:47 >
  • quote:

Bu düşüncenden tamamen vaz geç. Mevcut araç üzerinde alırsan 5 lira fark eder, sonradan taktırırsan 15 lira masraf edersin. Ayrıca mesala ABS sonradan taktırmak teknik sebeplerden dolayı mümkün değildir. Eğer ekonomik gücünüz yeterli değilse temiz ikinci el düşünün derim.

Tavsiyelerin ve önerilerin için çok çok teşekkür ederim sayende bilmediklerimi öğrendim ilgin ve alakan için tekrar teşekkürler.
  • logan mcv vardı foruma hergün girerdim hep bomboş olurdu sattım albea aldım albeanın forumu maşallah hiç boş kalmıyor sürekli aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

logan mcv vardı foruma hergün girerdim hep bomboş olurdu sattım albea aldım albeanın forumu maşallah hiç boş kalmıyor sürekli aktif

AYNEN ÖYLE FORUM BOMBOŞ GEÇENLERDE BİŞE SORDUM HALA CEVAP ALAMADIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Arkadaşlar logan mcv nin tavan barının fiyatlarını bilen varmı... yan sanayi olarak satılıyormu... uygun bişe olursa almak istiyorum...

Bu sorunuza cevap verecek bir arkadaş yokmuş demekki. Tavan barı fiyatlarını ancak ihtiyaç duyan araştırır öğrenir. Genelde MCV sahibi olanlar tavan barı mevcut olarak aldıklarını sanıyorum. Ayrıca bu konu ile bilgi almak çok kolay, internetten herhangi bir Renault yetkili servisine sorduğunuzda detaylı cevabını alabilirsiniz. Bunun için sitem etmeniz gerekmezdi. Sonuçta bu ürünün fiyatını bilen yokmuş. Ayrıca bu form çok hızlı hareket ettiği için kısa sürede arkadaşlar merak edilenleri öğrendiler, ayrıca geçen sürede araca bir alışkanlık oldu, bu yüzden form ilgisini bir miktar kaybetmiş olabilir. Tekrar canlanması için muhtemelen gelecek yıl yeni logan versiyonun piyasaya sürülmesinin beklenmesi gerek. Bir diğer faktör ise internette dacia ile ilgili çeşitli gruplar ve formlar oluşturuldu bir kısım arkadaşlar oralarda takılıyorlar doğal olarak. Sonuçta bu form seviyesini hiç düşürmeyen en emektar olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 21 Nisan 2010; 21:17:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Arkadaşlar logan mcv nin tavan barının fiyatlarını bilen varmı... yan sanayi olarak satılıyormu... uygun bişe olursa almak istiyorum...

Bu sorunuza cevap verecek bir arkadaş yokmuş demekki. Tavan barı fiyatlarını ancak ihtiyaç duyan araştırır öğrenir. Genelde MCV sahibi olanlar tavan barı mevcut olarak aldıklarını sanıyorum. Ayrıca bu konu ile bilgi almak çok kolay, internetten herhangi bir Renault yetkili servisine sorduğunuzda detaylı cevabını alabilirsiniz. Bunun için sitem etmeniz gerekmezdi. Sonuçta bu ürünün fiyatını bilen yokmuş. Ayrıca bu form çok hızlı hareket ettiği için kısa sürede arkadaşlar merak edilenleri öğrendiler, ayrıca geçen sürede araca bir alışkanlık oldu, bu yüzden form ilgisini bir miktar kaybetmiş olabilir. Tekrar canlanması için muhtemelen gelecek yıl yeni logan versiyonun piyasaya sürülmesinin beklenmesi gerek. Bir diğer faktör ise internette dacia ile ilgili çeşitli gruplar ve formlar oluşturuldu bir kısım arkadaşlar oralarda takılıyorlar doğal olarak. Sonuçta bu form seviyesini hiç düşürmeyen en emektar olanı.

Sitem etmiyorum sadece forumun çok az ziyaret edildiğini ve gelen giden sayısının az olduğunu belirtmek anlamında söyledim...

• Tüm Logan dostlarına iyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 22 Nisan 2010; 23:57:31 >
  • Haklısınız. Bu formu kullanmak sadece dacia ile ilgili olmamalı, arkadaşların başka konulardada paylaşım yapmaları gerekir. Sonuçta herkes herşeyi bilmeyebilir. Bilgiyi paylaşmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 23 Nisan 2010; 0:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodebabe

evet lpg yi hallettikten sonra sıra farlara geldi iyi bir aydınlatma için ne yapılmalı aslında kesin çözüm xenon ama mercek olayı var ve mercekle birlikte biraz tuzlu çıkıyor fiyat mercekli farlar bildiğim kadarıyla 250-300 lira adedi yanlış biliyo olabilirim ama
    siz ne önerirsiniz arkadaşlar
    güzel aydınlatma sağlayan varmı kullandığınız yada gördünüz bir ampul çeşidi
    aracın mevcut olan aydınlatması bana yetersiz geliyo ve çözmem lazım bunu

dostum en hesaplı cozum osram night breaker H4 ampuller.Al tak 2 si 30 lira civarında, %90 daha fazla ışık veriyor, yine bildigin sarı renk ama %10 daha beyaz.Gece aydınlatması harika oluyor hic xenonla ugrasma dene gör birsey kaybetmezsin kullanınca bana tesekkur edeceksin.Genelde yapımarketlerde de satılıyor kendin kolayca takabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

logan mcv vardı foruma hergün girerdim hep bomboş olurdu sattım albea aldım albeanın forumu maşallah hiç boş kalmıyor sürekli aktif

bence bunu soylemeden once bir forumun sayfa sayisina birde okunma sayisina baksan iyi olur. Nerdeyse tum motorlu araclar forumunun en cok okunan ve mesaj atilan konu basligidir. Ben 2006-2009 yillarinda logan kullandim ve sattim corolla aldim. Fakat buradaki paylasimi toyota basliginda bulamadin. Cok kaliteli ve cok hizli olarak mesaj yazilan bir konu basligidir. Bu arada eski arkadaslara selamlar. yenilere de tabi
  • slm arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim konu var uzun zaman dır okuyorum hiç yazmadım bende 2008 model 1.6 lauretde aracım var 12500 km de periyoduk yıllık bakımını yaptırmaya ihtiyaç duymadığıma pin pişman oldum nedenimi 1 hafta öncesine kadar motor yağ kaçirdiğini gördüm servise götürdüm baktılar triger kayişinin yağlandığını ve fabrika hatası olduğunu söylediler ama siz yıllık bakımını yaptırmadığınız için garanti verilip verilemeyeeği belli değil dediler istanbula yazı yazıp haber bekledik o sırada çok uğraşlara rağmen zar zor ricayla garantiye aldılar ne kadar teşşekkür etsem azdır triger kayiş dişlisi kanter contası hepsini değiştirdiler allah bin kere razı olsun benden size tavsiyem sıfır araç alırsanız senelik periyodik bakımını ihmal etmeyin derim izmir yaşar renautla teşekkürlerimi iletirim
  • selamlar, 2006 model 31.000 deki 1.4 mpı loganın trigger değişimini ne zaman yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

selamlar, 2006 model 31.000 deki 1.4 mpı loganın trigger değişimini ne zaman yapmalıyım?

BEN 55 000 LERDE YAPTIRDIM AMA GENELDE 60 000 DERLER BEN BİRAZ ERKEN YAPTIRMAYI TERCİH ETTİM
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.