Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @borsaci67, hocam beLLi ki büyük bir hayaL kırıkLığı yaşamışsınız; fakat hayaL kırıkLığı yaşamanız bana biraz anLamsız geLdi. AnLadığım kadarıyLa Logan MCV'nin içini beğenmediniz, ön göğüsLük kısmında kuLLanıLan viniL size pLastik havası verdi anLaşıLan. Fakat Logan MCV'nin içinin Logan sedanLarLa aynı oLacağı beLLiydi zaten. Bu yüzden hayaL kırıkLığı yaşamanıza anLam veremedim; yoksa yanLış anLamayın Lütfen...
    Ayrıca; benim biLdiğim kLimaLı, binek modeL kangooLar 23 den başLıyor; dobLoLar da 24 ten...Logan MCV'nin 19,500 YTL den başLayacağını duydum fakat bu baz donanımın özeLLikLeri neLerdir biLmiyorum. 40 miLyara da dizeL dobLo oLacağını zannetmiyorum. Haa oLabiLir beLki; ama o da DobLo premio 1,9 JTD motordur...
  • BORSACI BİRADERİM.LOGANIN 5 KİŞİLİK VERSİYONU HUSUSİ OLARAK GEÇİYOR VE TRAFİKTE HERHANGİ BİR KISITLAMASI YOK.KARŞILAŞTIRDIĞIN ARAÇLAR AYNI SEGMENT DEĞİL.STAREXTEN BAHSEDİYORSUN EVET FİYAT MVC İLE AYNI AMA KİLOMETREDE ŞEHİR İÇİ 250-300YKR YAKIYOR+TRAFİK KISITLAMASI VAR.BEN 2006 DCİ KULLANIYORUM ÇEHİR İÇİ YAKIT DAHA 120YKR Yİ GEÇMEDİ.VE LOGAN BENİM İLK ARABAM DEĞİL AYRICA İLK SIFIR ARABAM DA DEĞİL.YERLİ AVRUPA BİRÇOK ARAÇ SAHİBİ OLDUM.LOGAN ALMAMIN SEBEBİ YAKIT.AÇIKÇASI İŞÇİLİK FALAN ÇOK TA ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN SENELERCE KUŞ SERİLERİNE ARABA DİYE BİNMEDİKMİ.25000YTL YE BUKADAR ARABA.DAHA İYİBİRŞEY İSTİYORSAN BİRAZDAHA PARAYA KIYMAK GEREKİYOR.BEN ŞAHSEN BUGÜN ANKARA RENO MAİS TE ARACI İNCELEDİM GAYET İYİ.VE BENİMLE BEREBER RAHAT 20-30KİŞİ DAHA İNCELEDİ.DİKKAT ÇEKİCİ BİR KASAYA SAHİP.KULLANILAN MALZEME VASAT AMA YAKITI VE GÖRÜNÜMÜ BUNLARI KAPATIYOR BENCE.SEN İYİSİMİ İÇİNE HANGİ ARAÇ SİNİYORSA ONU AL.SONRA KEŞKE ŞU MARKAYIMI ALSAYDIM DURUMUNA DÜŞME.
    SAYGILAR

MOTORİN

• DİZELCİ ARKADAŞIM..

şunu bir daha tekrarlayacagımm..logan mcv lerin şu an bayilerde sergilenenleri 5 kişilik modelleri ticari versiyonlardırrrrrrrr...lütfen sorun...

hususi olanları(7 kişilik) henüz gelmedi türkiyeye gelecek hafta gelmesi bekleniyorr...onların fiyatı biraz yüksek olacak..özel tüketim vergisinden dolayı...

bir daha söyleyeceğim sizde elinizi vicdanınıza koyun öyle degerlendirin..

motoru ve dış görünüşü cok güzel..

ama kaporta sacı,kapı kolları,iç görüntüsü,döşemesi,plastiği,işçiliği, sacların kaynak yerleri,diğer aksamları ve özellikle fiyatı tam bir hayal kırıklığı..çalabilecekleri herşeyden çalmışlar..

elbette alıcısı cok olacak ve bencede olmalıdır..

çünkü ikinci elinin cok hesaplı olması için bu gerekli..

alacak tüm arkadaşlarıma ve halkıma hayırlı olsun güle güle kullanın..

• SE@ KARDEŞ

BEN SERVİSTE BOYA YAPTIRDIM. DEDİĞİN GİBİ BİLGİSAYARDA AYARLADILAR AMA YİNE DE TUMUYOR.

HELE SENİN DEDİĞİN GİBİ PARÇA DEĞİL DE BELLİ BİR BÖLGEYİ BOYASINI TUTTURARAK YAPACAK

ADAMIN GÖZLERİNDEN ÖPERİM. İZMİR DE GERÇEKTEN İÇİNE SİNEN SERVİS VAR MI, BU BOYAMA

KONUSUNDA TİTİZ VE İDDİALI...
    quote:

Orjinalden alıntı: se@

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

BİZİM METALİK BOYALI ARABALARIN BOYALARINI TUTTURMAK ÇOĞU ZAMAN GÜÇTÜR. HERKES YAPAMAZ.

GÜNEŞTE MUHAKKAK SIRITIR YAMA GİBİ DURUR ARABANIN ÜSTÜNDE. METALİK BOYA KONUSUNDA

HASSAS, BOYAYI MÜKEMMEL TUTTURABİLEN BİR YER BİLENİNİZ VAR MI? YA DA BÖYLE BİR TEKNOLOJİ

VAR MI TÜRKİYE'DE. BİLİYORUM BOYANIN YIPRANMA PAYINI DA HESABA KATMAK GEREK AMA. SONUÇ

İLLA Kİ KÖKTEN BÜTÜNÜYLE ARABAYI BOYAMAKTAN MI GEÇİYOR? YOKSA...

eger boyanması gerekiyorsa servise gotur servisler cok gelisti ,metalik boyalarıda hic ayırt edilmeyecek sekilde yapıyorlar sadece ozel cihazlarla anlasılabılıyo boyanan kısmın sonradan boyandıgı.metalik yada opak hic dert etmeyin.kısmı olarakta yapılabiliyor mesela kapının sadece bir bolumu gibi v.s.

• Orjinalden alıntı: GOMUTAN

SE@ KARDEŞ

BEN SERVİSTE BOYA YAPTIRDIM. DEDİĞİN GİBİ BİLGİSAYARDA AYARLADILAR AMA YİNE DE TUMUYOR.

HELE SENİN DEDİĞİN GİBİ PARÇA DEĞİL DE BELLİ BİR BÖLGEYİ BOYASINI TUTTURARAK YAPACAK

ADAMIN GÖZLERİNDEN ÖPERİM. İZMİR DE GERÇEKTEN İÇİNE SİNEN SERVİS VAR MI, BU BOYAMA

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

BİZİM METALİK BOYALI ARABALARIN BOYALARINI TUTTURMAK ÇOĞU ZAMAN GÜÇTÜR. HERKES YAPAMAZ.

GÜNEŞTE MUHAKKAK SIRITIR YAMA GİBİ DURUR ARABANIN ÜSTÜNDE. METALİK BOYA KONUSUNDA

HASSAS, BOYAYI MÜKEMMEL TUTTURABİLEN BİR YER BİLENİNİZ VAR MI? YA DA BÖYLE BİR TEKNOLOJİ

VAR MI TÜRKİYE'DE. BİLİYORUM BOYANIN YIPRANMA PAYINI DA HESABA KATMAK GEREK AMA. SONUÇ

eger boyanması gerekiyorsa servise gotur servisler cok gelisti ,metalik boyalarıda hic ayırt edilmeyecek sekilde yapıyorlar sadece ozel cihazlarla anlasılabılıyo boyanan kısmın sonradan boyandıgı.metalik yada opak hic dert etmeyin.kısmı olarakta yapılabiliyor mesela kapının sadece bir bolumu gibi v.s

ARKADAŞIM ARACININ ZATEN ORJİNAL BOYA KODU ZATEN VARDIR GİT SERVİSE AYNI BOYAYI SANA YAPSINLAR ARACIN DACİA İSE ZATEN YAŞI FAZLA DEĞİLDİR DOLAYISI İLE BOYADA FAZLA BİR ESKİME OLACAĞINI ZANNETMEM YENİ BOYA ATILINCA BELLİ BİR ZAMAN SONRA DAHA İYİ GÖRÜNÜR. AMA İZMİRDE 3. SANAYİ SİTESİNE GİDERSEN ORADA200 - 300 MİLYARLIK ARAÇLARI BOYAYAN NE USTALAR VAR AMA SANA BİRAZ TUZLU GELİR ..ADAMLAR İKİ KAZALI ARACI ORTADAN BİRLEŞTİRİP SATIYOR AYRICA SERVİSTE EKSPERTİZ YAPARKEN BU ARAÇLARA OK. VERİYOR SEN ANLA BU MEMLEKETTE NE USTALAR OLDUĞUNU ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dolvena

Öncelikle MALKOÇOĞLU arkadaşıma saygılar ...
    arkadaşım aramızda özürlük bir durum yok sen ve diğer(motorin,bsd)arkadaşların ilgilerinden dolayı teşekkür ederim,ayrıca sizler galiba haklısınız ayrıntılı bir araştırma yapmak içinsanayiye bir renault parçacısına uğrayıp iyice araştırmam lazım bu konuları.ha bu arada logan 2. el 1.6 arayışlarım sürüyor sen ve diğer arkadaşlarında haberi olsun eğer çevrede satılık olursa beni haberdar ederseniz sevinirim.
    Ayrıca arkadaşlar, logan kulubünü bir süredir izliyorum seviyeli ,samimi ve olgun arkadaşların takıldığını görüyorum buda beni memnun ediyor .BÜTÜN LOGANCI ARKADAŞLARA SAYGILAR...

forumda ki butun arkadaslara iyi gunler , cok fazla yazmasam da forumun her sayfasını duzenli olarak okuyorum.yeni katılan butun arkadaslara hosgeldiniz demek istiyorum.

dolvena arkadasım bende izmirdeyim.
    logan parca fiyatlarını merak etmissin.loganların parca fiyatları motor alttakım baskı balata gibi konularda cliolarla aynı.mesela hava filtresi 7 ytl , baskı balata degisimi cliolarda 1500 ytl civarında diye biliyorum bizde de aynıdır.dıs aksam parcalarına gelince gecen senenın fiyatları soyleydi , (su an logan yaygınlastıgı icin fiyatlar dusmus olabilir) :
    arka tampon 249ytl
    arka stop 247ytl
    jant kapagı 32 ytl
    on sag yada sol camurluk 72ytl
    birde bir arkadas on kaput kecesini sormus bu parcada yanlıs hatırlamıyorsam 130ytl idi.servislerde ki satıs koduda (part number) 6001545794.

bu izolasyon isini bende yapmak istiyorum.www.daciaclub.ro adresinde search kısmına "isolation" yazın loganın izolasyonuyla ilgili hersey geliyor.motor sesini kesmek istiyorum. birde koltukları ve tum dosemeyı sokup tabanı izolasyon maddesiyle kaplamak istiyorum bu yaza dogru yaparım nasipse.

burda da birseyler var :
    http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10329&st=1200&p=17078763&#entry17078763
    http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=21666&hl=isolation

Arkadaşım aydınlatıcı bilgilerin için teşekkürler
    baskı balata seti 1.5 milyarmı? ayrıca stoplarda 247 ytl pahalı geldi ,ama geçenlerde 1 . sanayide aydın otomotiv e sordum mesela tamponun 250 olanıda var 150 olanıda var dedi yani bu araçlar çoğalıp parça talebi arttıkça yan sanayi parçalar çoğalıp ucuzlayacak tabiiki orjinal üretici ve ithalatçıda duruma uyum sağlayabilmek içim fiyatları düşürmek durumunda kalıcak dedi bunlar parçacıların düşünceleri. SAYGILAR...

• ŞU MCV Yİ HALA GÖREMEDİM İLÇE KÜÇÜK GETİRMİYORLAR
    allah kimseye kaza bela vermesin
    parça fiyatları hangi araç olursa olsun sarsar adamı
  • anterior arkadaşım o dediğin sistem yeni nesil tüm enjeksiyonlu araçlarda var.Solenza ve logan da dahil.Eski nesil karbüratörlü araçlarda benzin pompası gücünü motordan alıyordu dolayısıyla da motor durunca o da duruyordu ama enjeksiyonlu araçlarda elektrikli benzin pompası olduğu için kaza anında ciddi tehlikeler oluşturabilir en basidinden benzini pompalamaya devam eder ve yangın çıkartabilir.Loganlarda tam yerini bilmiyorum ama solenzada tam fren kutusunun önünde kırmızı lastik kapaklı bir röle darbe anında aracın tüm elektrik devresini kesiyor o üzerindeki kırmızı kapağa sertçe bastığında ise elektrik devresini açıyor ve sistem normale dönüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: borsaci67

DİZELCİ ARKADAŞIM..

şunu bir daha tekrarlayacagımm..logan mcv lerin şu an bayilerde sergilenenleri 5 kişilik modelleri ticari versiyonlardırrrrrrrr...lütfen sorun...

hususi olanları(7 kişilik) henüz gelmedi türkiyeye gelecek hafta gelmesi bekleniyorr...onların fiyatı biraz yüksek olacak..özel tüketim vergisinden dolayı...

ama kaporta sacı,kapı kolları,iç görüntüsü,döşemesi,plastiği,işçiliği, sacların kaynak yerleri,diğer aksamları ve özellikle fiyatı tam bir hayal kırıklığı..çalabilecekleri herşeyden çalmışlar..

.Satıcı bunların ticari araçlar gibi her yıl vize olayının olmamasını ve 1500Dci motor olmasının da artı vergi avantajı olduğunu, ben aracı incelerken belki 10 kişiye söyledi.Bu kadar hassas bi koonuda sallayacağına ihtimal vermiyorum...Özellikle bunların ticari olmadığı üzerinde durdu.

FAke kokan hareketler bunlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 27 Şubat 2007; 2:51:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaztebeşir

quote:

Orjinalden alıntı: borsaci67

DİZELCİ ARKADAŞIM..

.Satıcı bunların ticari araçlar gibi her yıl vize olayının olmamasını ve 1500Dci motor olmasının da artı vergi avantajı olduğunu, ben aracı incelerken belki 10 kişiye söyledi.Bu kadar hassas bi koonuda sallayacağına ihtimal vermiyorum...Özellikle bunların ticari olmadığı üzerinde durdu.

FAke kokan hareketler bunlar....

• quote:

Orjinalden alıntı: ozeronut

anterior arkadaşım o dediğin sistem yeni nesil tüm enjeksiyonlu araçlarda var.Solenza ve logan da dahil.Eski nesil karbüratörlü araçlarda benzin pompası gücünü motordan alıyordu dolayısıyla da motor durunca o da duruyordu ama enjeksiyonlu araçlarda elektrikli benzin pompası olduğu için kaza anında ciddi tehlikeler oluşturabilir en basidinden benzini pompalamaya devam eder ve yangın çıkartabilir.Loganlarda tam yerini bilmiyorum ama solenzada tam fren kutusunun önünde kırmızı lastik kapaklı bir röle darbe anında aracın tüm elektrik devresini kesiyor o üzerindeki kırmızı kapağa sertçe bastığında ise elektrik devresini açıyor ve sistem normale dönüyor

Teşekkürler, bir inceleyelim bakalım şunu. İnsan başına gelmeden anlamıyor ama cidden önemli bir durum. Tüm Logancılar öğrenmeli bence...

• ben söyleyeceklerimi söyledim.bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ve söylediklerimin arkasındayım...benim gibi düşünenlerinde cok fazla olduğunu biliyorum...

sadece şunu söyleyecegim bu aracı bende almak istiyorum..ama asla bu fiyatlara degil...kaça alacagımıda zaman gösterecek..

alacak olan arkadaşlarıma hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • Arkadaşlar, ben bu düğmeyi bulamadım. Anlayan bir arkadaş varsa ilgilensin Allah rızası için...
  • quote:

SE@ KARDEŞ

quote:

quote:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

eger boyanması gerekiyorsa servise gotur servisler cok gelisti ,metalik boyalarıda hic ayırt edilmeyecek sekilde yapıyorlar sadece ozel cihazlarla anlasılabılıyo boyanan kısmın sonradan boyandıgı.metalik yada opak hic dert etmeyin.kısmı olarakta yapılabiliyor mesela kapının sadece bir bolumu gibi v.s.

gomutan kardes ben izmir ermat renault servisinde on sag camurlugu boyattım.orjinalinden farksız ancak boya olcum cihazı ile belli olabilir.uzaktan yada yakından bakan ustaların bile anlaması cok zor.

bu arada dolvena arkadasım ben parca fiyatlarını senın gibi merak edip 1-1,5 yıl once fılan servisine sormustum.simdi dedigin gibi alternatifler olusmus olabilir ve olusacaktırda.eminim ki parcalari dusecek zaten biz logan aldıgımızda hic biryerde yok tu cogu yerde sayılıydı.

• torpidonun içinde tam karşıda siyah bir düğmeye benzeyen birşey var fiş girişi gibi birşey o olabilirmi acaba.....
  • kardeş ben çıkar çıkmaz aldım logan 1.5 dcı ac bi yıl oldu bu aracı her yönüyle senden daha iyi bilyorum .

söylediğin gibi logan mcv ler ticari değil hususi otodur. ticari araçlarda ötv %10 iken hususi otolarda ötv%37 dir ve
    logan mcv hususi klimalı 5 kişilik olanı 24.5 milyar civarında
    bu araçla aşağı yukarı aynı olan renault kangoo hususi oto olan kaç para ben söyleyeyim Authentique 1.5 dCi 65 bg Klima Paketi-Sol Sürgülü Yan Kapı 35,060 milyar arada kaç para fark var. yaklaşık 10.5 milyar.
    doblo ile olan farkı sen hesapla
    şimdi sen ben gider ticari araç alırım diyebilirsin oda senin tercihin

ama kıyaslama yaparken madem kıyaslama yaptın rakipleri ile kıyasla

mutlaka eksik yanları vardır. sonuçta 10 milyar ucuz hesap edecen değerse
    alırsın
  • MERABA DOSTLAR İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE UZUNZAMANDIR UZAK KALDIM FORMDAN,NEYSE BUGÜN OKUYABİLDİM.BU BASKI BALATA FİYATI BANA ÇOK GELDİ SİZCEDE ÇOK DEĞİLMİ 1500 YTL ARKA STOPLARDA PAHALI 70-100YTL OLMALI BENCE LOGANIN ÜRETİLİŞ AMACININ DIŞINA ÇIKIYOR BU FİYATLAR.BİRDE LOGAN MCV Yİ İNCELEDİM İNTERNET SAYFASINDA AMBIANCE MODELİNDE UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT BİLE YOK ŞAŞIRDIM KALDIM AŞAĞIYA DA KOPYALADIM BİR İNCELEYİN .
    YANİ ŞUNU ANLAYAMIYORUM KAÇ PARALIK BİRMALİYETKİ KUMANDAYI KOMUYORSUN .BU OTOMOBİL ÜRETİCİLERİNİ ANLAMAK ZOR ARKADAŞLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN İYİ AKŞAMLAR.
    S - standart
    O - opsiyonel
    Ambiance
    (5 kişi) Laureate
    (5 kişi) Ambiance
    (7 kişi) Laureate
    (7 kişi)
    Dış Görünüş
    Kasa rengi tamponlar (alt kısımlarında) S S S S
    Kromajlı üst şeritli ön panjur S S S S
    Kromaj çıtalı kasa rengi panjur - S - S
    Yan koruma bantları S S S S
    15 inç saç jant S S S S
    15 inç jant kapağı S S S S
    Kapı eşiği giydirmesi - S - S
    Metalik boya O O O O
    15 inç alaşım jant - S - S
    Entegre tavan barları - - S O
    Entegre tavan bantları O S - -
    Aktif ve Pasif Güvenlik
    Sürücü hava yastığı S S S S
    Manuel olarak devreden çıkarılabilen ön yolcu hava yastığı O O O O
    2 adet yükseklik ayarlı ön kafalık S S S S
    Elektronik fren dağıtıcılı ABS O O O O
    2. sırada yan koltuklarda çocuk koltuğu için Isofix tespit sistemi S S S S
    3. noktadan tespit edilen yüksekliği ayarlanabilir ön emniyet kemerleri S S S / S S / S
    2. sırada 3 noktadan tespit edilen 3 emniyet kemeri S S S S
    3. sırada 3 noktadan tespit edilen 2 emniyet kemeri - - S S
    2. sıra koltuğunda yüksekliği ayarlanabilir 2 kafalık O - S -
    2. sıra koltuğunda yüksekliği ayarlanabilir 3 kafalık S S - S
    3. sıra koltuğunda 2 kafalık - - S S
    Otomobilin Korunması
    Immobilizer S S S S
    Sürüş ve Kontrol Donanımları
    Hidrolik direksiyon S S S S
    6 fonksiyonlu yol bilgisayarı: Genel km sayacı, günlük km sayacı, kullanılan yakıt, ortalama tüketim, tahmini menzil, ortalama hız - S - S
    Kapı açık ikaz lambası - S - S
    Farlar açık ikaz sesi S S S S
    Görüş
    Sis farları - S - S
    Rezistanslı arka cam S S S S
    İçerden manuel olarak ayarlanan dış dikiz aynaları S - S -
    Elektrikli ve buz çözücülü dış dikiz aynaları - S - S
    Arka cam üzerinde 2/3 cam sileceği S S S S
    Isıtma - Havalandırma
    4 hızlı ısıtma ve havalandırma sistemi S S S S
    Hava devir daimi S S S S
    Klima O S O S
    Koltuklar
    Öne arkaya ayarlanabilen ön koltuklar S S S S
    Yükseklik ve bel ayarlı sürücü koltuğu - S - O
    2. sırada 1/3 2/3 yatırılabilir katlanır koltuk sırtlığı S S S -
    3. sırada 1/1 yatırılabilir koltuk sırtlığı - - S -
    3. sırada 1/2 1/2 yatırılabilir 1/1 katlanır koltuk sırtlığı - - - S
    İç Görünüş
    Alüminyum görünümlü konsol - S - S
    Alüminyum görünümlü sayaç çerçeveleri - S - S
    Ön ve arka kapı panoları kumaş giydirmeli S S S S
    Bagaj yan giydirme S S S S
    Karbon iç ambiyans / Durance döşeme - - - -
    Hindistan cevizi iç ambiyans / Oska döşeme S - S -
    Hindistan cevizi iç ambiyans / Pilul döşeme - S - S
    Koyu metal görünümlü konsol S - S -
    Eşya Gözleri
    Torpido gözü (8 litre) S S S S
    Ön kapı içi cepleri S S S S
    Konsol altı eşya gözü - S - O
    Ön koltuk sırtlarında cep - S - S
    Arka çamurluk üzerinde eşya gözleri - - S S
    2. sıranın yolcuları için tavan gözü - S - S
    Ön ve arka orta konsol üzerinde meşrubat kutusu koyma yeri S S S S
    Müzik Sistemi
    Radyo kaset, 2x15W O S O S
    Radyo CD, 4x15W - O - O
    Radyo ön donanımı S S S S
    Konfor
    Merkezi kilit S S S S
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit O S O S
    Elektrikli ön camlar O S S O
    Elektrikli arka camlar - O - O
    Azalarak sönen iç aydınlatma - S - S
    Renkli camlar S S S S
    Çakmak S S S S
    Portatif küllük S S S S
    Bagaj aydınlatma lambası S S S S
    Okuma lambası - S - S
    Torpido gözü aydınlatma - S - S
    Aynalı yolcu güneşliği S S S S

• SEVGİLİ MALKOÇOĞLU

10 000 KM BAKIMINDA BİLGİSAYARLA BİR ÖLÇÜMÜ BU SOKETTEN YAPMIŞLARDI. ÜSTÜNDE BİR KAPAK

VAR. AÇTIĞINDA TELEVİZYONLARIN SAKART GİRİŞİNE BENZER BİR FİŞ GÖRÜRSÜN...
    quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

torpidonun içinde tam karşıda siyah bir düğmeye benzeyen birşey var fiş girişi gibi birşey o olabilirmi acaba.....
  •  ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.