c'ye almadıından sürekli yenile yapmak için alan serverlara girip back yaparken ares 2 ve 3 aldıktan sonra c 'ye aldıgını farkettim ilerleyen günlerde c' ye girmek icin aynı yöntemin başarılı oldugunu farkettim bunu sizlerle paylaşmak istedim emeğe saygı
bi cevap yazar insan
ben beramusta oynuom kardeş cypherda çarım yok:(
saol kardeşim
Saolasn PayLastıgın icin.
Hurafe
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
Hurafe
quote:
Hurafe
hatta
ne hurafesi ya ben ztn bunu kulalnıodum int. cafedekilerden örendim:D herhangi servara giriom back yapıom sürekli açıldıı zmn server direk girio yoksa yenilenmedii için açılsada girmio
cok saol kardesim paylasım için tesekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
ne hurafesi ya ben ztn bunu kulalnıodum int. cafedekilerden örendim:D herhangi servara giriom back yapıom sürekli açıldıı zmn server direk girio yoksa yenilenmedii için açılsada girmio
ßen Deniyorum Hiç ßir Zaman Girmiyor???
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
ßen Deniyorum Hiç ßir Zaman Girmiyor???
ben denedim ares 2-3 almaya basladıktan sonra o0nların char ekranına girip back yapıom ares 2-3 too many users uyarısı verdikten kısa bi süre sonra cypher 2-3 almaya baslıo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme