Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • ArkadaşLar merhaba...

Foruma baştan sona şöyLe bir baktım ve LogandaşLarın bir Listesini çıkardım. Liste şöyLe:

1 emretopbas
    2 bsd
    3 seksanddirt
    4 nebituran
    5 qntrl
    6 Microchild
    7 se@
    8 menalaus
    9 GeBZeLi_TaRIK
    10 yenerz
    11 crepis
    12 birbilen
    13 DERLİ60
    14 m_kucukaksoy
    15 Volkangüney?
    16 kaptan logan
    17 logan_birol
    18 serdar.aslan?
    19 yalcin07
    20 muratugras
    21 SRVO!
    22 şoför
    23 hserimer
    24 Fderbeder
    25 Mickeymouse
    26 dacia_sever
    27 PrijuvaN2001
    28 bozdem07
    29 derbeder09
    30 fotoseyhan
    31 eromay
    32 viper001
    33 feo1211
    34 16DL496
    35 somokon
    36 abelen
    37 LoGaNPoWeR
    38 dakya
    39 çılgın_logan_E
    40 dCi
    41 tmakkaya
    42 YİĞİTALBAYRAKTAROĞLU
    43 ÖZÜDOĞRU
    44 Kerem Akkaya
    45 ScalaEmre
    46 mterzi
    47 KAZANOVA31M
    48 gurselguney
    49 jmsryn
    50 Ö.KIRÇİL
    51 hassan01
    52 phosgen
    53 DeVa
    54 yukobir
    55 mterzi
    56 erim16
    57 dizelci
    58 GOMUTAN
    59 bedirhan23
    60 Eagle-eyed
    61 erucar
    62 apoline
    63 logan klüp
    64 maniac_ea
    65 formator20
    66 megamuh
    67 kursat-oztas
    68 unka
    69 volkitolkixxl
    70 ozeronut
    71 merdem3
    72 malkocoglu48
    73 yenilogancı
    74 Logan20
    75 stramare
    76 loganiax
    77 beybug
    78 oz32
    79 beyaztebeşir
    80 nitrous666
    81 goodlife
    82 ibicer61
    83 mintemur
    84 dadaşferdi
    85 anterior1
    86 ö.kırçıl
    87 cembul

Listeyi topikte iLk görünme sırasına göre oLuşturdum...Alfabetik sıra yapmak için vaktim oLmadı...YanLış saymadıysam 87 Logandaş oLmuşuz. BunLar arasında Logan sahipLeri, Logan'a gönüL verenLer, Logan satış temsiLciLeri; yani kısacası tüm Logan sempatizanLarı var...Listede adını unuttuğum ya da adını yanLış yazdığım arkadaşLar varsa kusura bakmasınLar...DüzeLtmeLeri bana PM yoLuyLa iLetebiLirsiniz...Fırsatım oLunca aLfabetik bir Liste hazırLamayı düşünüyorum...

• 79 beyaztebeşir ..Burdaaa!!!
    LOGANist...
  • Sevgili Logancılar;

Yaklaşık bir ay kadar önce 12.500 YTL.ye 15.00 km.de 2005 model 1.4 Logan ambiance pack A.C. aldım. Araç çok temiz kullanılmış, değişen, boyanan,çizilen hiç birşey olmadığı gibi, sigara dahi içilmemiş. Bu kadar temiz olmasına rağmen bazı aksilikler dikkatimi çekti:

1. Burası Erzurum, hava sıcaklığı eksi kırka kadar iniyor. Kalorifer sistemi çok iyi ısıtmasına rağmen, ayak bölgesine çevirdiğimde veya çevirmediğimde ayaklarım donuyor. Sanki biryerlerden içeri soğuk hava giriyor.

2. Kapılar kapalı olmasına rağmen bozuk zeminlerden geçerken tıkırtılar geliyor.

3. Sanki lastik ebatları arabanın tasarımına ait değilmiş gibi, biraz kar alınca lastikler sürtmeye başlıyor. (185X65X15)

4. Klimayı açınca tuhaf sesler geliyor.

5. LPG taktırmayı düşünüyorum. Servisler çok pahalı olmasına rağmen ısrarla sıralı sistem tavsiye ediyorlar.

Bu yaşadıklarım sizce normal mi?

Şimdiden teşekkürler...

• GÜNDEM!
    Bugün, 9 Şubat Dünya Sigarayı Boykot Günü.
    Sigara içen arkadaşlar yılda en az bir gün ciğerleriniz bayram etsin
  • evet yoklama alıyoruz arkadaşlar
    malkocoglu burda
    sevgili anterior dışardan gelen hava düğmesi var o kapalı olursa daha iyi olur herhalde klima sesleride klima gazı eksikliğinden olabilir
    lpg için sıralı sistem tartarini veya lovaco öneririm
    tıkırtı olayı hepimizde aşağı yukarı var ama sesin yerini tam olarak tespit et elinle nereyi tutunca ses kesiliyor onları bul sonra oralara bi çare bulmayı düşünelim
    listeyi seksanddirt kardeşim hazırladı ben son üyeleri güncelledim sadece
    imzalar için biraz gayret edelim
    lastik konusunda tam bir bilgim yok maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

Sevgili Logancılar;

Yaklaşık bir ay kadar önce 12.500 YTL.ye 15.00 km.de 2005 model 1.4 Logan ambiance pack A.C. aldım. Araç çok temiz kullanılmış, değişen, boyanan,çizilen hiç birşey olmadığı gibi, sigara dahi içilmemiş. Bu kadar temiz olmasına rağmen bazı aksilikler dikkatimi çekti:

1. Burası Erzurum, hava sıcaklığı eksi kırka kadar iniyor. Kalorifer sistemi çok iyi ısıtmasına rağmen, ayak bölgesine çevirdiğimde veya çevirmediğimde ayaklarım donuyor. Sanki biryerlerden içeri soğuk hava giriyor.

2. Kapılar kapalı olmasına rağmen bozuk zeminlerden geçerken tıkırtılar geliyor.

3. Sanki lastik ebatları arabanın tasarımına ait değilmiş gibi, biraz kar alınca lastikler sürtmeye başlıyor. (185X65X15)

4. Klimayı açınca tuhaf sesler geliyor.

5. LPG taktırmayı düşünüyorum. Servisler çok pahalı olmasına rağmen ısrarla sıralı sistem tavsiye ediyorlar.

Bu yaşadıklarım sizce normal mi?

Şimdiden teşekkürler...

ÜSTAD1 LPG ÖNEMLİ KESİNLİKLE SIRALI TAKACAKSIN KALİTELİ KİT OLACAK BRC VEYA TARTARİNİ
    2:KAPIDAN BENİM ARACTANDA GELİYOR 2006 MODEL 4000KM DE DAHA YALNIZ SERVİSLER HALLEDİYOR.
    3:BENİM KLİMADANDA GELİYORDU KLİMAYA YAĞ BASTILAR DÜZELDİ:
    4:SANKİ KALORİFERİ AŞAĞIYA ÇEVİRDİĞİNDE AŞAĞIYA GELEN HAVA BENİDE TATMİN ETMİYOR SANIRIM HAVA MENFEZLERİ KÜÇÜK HERHALDE.MALKOÇOĞLUNUN DA SÖYLEDİĞİ DIŞARDAN HAVA GELEN KOL KAPALI OLACAK .
    LASTİKLER KONUSUNDA BİRŞEY DİYEMEYECEĞİM.
    SAYGILAR KOLAY GELSİN

• eski üyelere pm atalım arkadaşlar bir kaç dakikanızı ayırın
  • anterior1 arkadaşım
    Erzurumda yaşadığını belirtmişsin.
    Yaşadığın sorunların bir kısmı plastik aksamla ilgili hava soğudukça bu aksamlar dahada sertleşiyor ve bu plastik aksamlardan gelen sesler artıyor.
    Bu konudaki sorunu soğuk havalarda arabanın ilk kilometrelerinde bende yaşıyorum ancak arabanın içi iyice ısındıkça buralardan gelen ses azalıyor ya da hiç kalmıyor.
    Diğer tıkırtılar konusunda, önceki sayfalarda birçok arkadaşımız bazı vidaların sıkıldıktan sonra bu gibi sorunların halledildiğinden bahsetmişti.
    Dersimi iyi çalışmıştım, bilgilerim çok taze
  • Ben hep buralardayım ama...

Bu imza konusu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

ArkadaşLar merhaba...

Foruma baştan sona şöyLe bir baktım ve LogandaşLarın bir Listesini çıkardım. Liste şöyLe:

1 emretopbas
    2 bsd
    3 seksanddirt
    4 nebituran
    5 qntrl
    6 Microchild
    7 se@
    8 menalaus
    9 GeBZeLi_TaRIK
    10 yenerz
    11 crepis
    12 birbilen
    13 DERLİ60
    14 m_kucukaksoy
    15 Volkangüney?
    16 kaptan logan
    17 logan_birol
    18 serdar.aslan?
    19 yalcin07
    20 muratugras
    21 SRVO!
    22 şoför
    23 hserimer
    24 Fderbeder
    25 Mickeymouse
    26 dacia_sever
    27 PrijuvaN2001
    28 bozdem07
    29 derbeder09
    30 fotoseyhan
    31 eromay
    32 viper001
    33 feo1211
    34 16DL496
    35 somokon
    36 abelen
    37 LoGaNPoWeR
    38 dakya
    39 çılgın_logan_E
    40 dCi
    41 tmakkaya
    42 YİĞİTALBAYRAKTAROĞLU
    43 ÖZÜDOĞRU
    44 Kerem Akkaya
    45 ScalaEmre
    46 mterzi
    47 KAZANOVA31M
    48 gurselguney
    49 jmsryn
    50 Ö.KIRÇİL
    51 hassan01
    52 phosgen
    53 DeVa
    54 yukobir
    55 mterzi
    56 erim16
    57 dizelci
    58 GOMUTAN
    59 bedirhan23
    60 Eagle-eyed
    61 erucar
    62 apoline
    63 logan klüp
    64 maniac_ea
    65 formator20
    66 megamuh
    67 kursat-oztas
    68 unka
    69 volkitolkixxl
    70 ozeronut
    71 merdem3
    72 malkocoglu48
    73 yenilogancı
    74 Logan20
    75 stramare
    76 loganiax
    77 beybug
    78 oz32
    79 beyaztebeşir
    80 nitrous666
    81 goodlife
    82 ibicer61
    83 mintemur
    84 dadaşferdi
    85 anterior1
    86 ö.kırçıl
    87 cembul

Listeyi topikte iLk görünme sırasına göre oLuşturdum...Alfabetik sıra yapmak için vaktim oLmadı...YanLış saymadıysam 87 Logandaş oLmuşuz. BunLar arasında Logan sahipLeri, Logan'a gönüL verenLer, Logan satış temsiLciLeri; yani kısacası tüm Logan sempatizanLarı var...Listede adını unuttuğum ya da adını yanLış yazdığım arkadaşLar varsa kusura bakmasınLar...DüzeLtmeLeri bana PM yoLuyLa iLetebiLirsiniz...Fırsatım oLunca aLfabetik bir Liste hazırLamayı düşünüyorum...

24 fderbeder ve 29 derbeder09 burda. ancak daha önceden fderbeder olarak girmiştim, bir süre sonra şifremi kaybedince derbeder09 olarak yeniden katılmıştım. 24 numaradaki fderbeder'i silerseniz sevinirim.
    foruma uzun bir süredir girmiyordum ancak sık sık takip ediyorum. benden sonra üye olan ve problemler konusunda yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim. gerçekten gün geçtikçe forum bir aile gibi olmaya başlamış.
    bu arada formator arkadaşa pm atmıştım ama cevap gelmedi. ben de denzilidenim bi ara tanışalım derim.

• imza konusu şu
    isimlerimizin alt kısmında resim ve model yazması olayı en üstte profilimi tıkla açılan sayfadan imza panelini tıkla bbg code biliyorsan imzanı yapabilirsin
  • bsd arkadaşımızın oto teyp görüşleri
    Anlamak mumkun değil ama meganeII dinamik de bile kasetçalar var daha. (Ekstar paketle Cd çalar alabiliyorsunuz.) Bunda da olması normal. Ama avantajı şu, standart bir yuvası var ve ayrıca bir ekrana sahip değil. Yani piyasadan alın bir CD-Mp3 calar takın olsun bitsin. Tavsiyem Sony CDX-R3350. Logan konsolun aiyi uyum sağlıyor. Ben taktım millet orjinal mi diye soruyor.

İsterlerse garanti yi bozma durumları olabilir. Ama teyp takmıssınız, kapı kilidi bozulmuş veya motorun bir contasında sorun oluşmuş örneğin, çocuk bile inanmaz buna. Bu nedenle elektrik aksamını direk ilgilendiren birşey olmadığı sürece ses çıkarmıyorlar. Ne de olsa artık müşteri memnuniyeti ilk sırada.
    Fiyatı yaklaşık 360 YTL yaklaşık. Arkaya 2 hoparlör de tanesi 30-40 milyondan alınabilir (pioneer veya sony). Bu arada logan hoparlörleri 13cm liktir. Orjinal teyp 4x15 Watt lıktır ve orjinal hoparlörler de 15W dır. Tavsiyem teyple birlikte 4 ünü birden değiştirmeniz .Çünkü takılan bu teyp piyasadakile gibi 4x50W lıktır. Hoparlörleri de 50W lık takarsanız hem ses dengesizliği oluşmaz hem de teyp ile uyumlu olur. Teyp ve hoparlör takmak 20-30 milyon işçiliğe mal olabilir. Eğer laurate versiyonsa 4 hoparlör için de hat bulunuyor zaten. toplamda 360+120+30=510 YTL ye hallolur.
    Bu arada loganın kullandığı orjinal teyp ve hoparlörler diğer renault modellerinde kullanılan teypler ve hoparlörlerdir.
    ayrıca 3 sayfada izalosyon olayı var resimli

• dostlar eşim bir kocaman kazan aşure yaptı
    buralara gelirseniz yiyelim maille yollama işi sakat olmuyor yani
    hadi daha beklemeyin buyrun
  • Eyvallah Malkoçoğlu yengemin eline sağlık ,tıkrtı sesleri bendede var ama önemsiz herhalde direksiyonun altındaki kutudan geliyor birde sağ kapıdan .
  • Allah kabul etsin, afiyet olsun. Soğuk hava olayını halledemedim, canımız sağolsun...
  • SLM ARKADAŞLAR 1.4 'Ü OLANLAR LÜTFEN YAKIT DEĞERLERİNİ YAZINIZ BENİM ARAÇ Ş.İÇİ 220 YAKIYOR
    ACABA NORMALMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoför

Eyvallah Malkoçoğlu yengemin eline sağlık ,tıkrtı sesleri bendede var ama önemsiz herhalde direksiyonun altındaki kutudan geliyor birde sağ kapıdan .

abi o tıkırtıyı hallatmek çok kolay o panel sökülüp bağlantı yerlerine sünger koydular bende yok şimdi soğuk hava olayını bi servise sorayım gidince kardeşim anterior 1

• seksanddirt adında bi arkadaş vardı ne oldu ona ya uçtu mu kaçtı mı arabasını mı sattı aloooooo
    alooooooo
    özledim onu ya
    üye listesi ona aittir arkadaşlar aşırma yaptıydım ondan
  • ARKADAŞLAR BU GÜN İST/ÜMRANİYEDEKİ 1 SERVİSTE PARK SENSÖRÜ TAKTIRDIM 151 YTL.YE OLDUKÇA GÜZEL VE KULLANIŞLI.HERKEZE TAVSİYE EDERİM..
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.