Şimdi Ara

cz mı andream mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ronarka basladım 56 oldum elımde master ıtemlerı var sızce +60 olup master mı acıım yoksa 59 da kalıpandream mı?

• 60+ Yazın bol bol kasarsın.
  • ronarkta büyük czde takılmak daha mantıklı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 4 Haziran 2007; 15:16:09 >
  • cz derim
  • arkamda her zaman de-bufer(ark) olucak andream da daha ii iş yaparız fln dıo
  • andream kesinlikle
    cz 70+olmadan fos !
  • yukarı !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    20 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorum lutfen !
  • bence cz
  • Ardream derim ben.60+ demek daha fazla pre demek daha fazla para demek daha fazla emek demek soyulunca da daha fazla üzüntü demek.59 da kal bence.
  • charın warrior mu rogue mi mage mi priest mi ben rogue sayıyorum
    server Ronark yeni açılan bir server +60 sayısı fazla değil bu ne demek yani +60 olmadan czde gezinebiliorsun master itemlerin var ise ve itemlerin servera göre sağlam ise +7 fp set +7 md falan yada +7 cleaver direk czye çık
  • forever cz
  • cz
  • Bencede czde +70 olmadn iş yapamssın bence elindeki master itemlerini satıp charına item yapıp güzl bi ardream charın olabilir
  • bana kalırsa hangisinden zevk alacaksanız orda oynayın 3 4 gün ardream takılın 59 olunca baktınız tat vemıyor kasmaya başlarsınız
  • hem cz de hem ardream da oynayan birisi olarak kesinlikle cz derim. Ardream cok kalabalik vs anlayisi yok.
  • PRİEST ISEN CZ DERIM ADREAM COK SIKICI KALIYOR
  • ne cz ne andream.... bence ardream
  • bnce sole yap 1-2 hafta ardream takıl sonra cz yap cunku hic ara vermeden lwl kasarsan cok sıkar 2 hafta pk yaparsan sonra exp kasmak zor gelmez cunku bi sure sonra insan exp kasmayı ozluo
  • İteme bağlı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.