37LOGAN KARDEŞİM HER ARACA SUNROOF TAKILABİLİR AMA GARANTİSİ NE OLUR BİLEME SERVİSLERLE GÖRÜŞMEN LAĞZIM. MALİYETİDE MARKASINA VE ÖZELLİKLERİNE GÖRE 600-1500YTL CİVARINDA.
Merhaba arkadaşlar, malkoçoğlu arkadaşım bende bir dizel logan isterdim ama bize dizel gelmeyeceğini düşünüyorum ;malum yeni nesil dizeller yakıt ve kullanım açısından çok hassaslar, bizde aracı bazen 2 bazende 4 farklı şoför kullanmak durumunda bu kadar sürücü değişirse herbirinin benim gibi dikkatli kullanacağına inancım yok ayrıca bizim meslekte dizel kullanıpta 80 100 130 binde çok motor yapan oluyor onun için benzinliden yana düşüncem.
GÜRSELGÜNEY arkadaşım! aracı anlatmışsında 2005 diyorsun ama 2005 ağustos çıkışlı ise 2006 olarak lanse edilmiyormu? ayrıca bana arabanın ne kadar yapabileceği ile ilgili tahmin hakkı vermişsin; bence bu araç internetteki araştırmalarıma kıyaslarsak İstanbul ve İzmir piyasasına göre 16000 ile 17500 ytl yi geçmez ama değişik illerdeki fiyatlarıda kıstas olarak alırsak 18000 ile 19000 de istenebilir (araç anlattığın gibi ve herhangi bir kusuru yoksa..) saygılar...
logan tek şöför ve haasas kullanım gerektiriyor aslında her araç aynı ama bursa ve istanbul taksileri geneli logan dci o neden acaba
arka hoparlörleri hangi markada verimli olur. tahmini fiyat bilen arkadaşlara. tahminimce tesisatta yok
quote:
[simage][/simage]
PIONER VEYA SONY AL TAK DERİM ARKADATESİSAT YOK MALİYET 60 İLA 70 YTL ARASINDA
quote:
Orjinalden alıntı: 37logan
arka hoparlörleri hangi markada verimli olur. tahmini fiyat bilen arkadaşlara. tahminimce tesisatta yok
arkaya bende hopörlör düşünüyorum ama öndekiler 13 cm herhalde arkada aynı olmazsa yani 14 cm olursa ses uyumu bozulur mu tesisatı kendimiz de yaparız herhalde orjinal hopörlör sordum bugün tanesi 35 ytl logan hop
Değerli Logan Dostları, Station Vagon loganlar türkiye'ye geldi. Önümüzdeki günlerde bayilere de gelir geçen hafta İstnabulda bayilere tanıtıldı ve test sürüşleri yapıldı. Gidenler ve kullanan arkadaşlar, ne kadar güzel olduğunu anlata anlata bitiremediler. Valla ben de çok heyecanlandım doğrusu.
Ayrıca şu milliyetin geçen haftaki balonu 2000 £ luk araçlarının Türkiye ile uzaktan yakında alakası yok. O sadece Hindistan da bulunan logan fabrikasında ve öncelikle hindistana ve sonra çevresindeki geri kalmış bir kaç ülke için üretilecek. Logan kesinlikle öyle bir aracı türkiyeye sokmayacak. Yani Kaliteden taviz yok.
Sn.dolvena benim de gördüğüm kadarıyla fiyat konusunda tahminleriniz gayet iyi 2005 model meselesi de her bayi elindeki 2005 model aracı haziran 2005 sonuna kadar satamayabilir dolayısıyla bir miktar indirime giderek elindeki aracı satar ama bu konuya takılmayıp aracın gerçek trafiğe çıkış tarihine dikkat eden arkadaşlar var bu konuyu o yüzden belirtmekte fayda gördüm mesela araç temmuz 2005 çıkışlı 2006 model diğer bir araç haziran 2006 çıkışlı 2006 model arada tam bir sene var o yüzden ben pek modele takılmıyorum esas trafiğe çıkış tarihi önemli benim için bende araştırdım fiyat konusunu gördüğüm kadarıyla 15-16-17 isteyenler laureate modeline benzinli (lpg siz) takdir edersiniz herkesin malı kendisine göre kıymetli aracımı bugün satsam 19 dan aşağı vermem (25.000 ytlye mal olan bir aractan 6.000 ytl daha düşük fiyat iyi bence hemde 1.5 yaşında ve 17.000 km deki bir araç için) bu konuyla alakalı daha fazla foruma bişey yazmayacağım rahatsız olan arkadaşlar olmuş olabilir özürdiliyorum.
Hayırlı olsun arkadaşlar Logan Mcv yarın bayilerde
Çok güzel merakla bekliyorum.Gebze de yolumun üstünde Dacia yarın kesin bakarım.VArsa tabi...Burada fotolarını yayınlarsak güzel olur.Malum haftalardır,3-5 fotoğrafla idare ediyoruz.
HAyırlı uğurlu olsun.Allah herkese kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
Bence tanıtım fotoğraflarında daha iriyarı kişiler kullanılabilirdi.
quote:
Orjinalden alıntı: goodlife
Hayırlı olsun arkadaşlar Logan Mcv yarın bayilerde
SeLam arkadaşLar; Dün gece İzmir'den dönerken Aydın'daki Mimar Dacia Bayisinde bir tane Logan MCV gördüm; pLatin grisi rengindeydi...OLdukça hoş görünüyordu. DijitaL fotoğraf makinemi yanıma aLmış oLsaydım bugün MimarLar'a gidip MCV'yi inceLemeyi ve fotoğrafLarı buraya koymayı düşünüyordum... Bu arada dün bana göre iLginç bir şey oLdu; iLk kez bir Logan Prestige gördüm; fakat o da taksiydi. İzmir'de taksiciLerin tercihi artık Logan'dan yana. Logan aLan taksiciLerin büyük çoğunLuğu da dizeL modeLLeri ve kLimaLı ambiance pack donanımını tercih ediyorLar; fakat Logan Prestige aLıp taksi yapanını iLk defa gördüm Hatta taksinin yanından geçerken taksiye uzun uzun baktım ve inceLedim. Ben uzun uzun bakınca içindeki taksici de bana uzun uzun baktı; büyül ihtimaL adam kıLLanmıştır O kadar baktım ama LPG taktırmış mı diye bakmayı unuttum
quote:
Orjinalden alıntı: Mintemur
Bence tanıtım fotoğraflarında daha iriyarı kişiler kullanılabilirdi.
Zaten Logan MCV için hazırLanan teLevizyon rekLamLarının birisinde, aracın iç hacminin genişLiğini vurguLamak için basketbaLL oyuncuLarı kuLLanıLmış
Benim anlamadığım neden hala sitesinde hiçbir haber yok???
siz bu firmanın numaralarını biliyormusunuz lütfennn....
şu bagaj ı içerden açma sistemini 20 ytl ye yapıyorlarmış yerini yurdunu bilen telefonunu bilen varsa allah rızası için veriversin teşekkürler.
Ayrıca benim diğer sorunum da 7 aydır 1.6 laurette kullanıyorum ama yakıt yönünden hiç memnun değilim,servise götürdüm 100 km de 10 veya 9.9 yakıyor dedim bilgisayarı resetledik fabrika ayarlarına getirdik dediler hem yakıt biraz düştü hemde çekiş arttı fakat daha sonra tekrar başka bir şey için servise götürdüm şimdi yakıtta çekişte ilk öncesi gibi oldu ne yapacağım bilmiyorumbu yakıt işi beni çok üzüyor aracın km side 6500 de yemin ediyorum gezmeye korkar bir hal aldım diğer dacia lara soruyorum herkes çok memnunuz falan diyor peki öyleyse benimki neden çok yakıyor ve çekişi bana az geliyor ( bu arada iş yerinde bütün gün wolsvagen caddy 1.9 tdi kullanıyorum acaba bundan dolayımı benim arabanın çekişi bana az geliyor + birde çok spor kullanıyorum aracı ama ne yapayım bu benim kanımda var spor kullanamadıktan sonra ben o arabayı ne yapayım öyle değilmi ama) herkese bolbol sevgi ve saygılar ,şimdidende çok teşekkür ederim...
ArkadaşLar, sağoLsun Dacia Türkiye yönetimi müşteriLerine ve Logan tanıtımına o kadar çok önem veriyor ki; bu yüzden haLa web siteLerinde Logan MCV iLe iLgiLi bir biLgi yok Bırakın Logan MCV'yi tanıtmayı,www.dacia.com.tr adresi eminim haLa iLk günkü şekLindedir; adamLar sitede hiç bir günceLLeme yapmıyorLar. Fransa ya da ALmanya'daki web sayfaLarı ne kadar güzeL oysa ki...
kgkkoreL hocam; aracı spor kuLLanmayı sevdiğinizden bahsetmişsiniz. KuLLanım tarzınız yakıt sarfiyatınıza direkt yansır. Spor kuLLanmayı seviyorsanız bunu göze aLmanız gerekir. Siz nasıL kuLLanıyorsunuz pek bir biLgim yok ama 1,6Lt 8vaLfLi bir araç kuLLandığınızı göz önünde buLundurursak yakıt sarfiyatınız normaL gibi. Yakıt sarfiyatı istiyorsanız uygun hızda uygun viteste kuLLanmaya ve frene sık basmak yerine motor frenini tercih etmeye bakın. Daha uzman arkadaşLar daha teknik biLgiLer verirLerse iyi oLur. Ayrıca buradaki serviste çaLışan bir tanıdığımız yakıt sarfiyatı için bujiLere baktırın gibi birşeyLer söyLemiş; benim pek biLgim yok ama araştırın derim...