Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (474. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    logan sedan laurette 1,5 2008 full...

araç 107,000 de..
    geçengun çimenli bir yerden dönerken çimenin içinde göremediğim büyükçe bir demir parçası..
    original dacı çelik jantının kenarından biraz parçaladı...
    aslında biraz tehlikeli yerden parçaladı.. yanaktan... ama dünyanın km sini yaptım.. 360 km uzun yol yaptım
    gidiş - geliş .. 8 mayısta ankaraya gitmem gerekiyor..ve değiştirmem lazım.. bir kaç yerden... 0 jant buldum
    fakat malum kazıklanmayalım :).fiyatı konusunda yrd ihtiyacım var...

birde bir kaç soru....
    malum 120 bin bakımı gelyor:) daha çok var demeyin en fazla 1 ay a kadar tamam o km :).. servisinde yaptırmayacağım...
    original yedek parça ile..usta ile.. anlaştım makul bir fiyata yaptıracağım... ma devir daim 3, bir 60,000 i devirmez diye
    duydum.... Allah ı var dah hiç bir yerinden arıza vermedi motor olark........3,000 bin önce ön balata/ön disk/arka balatalar
    değişti.. arka kampanaları tornaya verdim... fren merkezleri temzlenip yağlandı...

ben mazot filtresini 20 hava filtresini 10 bind e değiştiriyorum ama hava filtesine her 3,4 binde bir hava tutturuyorum..
    bunun faydası olur mu...
    lastikler önlerde 185/60/15 michelin energy....arkalarda 185/60/15 continental var bu boyutlarla arabanın yakıtı dustuğı gibi..
    daha da serileşti iyi kaçıyo .... birbirlerine güzel uyum sağladılar.. sizce nasıl bir seçim... perte çıkan bir rabadan aldım..
    . arkadakiler daha yeni... öndekiler de yarım diş in üstünde...ii durumda....

bir de ses yapıp beni deli eden olay.. kapı kilitlerinin karşılığı sanırım plastiği yenmiş biraz bunu nereden bulabilirim..
    .servisi dışında.. kç yere sordum kmsede yok...

ön takım yeniiiyaptırdım.. ön/arka amortisörler gayet iyi durumda...
    şimiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert Bayram

Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. arabayı aldım. 38.000 km de. arka çamurluktaki lokal bi boya haricinde boya ya da değişeni yok. Çok temiz. =) kaputun üstündeki parçayla arka camdaki yazıları çıkardım gerçekten kötü duruyordu. Böyle daha ağır durdu bizim logan :p. Farlar yetersiz geldi bana. Beyazlık önemli değil benim için. İyi aydınlatsın yeter. Hangi ampülü önerirsiniz?

aracın hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun

yazıları ve kaputtaki parçayı sökmekle iyi yapmışsın gerçekten çok kötü duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Merhaba dostlar

Sabahları zor çalışıyordu zaten. Geçen gün marşa bastığımda ilkinde almadı, ikincisinde alır diye tekrar bastım akü bitti. (Uzun bastım) Vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım ancak çok zor vurdu.
    Daha önce onlarca aracı vurdurarak çalıştırmışımdır belki ama ilk defa bu kadar zor çalışan araç gördüm. Büyük ihtimalle ateşleme sisteminde bir problem olabileceğini düşünüyorum.

Aynısı benim de başıma geldi, misafirlik dönüşü akü aniden bitti hem de hiç zayıflamadan.3 kişi ne yaptıysak itekleyerek çalıştıramadık...arabayı orada bıraktım ertesi gün yeni akü alıp taktım artık.

• 1.4 AMBİANCE PACK Loganıma tüp taktırmayı düşünüyorum. Garantisi 2011 ocak ayında doluyor. Hali hazırda tüp taktıran arkadaşlar varsa;

1.Penformansı çok mu düşüyor?
    2.Yakıttan bariz fark oluyormu?
    2.brc mi atiker mi kararsız kaldım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmyn1

1.4 AMBİANCE PACK Loganıma tüp taktırmayı düşünüyorum. Garantisi 2011 ocak ayında doluyor. Hali hazırda tüp taktıran arkadaşlar varsa;

1.Penformansı çok mu düşüyor?
    2.Yakıttan bariz fark oluyormu?
    2.brc mi atiker mi kararsız kaldım?

Hissedilen bi performans düiüşü yaşamadım
    bende yakıt yarı yarıya farketti şehir içi 18 kuruş yakıyorum
    Ben Atiker taktırdım memnunum
  • Formda ve çevremde yaptığım gözlemde, ayni zamanda başıma bizzat geldiği için iyi biliyorum. Loganlardaki orjinal romanya malı aküler, 2-3-4 yıl içinde akü zayıflığını hissettirmeden, tak diye bitiyor ve yolda kalıyorsunuz. Sabah soğuğunda marş sorunsuz çalıştı. Öğle sıcağında araçta tık yok, akücü arkadaş akü getirip taktı, herşey tamam, eski aküyü ölçtük sıfır çıktı. Arkadaşlara uyarı, eğer ekonomik durumunuz uygunsa, aracınızdaki roman malı akünüzü 2-3 yıl sonra yerli İNCİ VEYA Mutlu (diğerleride uygundur, benim tercihim inci), akü ile değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:09:03 >
  • quote:

Evet arkadaşlar çok haklısınız, bugün 72 amper İnci Akü alıp taktım. Bütün sorunlarım çözüldü
    Oh be

Geçmiş olsun, gerçekten senin mesajından sonra çok işkillenmiştim, acaba ben de bu sorunları yaşar mıyım diye?
    Mesele aküymüş.
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:09:30 >
  • quote:

Evet arkadaşlar çok haklısınız, bugün 72 amper İnci Akü alıp taktım. Bütün sorunlarım çözüldü
    Oh be

hayırlı olsun... aynı şey 6,7 ay önce bnm de başıma gelmişti..
    akünün içindeki odacıkları birbirine bağlayan bağlantılardan biri özelliğini kaybetmiş...
    o zamanlar 57 ,000 de idi :)
    servisini aradık adamlar 230 km lik yerden gelip garantiden değiştirip gittiler......
  • http://www.sahibinden.com/2006_model_full_logan-13WQQaXQQ24043395WQQpXQQdisplayitem

bu aracı almaya niyetlendim. yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaslar.

abs var diyor abs oluyor mu dacialarda.

yakıt 120 lira filan diyor yazdığına göre doğrumudur.

aracı tavsiye edermisiniz. uygun alım fiyat aralığı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

http://www.sahibinden.com/2006_model_full_logan-13WQQaXQQ24043395WQQpXQQdisplayitem

bu aracı almaya niyetlendim. yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaslar.

abs var diyor abs oluyor mu dacialarda.

yakıt 120 lira filan diyor yazdığına göre doğrumudur.

aracı tavsiye edermisiniz. uygun alım fiyat aralığı nedir

Şimdi olduğu gibi 2006 yılında da Dacia Loganlarda ABS opsiyonel olarak satılmaktaydı. ABS'nin olup olmadığı araçta kolayca anlaşılabilir.
    Yakıt konusunda uzun yolda belirttiği değerler normaldir biraz daha fazla tüketim beklenebilir. En önemli konu ise fiyat. Fiyat bana biraz yüksek geldi açıkçası. Pazarlıkla en fazla 13.500 TL verilebilir. Araç en ful modeli değildir. Çünkü en ful model Lauretta modelleridir.

Aracı test edip servise baktırdıktan sonra son kararını kendin vermelisin. Aracı görmeden bizim yapacağımız tavsiyeler anlamsız olacaktır.

• arkadaşım araçta abs var çünkü torpido gözünde yolcu hava yastığı gözüküyor. max 13500 e alınabilir..
    geçen hafta 2006 model 1.6 lauretta 40 binde hatasız bu araçtan tek eksiği lpg yok ama araçta boya da yok 13 bin e çorum pazarında bırkıyorlardı. 13 bin eder.
  • Sağolasın be mbuyuk gece saat 23.30 üşenmedim senin şu kalan yakıt işini gidip kontrol ettim.27 Litre yakıt kalmış.Demekki 23 Litreyle 480 km gitmişim.Teşeşkkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

dahasıda var kontağı çevirmeden düğmeye bas kontağı çevir fakat çalıştırma ,
    ekrana immobilizer kodu gelene kadar basılı tut,sonra butona tek tek bas,
    sana kalan benzin miktarını söyleyecektir.bunu belki biliyorsundur.
  • bir şey değil ,
    yakıt ta + - 1 lt oynayabilir,yani hatasız olarak ölçmek imkansız ama
    %90 doğru vermekte,mesela istasyona girdiğinde yakıt almadan bi ölç
    sonra pompayı yerleştirip yakıtını al tekrar aynı yerde bi daha ölç
    ama arabayı hareket ettirme,bende 0.50 lt yanılmayla tam vermişti.
  • arkadaşlar bir arkadaşıma araba arıyoruz 2005-2006model tüplü logan arıyoruz satmak isteyen arkadaş olursa irtibata geçelim bu hafta içi en geç haftaya kadar almamız lazım
    şimdiden teşekkürler
    aracın istanbul içi olması tercihimizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

dahasıda var kontağı çevirmeden düğmeye bas kontağı çevir fakat çalıştırma ,
    ekrana immobilizer kodu gelene kadar basılı tut,sonra butona tek tek bas,
    sana kalan benzin miktarını söyleyecektir.bunu belki biliyorsundur.

bu verdiğin bilgi, yol bilgisayarı olan dacia'lar için değilmi?
  • arkadaşlar merhaba 2005 model Laureate aracıma geçen ağustosta atiker marka tüp taktırdım.geçen aya kadar memnundum fakat son 1 aydır ara ara aracın arıza lambası yanmaya başladı, servise gittiğimde yakıt aldığınız yeri değiştirin dediler arızayı sildiler.2 hafta sonra tekrar yandı tekrar götürdüm bu sefer oksijen sondasının tüp yüzünden bozulduğunu değişmesi gerektiğini ama değiştirsem bile aynı arızanın bir süre sonra tekrarlanacağını lpg nin loganlara uygun olmadığını söyledir.kafam iyice karıştı tüpü söktürmeyi bile düşünüyorum konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
  • geçmiş olsun,
    helal olsun kim söyledi sonda monda ,
    yok böyle bi şey loganlara uygun değilmiş ,
    daha neler söylemişlerdir.taktırdığın yer çok önemli,
    ustalık işçilik çok önemli eğer ustan iyiyse evet benimde,
    servis lambam yanıyordu nedeni yakıt karışımından yani lpg ayarından,
    sonra ustam ayarladıda sorun ortadan kalktı.
    daha sonra çok süratli gitmiştim bi ara yine yandı; ama çok kısa süreliğine sonra söndü,
    lpg markasını ver diyeceğim ama kötülemek gibi olacak benimki atiker ve çok mem-
    nunum.

• 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.