Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TAVBAR

PKELEK

GUVPA

NE DEMEK??????????
  • İŞTE MUHTEŞEM FERRARİ SON MODEL, 250-400 BİN YTL LİK...!

LOĞAN TAKLA ATMIŞ BAGAJ KAPAĞI AÇILMIŞ DİYEN ÖBÜR SİTEDEKİ ARKADAŞ VE ARKADAŞLARA SUNULUR.

FERRARİNİN ARKASINI BULANA BÜYÜK ÖDÜL.

• Ne diyon?Logan Ferrari ile kapışınca mı takla atmış şimdi?
  • Sayın bozdem07;
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit olmaması aslında pek şaşılacak bi durum değil.(-Ki Allahtan merkezi kilit standart)
    Bu ÇEŞİTLİLİK konusunda firmaların bir taktiğidir.Dikkatinizi çekerim,"""Ön koltuk sırtlarında cep""" ben buna yarıldım gülmekten...ki çoğumuz zati bu ve benzeri bölümleri pek kullanmayız.Hemen kılıf örteriz.(Kılıf alıncaya kadar naylonla gezeriz..)

Dikkatle incelenirse, komik çok şey var.Ama asıl olan, acaba bu ürünler arasında mesela ön konsol da kalite farkı var mı?
    Ben bu aracın 23000 olanına binerim.Ben klimayı zaten pek sevmem.Aracım Klimalı olmasına rağmen hiç kullanmam.Geriye kalan janta,sis farına ve """"Ön koltuk sırtlarında cep"""lere 4000 YTLverilmez hani...Bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

TAVBAR

PKELEK

GUVPA

NE DEMEK??????????

birini biliyom...TAVBAR : TAVANBARLARI....sanırım...
  • arkadaşlar son ibresi kaç loganların.. en fazla kaç yapar..en fazla kaç yaptınız..

şimdi bana dersiniz yarış yapmak için mi alacan arabayı diye ama olsunn.herşeyini ögrenelim..
  • foto shopum fazla iyi degildir ama yinede fena olmadı.alırsam böyle birşey yaparım herhalde.jant ızgaralar belki kaputtaki boya da olabilir..tabiki biraz da indirilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewhard -- 28 Şubat 2007; 1:57:06 >
  • @rewhard; photoshop çaLışman çok hoş oLmuş...MCV'Lerde özeLLikLe bu yeni tampon aLtı ızgarası çok hoşuma gitti; çok sportif durmuş. Umarım aLınca dedikLerini yaparsın ve bize de gösterirsin...

@yukobir; fotoğrafLardaki araba Ferrari Enzo'dur, sınırLı sayıda üretiLmiştir. YanıLmıyorsam fiyatı da avrupada 1miLyon € civarındaydı...Türkiye'de ne kadar oLur siz düşünün

@GOMUTAN; tavbar: tavan barLarı, Guvpa: güvenLik paketi, pkeLek: keLebek cam sanırım keLebek camı tamamen saLLadım

@crepis; eğer o postu benim yazdığım posta istinaden yazdıysanız, şunu söyLemek istiyorum: kangoo kLimaLı modeLi için 23.000 ve dobLo binek için 24.000 fiyatLarı benim kataLogLarda ya da bayiLerin özeL gazete rekLamLarında gördüğüm fiyatLardır...Bu konu hakkında kesin bir biLgim yok, kesinLikLe iddiaLaşmam da...

@maLkoçoğLu: o torpido gözündeki soketi ben torpido içi aydınLatma için zannediyordum; öğrendiğimiz iyi oLdu

Bu arada GOMUTAN hocamın koyduğu fotoğrafLarı, Logan'a takLa atıyo diye çamur atıp güvensiz diyen herkesin gözüne sokmak Lazım. Hangi aracı kuLLanıyorsanız kuLLanın, LimitLerini aşarsanız görürsünüz gününüzü...

SaygıLar...

• Logan sitesine baktım da opsiyon fiyatlarını şişirmişler. Logan MCV bukadar olmamalı. dahada düşüreceklererine inanıyorum. Bence beklemeliyiz. Deneme sürüşü yaptım. Güzel araç ama . . .

ARKADAŞLAR DACIA FIYATLARINI DÜŞÜRECEKTİR BIRAZ SABREDELIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

torpidonun içinde tam karşıda siyah bir düğmeye benzeyen birşey var fiş girişi gibi birşey o olabilirmi acaba.....

malkocoglu arkadasım o kapaklı soket aracın beynine ulasılmasını saglayan baglantı.servislerde notebooklar comport vasıtasıyla o sokete baglanıyor gereklı butun ayar ve duzeltmeler ordan yapılıyor.
  • arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama trafikte logan sayısında belirgin bi artış var. benim arabayı aldığımda ankara batıkentte tek tük logan görürken, hatta gezerken bi tanesinin başında sahibi vardı arabayı kenara çekip sormuştum memnunmusun diye geçen gün biride bana sordu aynı soruyu, bugün her sitenin önünde 2 şer üçer tane duruyo benim işyerimin olduğu sokakta sadece benim vardı bugün karşı binadada bi tane duruyo logan bu işi başardı demek değilmi?

ama bi ekleme yapmak lazm bu işi logan başardı dacia değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper001 -- 28 Şubat 2007; 9:57:48 >
  • LOGAN MCV NIN FİYATLARI BANA OLDUKÇA YÜKSEK GELDİ PİYASAYA İLK GİREN ARAÇLARDA HEMEN HEMEN NEREDEYSE TAMANIMA YAKININDA İNSANLAR ALMAYI DÜŞÜNDÜKLERİNDE DİĞER SIFIR ARAÇLAR İLE KIYASLANMAZ. ÖZELLİKLE MARKANIN İMAJI KÖTÜ İSE VE KENDİNİ YENİLEMEYE ÇALIŞIYORSA HEMEN ARABNIN FİYATI İKİNCİ EL ARABALAR İLE KIYASLANIR. NİTEKİM HANGİMİZE LOGANI ALIRKEN VEYA ALDIKTAN SONRA BU FİYATA İKİNCİ EL NE ARAÇLAR ALIRDINIZ DİYE SÖYLEYENLER OLMAMIŞTIR. BURADAN HAREKETLE BUNU DACİA YETKİLİLERİNİN GÖZ ARDI ETMEMESİ LAZIMDI DİYORUM ŞÖYLE LAUREATE MODELİNDE VAR OLAN ÖZELLİKLERİ AYNISI OLAN LOGAN MCV NİN FİYATI 32.000 YTL DEN BAŞLIYOR BUNÇARA MİLLET BU PARAYI VERMEZ ARABA NASIL OLURSA OLSUN. İMAJ MESELESİ BİR YERDE. FİYATLARIN ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. HERHALDE DACİA YETKİLİLERİ ALLAMİCİHAN BİR ARABA YAPTIKLARINI SANIYOR. FİYATLANDIRMA YAPARKEN MİLLETİN BU PARALARI VERİRKEN İKİNCİ EL ARAÇLARLA DA KIYAP YAPTIKLARINI DÜŞÜNMELERİ LAZIMDI. ŞİMDİ BİZİM LOGAN MCV 2007 MODELE 32 MİLYAR VERİP Mİ ALIRLAR YOKSA 2004-2005 VW CADDY Yİ Mİ ALIRLAR O FİYATA ARKADAŞLAR

VARIN SİZ HESAP EDİN ARABAMIZDAN MEMNUNUZ AMA BU FİYAT POLİTİKASI BİZEDE ZARAR VERİR

örnek birkaç tane fiyat :

http://www.araba.com/ara.php?action=search&powerrubrik=39&powersubrubrik=452&cartyp=0&motortyp=0&powerkasa=0&capacityend=0&powerrenk=0&powerage=0&carregion=0&pricestart=500&priceend=1000000&kmstart=0&kmend=0&ezstart=0&ezend=0&sort=&usertype=0&resim=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 28 Şubat 2007; 10:22:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaztebeşir

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

TAVBAR

PKELEK

GUVPA

NE DEMEK??????????

birini biliyom...TAVBAR : TAVANBARLARI....sanırım...

tavbar............ arabanın tavanın da görülen port-beg barları
    pkelek 1..............elektrikli donanım paketi........uk merkezi kilit+elektrikli ön camlar+radyo kaset çalar
    pkelek 2..............elektrikli donanım paketi.........elektrikli arka camlar+radyo cd çalar(laureate vers.)
    guvpa..................güvenlik pak.............ABS+manuel olarak devreden çıkabilen ön yolcu hava yastığı

bu sabah acar da gördüm süper bişey işçilik kalitesi ben ce beklentilerinde üstünde

• VAYYYY

LOGAN MCV LERİN FİYATLARI KONUSUNDA BENİMLE AYNI FİKİR BİRKAÇ ARKADAŞIM DAHA ÇIKMAYA BAŞLADI..İNANIN HEPİNİZ AYNI DÜŞÜNMEYE BAŞLAYACAKSINIZ..

UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİM BİR ARAÇTI VE COK ARAŞTIRMIŞTIM..TÜRKİYEDE İLK ALAN KİŞİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORYDUM..

İLK İNCELEYENLER ARASINDA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM..

FAKAT KAPORTASI,KAPI KOLLARI,İÇ GÖRÜNTÜSÜ,KULLANILAN MALZEME,DÖŞEMESİ,PLASTİĞİ,İŞÇİLİĞİ VE ÖZELLİKLE FİYATI TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI..ÇALABİLECEKLERİ HERŞEYDEN ÇALMIŞLAR...

EKSTRA TAKTIKLARI VİDAYA BİLE STANDART OPSİYON FARKI KOYUP PARA İSTİYORLAR...

BİRDE YENİ GELDİĞİ İÇİN YEDEK PARÇASI NE KADAR PAHALIDIR...

ALACAK OLAN ARKADAŞLARIM 2.ELDE BU ARAÇLARI KAÇA SATMAYI DÜŞÜNÜYORSUN...
  • borsacı arkadaşım niye hemen ikinci elini düşünüyonki sen bi arabayı ertesi hafta satmak içinmi alırsın.

bütün arabalar öyle değilmi sen beğendiğin arabayı söyle millet onu alsın, biz 2 sene önce 50 milyara aldığımız lagunayı bu sene 30 milyara satamıyoruz. kartal al o ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper001 -- 28 Şubat 2007; 14:03:54 >
  • arkadaşlar ikinci el olayı tüm markalar için sorun daha yeni sattık arkadaşın 28,5 milyara aldığı full dizel puntoyu hemde kırk takla atarak 16,5 milyara hemde hatasızdı.

şimdi asıl şu önemli siz bi yeri atlıyosunuz (borsaci) kardeş bu araclar ticari değil hususi dikkat edin mcv nin 25 milyarlık olanının aynısı vidası bile aynı ama ruhsatta kamyonet yazsın kaç para oluyo biliyomusunuz yaklaşık 18 milyar. (muhtemelen yakında ticari olanıda çıkacaktır). fiyatları devlet vergiden dolayı şişiriyo dizel olan en ucuz araç hangisi kagoo doblo onlarda 25-26 milyar civarı her halukarda arada 8 milyar fark var

gidin siz fazla verin onları alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: borsaci67

VAYYYY

LOGAN MCV LERİN FİYATLARI KONUSUNDA BENİMLE AYNI FİKİR BİRKAÇ ARKADAŞIM DAHA ÇIKMAYA BAŞLADI..İNANIN HEPİNİZ AYNI DÜŞÜNMEYE BAŞLAYACAKSINIZ..

UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİM BİR ARAÇTI VE COK ARAŞTIRMIŞTIM..TÜRKİYEDE İLK ALAN KİŞİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORYDUM..

FAKAT KAPORTASI,KAPI KOLLARI,İÇ GÖRÜNTÜSÜ,KULLANILAN MALZEME,DÖŞEMESİ,PLASTİĞİ,İŞÇİLİĞİ VE ÖZELLİKLE FİYATI TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI..ÇALABİLECEKLERİ HERŞEYDEN ÇALMIŞLAR...

KARDEŞ EĞER BENİ SENİN GİBİ DÜŞÜNELERDEN KASTEDİYORSAN SANA KATILMIYORUM BİR ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ BU ARABANIN DAHA ÖNCEKİ LOGAN VERSİYONU İLE AYNI OLARAK ÜRETİLECEĞİ BELLİYDİ BUNU BİLİYORSUN SANIRIM. O YÜZDEN ÇALABİLECEİ HERŞEYDEN ÇALMIŞLAR DEMENE KATILMIYORUM ÇÜNKÜ ÖNCEKİ LOGAN SEDAN NE İSE BU DA O HATTA DAHA İYİ KONFOR OLARAKTA KULLANILAN MALZEME OLARAKTA HEPSİNİ DEMİYORUM AMA MALZEMELERDE KÖTÜYE DOĞRU GİDİŞ YOK İYİYE DOĞRU GİDİŞ VAR BENİM DEDİĞİM ÇOK FAKLI FİYAT SEÇENEKLERİ VAR. BU İNSANIN AKLINI KARIŞTIRIR BİRDE YÜKSEK OLARAK SATIYORLAR BUNA KATILMIYORUM

• Aks uzunluğu ile MCV rakipsiz zaten birde logan sorunsuzluğu eklenince bence tutar araç. Ama çıkış fiyatları bana da biraz fazla geldi, aks uzunluğundan olabilir bu durum.

Reklamı da çok hoşuma gitti benim

Eminim logan sedandan aşağı kalır yanı yoktur hatta bazı parçalarda iyileştirme bile yapılmış olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: borsaci67

VAYYYY

Bence burda senin gibi düşünen pek yok...Sadece fiyatının daha makul olabileceğini belirttik.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.