Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 BİN ADET BİLE SATARIZ: Türkiye’de Renault Mais çatısı altına giren Dacia markasının ikinci modeli olan Logan MCV’nin Şubat ayı ortasında satışa sunulacağını belirten Aybar, "İlk etapta 300-400 adet otomobil getirip pazardaki talebe bir bakacağız. 2007 yılı iyi bir yıl olursa 5 bin adet bile satarız" diye konuştu. Aybar şöyle devam etti: "Aracın fiyat çalışma işlemleri büyük ölçüde tamamlandı. Şubat ayının başında açıklayacağız. Logan modelinden yaklaşık yüzde 10 pahalı olacak. Bu da 19 bin ila 20 bin YTL arası bir fiyat demek."
    4 FARKLI MOTOR SEÇENEĞİ: Logan MCV, Sedan Logan’ın bütün avantajlarından yararlanırken, bu özelliklere modülerlik özelliğini ekleyerek çok yönlü kullanım özelliğini daha da artırıyor. Yetişkinler için 7 koltuğa kadar oturma alanı sunan Logan MCV’nin, Sedan ve Renault gamındaki bir çok modelde kendini kanıtlamış olan biri dizel 4 farklı motor tipi kullanılıyor. Logan MCV’de 1.5 dizel motor 70 beygir güç üretirken, 1.4 litrelek benzinli motor 75, 1.6 litrelik benzinli motorlar ise 90 ve 105 beygir güç üretiyor. 5 ve 7 kişilik iki farklı versiyonu olan aracın 5 koltuklu versiyonunda 700 litrelik yükleme kapasitesi bulunurken, bu oran 2 koltuklu konfigürasyonda 2 bin 350 litreye kadar çıkıyor.

Logan satışında Türkiye dördüncü

İKİ yıl önce piyasaya sunulan ve bugüne kadar yaklaşık 400 bin adet satılan Logan’ın en önemli pazarları arasında Türkiye yer alıyor. Dacia Euromed Bölgesi Ticari Direktörü Gilles Moncond’huy, Türkiye’nin en çok Logan satılan 4’üncü ülke olduğunu belirterek, "2006 yılında en çok Logan sırasıyla Romanya, Rusya, Fransa ve Türkiye’de satıldı" dedi. Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, "Türkiye’de Mayıs ayında bir dalgalanma yaşanmasaydı bu sıralama değişebilirdi" dedi.
    haber3

• beyler logan severler mütiş bir site buldum logana en cok yakışan aksesuarlar var elia tuning fiyatları resimleri vs. hepsi var helezon kiti bile jantlar kapı eşikleri döşeme vites topuzu kolan cevresi bu ürünleri tr. ye acaba getiriyorlarmı inşallah getirirler süper ürünler var özellikle rs100 bodykit süper...

http://www.daciatuner.de/

• GÜNAYDIN ARKADAŞLAR MALKOÇOĞLU HOCAM GEÇMİŞ OLSUN BENDE 6 YAŞINDAYKEN KIZIMI AMELİYAT ETTTİRDİM ŞİMDİ GAYET İYİ HİÇ BİR SORUNU YOK BASİT Bİ OPARASYON ENDİŞELENMENE GEREK YOK .YENİ KATILAN ARKADAŞLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM.
  • Merhaba arkadaşlar.Geçen gün arkadaşıma yeni aldığım logan ın fotosunu gönderdim.Hemen modifiye işlemlerine başlamış phtoshopta.Resmini paylaşmak istedim.Fikir almak açısından bence hoş olmuş.En azından sade bir biçimde fazla para harcamadan modifiye edilirse neye benzeyeceği konusunda fikir sahibi olabiliriz.
    Bu arada yakıt durumlarını tekrar yazmak istedim:30 Ytl:258 km yani km de 120 ykr,20 ytl ilse 149 km yani kmde 138 ykr civarı.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

Malkoçoğlu abim nasıl ama bizim araç güzel olmuş değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodlife -- 8 Şubat 2007; 9:17:02 >

• Malkoçoğlu hocam geçmiş olsun Allah şifalar versin,pek büyütülecek bir şey değil merak etme..
  • arkadaşlar aranızda ekoyak tasarruf cihazını deneyen varmı ? tavsiye edermisiniz ? teşekkürler
  •  ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

imza için bu resmi kullanmayı düşündüm
    yeni gelen arkadaşlar imza için bilgi vereceğim
  • imza yapmak için profile gir imza panelini aç bu kodları yıldızları silerek oraya yapıştırın

**
    **

****LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK CA 2007**
    ^^AKIL VAR LOGAN VAR^^**

• sağol abi.Bakalım becerebildik mi?
  • Malkoçoğlu arkadaşıma geçmiş olsun diliyorum...
    Bu arada güncelleme yapacak Murat arkadaşımıza duyurulur!
    Benim aracımın modeli,özellikleri Nebi arkadaşımızın LOGAN'ı ile aynıdır.
    Hatta trafiğe çıkış...
    Hatta aracın yakışı...
    Adana'nın(Pozantı) 3 yıl ekmeğini yiyip suyundan içtik, ondan mıdır nedir
    Bu arada soru sorabilicek arkadaşlara bir not: Internete ancak okuldan bağlanabiliyorum(Taksitlere başlıcam zaman sabit hattı bile iptal ettirmiştim)
  • güncelleme yapan arkadsımız yok maalesef

imzayı burda gösteremiyorum
    ama bana pm atın yardımcı olmaya çalısayım
    good life cok hoş ve sade olmuş
    stramere ve söför kardeşim sağolun
    bütün arkadaşlara cok teşekkürler
  • arkadaşLar, foruma resim yüklemek için yapıLması gerekenLer:

yeni bir sayfa açın vehttp://www.imageshack.us adresine gidin
    daha sonra "browse" yazan butonu tıkLayınız (internet tarayıcınıza bağLı oLarak o butonun üstünde "browse", "seç" ya da "gözat" da yazabiLir)
    tıkLadıktan sonra açıLan pencereden yüklemek istediğiniz resmin biLgisayarınızdaki yerini bulup seçin
    eğer resminizin tekrar boyutLandırıLmasını istiyosanız "browse", "gözat" ya da "seç" butonunun aLtındaki satırdan "resize image?" seçeneğini tıkLayarak size uygun boyut seçeneğini seçin
    daha sonra "host it" butonuna tıkLayın; resminiz yükLenecektir
    resminiz yükLendikten sonra açıLan sayfada en alttaki "direct Link to image" yazan yerin soLundaki kutucukta yazan adresi eksiksiz oLarak seçin ve adresi kopyaLayın
    eğer resminizi bir topikte mesaja ekLemek istiyorsanız cevap yazacağınız topiğe geLin ve cevap kutucuğunun üstündeki butonLardan "image" butonunu tıkLayın
    tıkLadıktan sonra mesaj yazdığınız kutucukta [ image] [ /image] tagLar çıkacak...
    imageshack den kopyaLadığınız adresi bu iki tagın arasına yapıştırın
    yani şu şekiLde oLsun: [ image]http://img100.imageshack.us/img100/7564/0003324e2uw7.jpg [ /image]

resminiz iLetinize yükLenmiştir, afiyet oLsun

• LOGAN MCV ÇOK HOŞ OLMUŞ DEĞILMI ARKADAŞLAR???????
  • ADAMLAR İŞİ BİLİYORLAR...........
  • torosla kıyaslamadan gocunmayın arkadşlar
    renault 12 kendini ispatlamış bir arabadır
    bende 34 yaşında bir renault 12 var taş gibi maşallah
    türkiyenin her yerinde kullanılmaya hala müsait
    yazın adana osmaniye yaptım tık demedi
    hangi araç 34 yıl hizmet verir insana
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

torosla kıyaslamadan gocunmayın arkadşlar
    renault 12 kendini ispatlamış bir arabadır
    bende 34 yaşında bir renault 12 var taş gibi maşallah
    türkiyenin her yerinde kullanılmaya hala müsait
    yazın adana osmaniye yaptım tık demedi
    hangi araç 34 yıl hizmet verir insana

Yok ya, ne gocunması..Zaten Toros gibi deyince benim aklım yattı..Acaba ne zaman görürüz bu MCV yi?
    İlk alan alan arkadaşlar burda resimerini yayınlasa ne güzel olur...GErçi bu yıl sadece 350-400 tane getirmeyi planlıyorlarmış...Karaborsaya düştü şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 8 Şubat 2007; 18:23:10 >

• ISTE ARKADASLAR SIZA COK ILGINC BIR SITE HC ISMINI DUYMADIGIMIZ ARABA MARKALARI HEPSI DE ESKI DOGU BLOKU ULKELERININ ARABALARI

http://www.autosoviet.altervista.org/main-english.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 8 Şubat 2007; 19:51:25 >
  •  ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

DACIANIN SOLENZA DA ONCEKI MODELI SUPERNOVA

• bizim ambiance packlarda arkada hopörlör yok tesisatıda yok orjinal hopörlör takarsak garnti devam eder dediler tanesi 28 ytl tesisat felanda kendileri çekerse masraf ne olur bilmiyorum ama şu disc-man işine girsek fena olmaz nasıl olsa sökülebilen parçalarhangi diskmani
    tavsiye edersiniz 45-150 arası diskman dedikleri şey...
    ipli kaset te 20ytl kablolu kaset yanigerçi bu aylar maddi açıdan baya sıkıştım yaza doğru düşüneyim bari

nebi hocam araştırmacı gazeteciliğe devam......
  • BENIM ARABADA PIONEER DEH2800 MP3 CALAR VAR NORMAL TESISATCIYA TAKDIRDIM. GARANTI GITMEDI INTERNETTEN INDIRIMLI BAYA BIR MEMNUNUM FAKAT HARDDISL
    KLILERI CIKMIS USB LILERI FELAN BENCE ONLARI DUSUN ARABANN ICINDE KABLO FELAN HOS DURMUYOR BANIM KAYINCONUN ARABASINDA VAR KABLOLU FELAN
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.