Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (473. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:06:31 >
  • kardeş 2006 model araç kaçaktan ziyade muhtemelen akü bitmiştir. ama aracı vurdurarak çalıştırmanız büyük hata aracın beyni sensörleri vs. birkısım yerleri hasarlanabilir. diye düşünüyorum. şahsen araç çalışmadığı anda hiç uğraşmadan bir usta ya baktırırdım.
  • Orijinalden alıntı: crepis

aksoyarif arkadaşım aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin loganlarda maalesef polen filtresi yok.

=====================================================================

Dostum cevabın için öncelikle teşekkürler. Loganlarda polen filtresinin olmadığını yazmışsın. Peki taktırılabiliyormu? Yani polen filtresinin yeri komplemi yok?...
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: crepis

kardeş 2006 model araç kaçaktan ziyade muhtemelen akü bitmiştir. ama aracı vurdurarak çalıştırmanız büyük hata aracın beyni sensörleri vs. birkısım yerleri hasarlanabilir. diye düşünüyorum. şahsen araç çalışmadığı anda hiç uğraşmadan bir usta ya baktırırdım.

Evet haklısınız ancak yapabilecek başka birşey yoktu. Takviye kablosu bulamadım, vurdurmak zorunda kaldım.
    Her vurdurduğumda araç kendini sıfırlıyor. Saati bile sıfırladı düzeltemedim (Nereden ayarlanıyorsa..)

SAAT AYARLAMA OLAYI RESMEN BUNALIM... SİNİR HASTASI OLMAK İSTEMİYORSANIZ BULAŞMAYIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:08:36 >
  • Saat olayı okadar zor değil. İleri-geri olayında sürekli ayarlıyorum. Önce saatin düğmesine bir kez basıp yaklaşık bir dakika kadar beklediğinizde,(özellikle söylüyorum, sadece elinizi kaldırmadan birkez basılı tutup yaklaşık bir dakikaya yakın bekleyin) daha sonra saatin önce saat kısmı hareketlenince düğmeye basıp veya basılı tutup ilerledikten sonra saati istediğiniz zamana getirin. hemen peşinden tekrara basılı tutun dakika hareketlenince onuda ayarlayın. Ondan sonra elinizi çekin bir süre sonra saat normal çalışacaktır. Şimdi aracın yanında olmadığım için aklımda kalan bu. Sanırım doğruya yakın. Tabi diyeceksiniz demesi kolayda, ama bir kaç denemeden sonra ayar yapmaya alışacaksınız tahmin ediyorum.
  • arkadaşlar nasıl olmuş görüşlerinizi bekliyorum ekleme yada çıkarmam gereken yerler varsa söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 3 Mayıs 2010; 23:47:30 >

• daha var ama,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:08:36 >
  • ekranda saat varken uzun süre bas ilk 5 sn sadece saniye sonraki saniyelerde dakika ve saat değişmekte,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:08:56 >
  • dahasıda var kontağı çevirmeden düğmeye bas kontağı çevir fakat çalıştırma ,
    ekrana immobilizer kodu gelene kadar basılı tut,sonra butona tek tek bas,
    sana kalan benzin miktarını söyleyecektir.bunu belki biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:09:10 >
  • sandero linkini baştan sona bi oku derim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:08:59 >
  • Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. arabayı aldım. 38.000 km de. arka çamurluktaki lokal bi boya haricinde boya ya da değişeni yok. Çok temiz. =) kaputun üstündeki parçayla arka camdaki yazıları çıkardım gerçekten kötü duruyordu. Böyle daha ağır durdu bizim logan :p. Farlar yetersiz geldi bana. Beyazlık önemli değil benim için. İyi aydınlatsın yeter. Hangi ampülü önerirsiniz?
  • ne yazıkki sadece silecek koluyla bitmiyor birçok değişiklik var bu nedenle bende bıraktım şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

nebi hocam teşekkürler resimler makinde kaldı sonra atarım
    cetinkircali arkadaşım aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
    mcv şehir içi sıkışık tarfikte 7 litre yakar sanırım
    uzun yolda 90-100 km hızlarda 5 litre civarı yakması lazım

Teşekkürler crepis arkadaşım. Güzel temennilerin için çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

ne yazıkki sadece silecek koluyla bitmiyor birçok değişiklik var bu nedenle bende bıraktım şimdilik.

aslında silecek koluyla iş biterde servisteki eleman orjinali neyse o başka bişi yapamam diyo.
    sanaidekilerede güvenemiyorum.
    yaw bu arada Birisi cevaplarsa bana email at kısmı niye çalışmıyo yoksa benim pc demi bişi var
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.