Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: malkocoglu48

http://www.modifiyeoto.net/modifiyeoto.php?id=50&arac=LOGAN

Alıntıları Göster
    bende şık bir çant alıp heryerini araçla aynı renge boyatacam ya cok güzel duruyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şöför tarafının ayak kısmının ısınma problemine Aracımı İlk aldığımda bulduğum çözüm. Arkadaşlar ısıtma sistemini ayarlarken düğmedeki işaretler tam oturmuyor. Ben ayak kısmına ayar yaparken getirdiğim noktada yeterince ayaklara üflemiyordu. Düğmeyi biraz ileri biraz geri derken belli bir yerde üfürmeyi tam yapıyor. Aracınızı motor ısısı ideal noktadayken, aracı durdurun ve elinizi alt kısımdan yani pedalların sağına doğru tutun üfleme kuvvetlenene kadar düğmeyi o bölümde gezdirin o noktayı bulacaksınız. Deneyin görün. Kendim sürekli hem cama, hem ayaklara ortak yönlendirip kullanıyorum, oldukca memununum. (Oturduğum yer Kırşehir, Erzurumun kardeşi sayılır.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeronut

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

Alıntıları Göster
    valla arkadaslar hatun arabayi golgede birakiyor. allah sahibine bagislasin

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

valla arkadaslar hatun arabayi golgede birakiyor. allah sahibine bagislasin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar logan fun clup'tan aktivite onayı gelmedi ilgili arkadaşlara duyururum.
  • quote:

arkadaşlar logan fun clup'tan aktivite onayı gelmedi ilgili arkadaşlara duyururum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozeronut

Özer Hocam üyeLiğiniz onayLandı, hayırLı oLsun

• quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

quote:

Özer Hocam üyeLiğiniz onayLandı, hayırLı oLsun

Alıntıları Göster
    teşekkür ettim iyi geceler

• quote:

teşekkür ettim iyi geceler

Alıntıları Göster
    fun kulubü nü hacklemişler diye duydum doğrumu
    yani açılmıyo artık o site
  • quote:

yorum sizin

Alıntıları Göster
    quote:

yorum sizin

slm
    arkadaşım yorumu hangisine istiyosun
    ama jantlar güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper001 -- 12 Şubat 2007; 12:03:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: viper001

quote:

yorum sizin

slm
    arkadaşım yorumu hangisine istiyosun
    ama jantlar güzelmiş

Alıntıları Göster
    Selam Arkadaşlar

Mp3 player taktıracağım diye araçlarınızın orjinalliğini bozmayın.Onun yerine araçların çakmaklığına takılan Fm vericili Mp3 player takın, aracın radyo frekansını modülatörün frekansına ayarladıktan sonra istediğiniz müzikleri flaştan dinleyebiliyorsunuz. Hem ucuz 50-100 ytl arası hemde atlama ve cd taşıma gibi bir külfetide yok. Ben kullanıyorum çok güzel.Yalnız aldığınız modülatörün dijital yayınlı olmasına dikkat edin.

HERKESE SELAMLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: oz32

Selam Arkadaşlar

Mp3 player taktıracağım diye araçlarınızın orjinalliğini bozmayın.Onun yerine araçların çakmaklığına takılan Fm vericili Mp3 player takın, aracın radyo frekansını modülatörün frekansına ayarladıktan sonra istediğiniz müzikleri flaştan dinleyebiliyorsunuz. Hem ucuz 50-100 ytl arası hemde atlama ve cd taşıma gibi bir külfetide yok. Ben kullanıyorum çok güzel.Yalnız aldığınız modülatörün dijital yayınlı olmasına dikkat edin.

HERKESE SELAMLAR.

Alıntıları Göster
    Kaset kablo falan yok.Merak edenler google'dan fm vericili mp3 player'i arattırıp göreblirler flaşınızın büyüklüğü kadarda şarkı yükleyebiliyorsunuz.Ses kalitesi yolda araç mp3 playerlerden de kaliteli.Uzaktan kumandalıları bile var.

Klimadan ses geliyor diyen arkadaş,klima gazını tamamlattırırsan ses kesiliyor.

HERKESE SELAMLAR

• quote:

Kaset kablo falan yok.Merak edenler google'dan fm vericili mp3 player'i arattırıp göreblirler flaşınızın büyüklüğü kadarda şarkı yükleyebiliyorsunuz.Ses kalitesi yolda araç mp3 playerlerden de kaliteli.Uzaktan kumandalıları bile var.

Klimadan ses geliyor diyen arkadaş,klima gazını tamamlattırırsan ses kesiliyor.

HERKESE SELAMLAR

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ara ara aracımın yakıt tüketimini yazıyordum.Tekrar güncelliyorum
    30 ytl:258 km
    20 ytl:145 km
    25 ytl:206 km
    25 ytl:190 km

Kullanım şartlarına göre değişiyor ara ara yakıt tüketimi.ama genelde iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: goodlife

arkadaşlar ara ara aracımın yakıt tüketimini yazıyordum.Tekrar güncelliyorum
    30 ytl:258 km
    20 ytl:145 km
    25 ytl:206 km
    25 ytl:190 km

Kullanım şartlarına göre değişiyor ara ara yakıt tüketimi.ama genelde iyi

Alıntıları Göster
    DOSTLAR MERABA LOGAN HATUNUN GÖLGESİNDE KALMIŞ BENCE.
    YA DİZELLERİN YAKIT TÜKETİMİNİ GÖRDÜKÇE KEŞKE BENDE DİZEL ALSAYDIM DİYORUM YA NEYSE HAYIRLISI OLSUN KADER YUKARILARDA BİR ARKADAŞ YAKIT TÜKETİMİNİ SORUYORDU,BENİM ARAÇ 1,4 ŞEHİR İÇİ 8,İLE 8,5 LT ARASI
    YAKIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

DOSTLAR MERABA LOGAN HATUNUN GÖLGESİNDE KALMIŞ BENCE.
    YA DİZELLERİN YAKIT TÜKETİMİNİ GÖRDÜKÇE KEŞKE BENDE DİZEL ALSAYDIM DİYORUM YA NEYSE HAYIRLISI OLSUN KADER YUKARILARDA BİR ARKADAŞ YAKIT TÜKETİMİNİ SORUYORDU,BENİM ARAÇ 1,4 ŞEHİR İÇİ 8,İLE 8,5 LT ARASI
    YAKIYOR

Alıntıları Göster
    ben yakıt tüketimi hakkında bişey yazamıycam, çünkü 1 ay falan oldu ve henüz dördüncü vitese bile atamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: anterior1

ben yakıt tüketimi hakkında bişey yazamıycam, çünkü 1 ay falan oldu ve henüz dördüncü vitese bile atamadım...

Alıntıları Göster
    SEVGİLİ ARKADAŞLAR

BEN DE BU MP3 İŞİNİ ÇOK DÜŞÜNDÜM. SERVİSLERE SORDUM EN AZ VEREN 400 YTL FİYAT VERDİ BEN DE

ACİZANE RESİMLERİNİ YOLLADIĞIM ŞEKİLDE ÇÖZDÜM...

MP3 PLAYER : 70 YTL ( 1 GB )

2 ADET DURACELL RECHARCEBLE PİL : 8.5 YTL

KASET KİTİ : 14 YTL

• quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

BEN DE BU MP3 İŞİNİ ÇOK DÜŞÜNDÜM. SERVİSLERE SORDUM EN AZ VEREN 400 YTL FİYAT VERDİ BEN DE

Alıntıları Göster
    Benim bahsettiğim gomutan hocamın mp3 player'i gibi değil, sadece çakmaklıga modülatörü takıyorsunuz,modülatör sizin ayarlayacağınız fm frekansından kısa mesafe yayın yapıyor,aracınızın radyosunu o frekansa getirdiğinizde modülatöre yüklü olan şarkıları çalıyor.Hiç kablo,kasetgörüntü kirliliği yok.Çok pratik.

HERKESE SELAMLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

Alıntıları Göster
    kaset-mp3 kit en ekonomik çözüm aslında.

Ama cd-mp3 taktıracaklar için kırmızı- beyaz-turuncu ışıklı sony bizim konsola uyumlu duruyor. Sakın yeşil renkli bişey takmayın iğrenç duruyor.

Havalandırma ızgaralarının kenarları için ise ben geçen yıl boyatmıştım, Şık duruyor ve şimdilik sorun yok. Aksesurcılardaki gri konsol boyası ile boyatın herhangi bir boya olmaz.

Resimleri daha önce koymuştum ama yine koyuyorum.

Ayak havalandırma için, gerçekten şöför tarafı geriden pedallerin arkasına ve ayak hizasının biraz üstüne doğru üfleme yapıyor. yan taraf gibi tam ayakları hedeflemiyor. Pedallerden dolayı sanırım. Ucuna biraz aşağıya ve öne hava saptırıcı aparat yapmak lazım galiba. Haftasonu ilgilenecem olayla.

• quote:

Benim bahsettiğim gomutan hocamın mp3 player'i gibi değil, sadece çakmaklıga modülatörü takıyorsunuz,modülatör sizin ayarlayacağınız fm frekansından kısa mesafe yayın yapıyor,aracınızın radyosunu o frekansa getirdiğinizde modülatöre yüklü olan şarkıları çalıyor.Hiç kablo,kasetgörüntü kirliliği yok.Çok pratik.

HERKESE SELAMLAR.

Alıntıları Göster
    GOMUTAN sony mp3 player 70 ytl çok uygun.nerden aldın.Ben bakıyorum genelde en ucuz mp3player 100 ytldeb başlıyor onlarda markasız modeller

• quote:

GOMUTAN sony mp3 player 70 ytl çok uygun.nerden aldın.Ben bakıyorum genelde en ucuz mp3player 100 ytldeb başlıyor onlarda markasız modeller

Alıntıları Göster
    kusura bakmayın arkadaşlar yanlışlıkla malkoçoğlu abimin nicki ile girdim(imzamı ayarlamak için ama çıkış yapıp kendi nickimle girmeyi unutmuşum.Asıl soruyu ben sormak istedim GOMUTANA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodlife -- 12 Şubat 2007; 16:32:41 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    SEVGİLİ MALKOÇOĞLU

BEN BODRUMDAN ALDIM. OASİS TEN. O DA SANIRIM RAST GELDİ. ÇÜNKÜ METRO DA 512 MB OLANLAR

BİLE 110 YTL İDİ. AMA ALACAKSAN OZ32 ARKADAŞIMIN BAHSETTİĞİ DAHA GÜZEL. BEN DOSYALARI

FALAN DEĞİŞTİRİRKEN BİRAZ DİKKATİM DAĞILABİLİYOR. ÖZELLİKLE ŞEHİRİÇİNDE PRATİK

OLMAYABİLİYOR. BAZEN AÇIK UNUTABİLİYORUM. AMA BEN SPOR YAPARKEN DE KULLANDIĞIM İÇİN

ALDIM BU MODELİ....
    quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.