Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: muho1076

quote:

burası belki bilir bu 4.soruşum olacak birde burda şansımı deneyeyim

şu temanın adını bilen var mı

böyle bir tema warsa eğer gerçekten mükemmeeelll bende istiyorumm..

Noki HD adı

Tema değilde fotoğrafın kendisini paylaşabilecek olan var mıdır?

http://www.hizliupload.com/img/31898168676767847448.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muho1076

quote:

burası belki bilir bu 4.soruşum olacak birde burda şansımı deneyeyim

şu temanın adını bilen var mı

böyle bir tema warsa eğer gerçekten mükemmeeelll bende istiyorumm..

Noki HD adı

Tema değilde fotoğrafın kendisini paylaşabilecek olan var mıdır?

http://www.hizliupload.com/img/31898168676767847448.jpg

Buyur kardes

• teşekkür ederim çok sağol
  • Tabenhancer i cydia da bulamadim birturlu bulabilen varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

Tabenhancer i cydia da bulamadim birturlu bulabilen varmi ?

Bende bulamadım... Arkadaş yazdı gitti kaynak adı ver dedik daha da uğramadı...
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. 3GS 4.2.1 jb kullanıyorum. modem firmware : 06.15.00

Whatssapp'i açıyorum kullanırken sorun yok herşeyi yapıyorum ancak app switch ile olsa bile uygulamadan çıktığım zaman sanki whatsapp offline oluyor ve hiç bir mesajı alamıyorum. tekrar app switch ile uygulamaya giriyorum uygulama açık ancak chats bölümünde connecting deyip gelen mesajları almaya başlıyor. Yani whatsapp arka planda çalışmıyor mu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: frturk

Arkadaşlar bir sorum olacak. 3GS 4.2.1 jb kullanıyorum. modem firmware : 06.15.00

Whatssapp'i açıyorum kullanırken sorun yok herşeyi yapıyorum ancak app switch ile olsa bile uygulamadan çıktığım zaman sanki whatsapp offline oluyor ve hiç bir mesajı alamıyorum. tekrar app switch ile uygulamaya giriyorum uygulama açık ancak chats bölümünde connecting deyip gelen mesajları almaya başlıyor. Yani whatsapp arka planda çalışmıyor mu yav

bende whatsapp arka planda açık değilken bile mesaj gelince ekrana düşüyor,
    favori applerimdendir, mesajlar anında gidip geliyor, sizin sürüm biraz düşük kalmış
    ayrıca kullandıgınız baseband ipad basebandı. sanırım telefonun simlocklu, bunlarla alakalı olabilirmi bilemiyorum

• quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. 3GS 4.2.1 jb kullanıyorum. modem firmware : 06.15.00

bazen problemleri detaylı düşünürken basit bir çözümü olabiliyor.. bildirim göstermesi için izin vermişmiydiniz ilk yüklediğinizde program için? basit düşünmek istedim..

• iphone - ipod 'un içine direk müzik indirme tweak'inin adı neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

bende whatsapp arka planda açık değilken bile mesaj gelince ekrana düşüyor,
    favori applerimdendir, mesajlar anında gidip geliyor, sizin sürüm biraz düşük kalmış
    ayrıca kullandıgınız baseband ipad basebandı. sanırım telefonun simlocklu, bunlarla alakalı olabilirmi bilemiyorum

Telefon simlock degil. Baseband dediginiz gibi sorunlu sanirim. Degistirmeli miyim yoksa kalsa olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

iphone - ipod 'un içine direk müzik indirme tweak'inin adı neydi ?

Pwntunes olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

bazen problemleri detaylı düşünürken basit bir çözümü olabiliyor.. bildirim göstermesi için izin vermişmiydiniz ilk yüklediğinizde program için? basit düşünmek istedim..

Whatsapp icin olan butun bildirimleri aktif ettim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

iphone - ipod 'un içine direk müzik indirme tweak'inin adı neydi ?

Pwntunes olabilir.

O deil kardes netten drek indirmeydi o konu icinde var bulamiorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

Tabenhancer i cydia da bulamadim birturlu bulabilen varmi ?

Bende bulamadım... Arkadaş yazdı gitti kaynak adı ver dedik daha da uğramadı...

tweak in adı yanlış verilmiş doğrusunu buldum ve yükledim...
    En günceli insanelyi ve ihacksrepo da

enhancedtabs

• Whatsapp i sildim tekrar yukledim artik arka planda calisirken iletileri alabiliyorum. Son olarak whatsapp i kokten kapattiktan sonra bile ileti gelince uyari alabilir miyim ?
  • quote:

Whatsapp i sildim tekrar yukledim artik arka planda calisirken iletileri alabiliyorum. Son olarak whatsapp i kokten kapattiktan sonra bile ileti gelince uyari alabilir miyim ?

Push mesaj alımında sıkıntınız yoksa, evet.
  • Push mesaj dan kastınız ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Konuşma,mesaj,internet kullanımı gibi etkinlikleri tarih sıralı olarak kayıt eden bir uygulama var mı?
    Daha önce kullandığım Nokia e72'de bir ay'a kadar geriye dönük olarak tüm bu etkinlikleri sırasıyla görebiliyordum.
    Olduğunu bilen veya halihazırda kullanan arkadaşlardan eklenti adı,varolduğu repo tarzı bilgileri edinebilirsem sevinirim...
    Bu konudaki katkılar için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 17 Eylül 2011; 19:36:31 >
  • arkadaslar kolay gelsin bir kac problemim var cozumu olursa cok sevinicem..
    en basta ipod'tan sarkı degistirmek; tel kilitliyken değiştirmenin bir yolu varmı? glovepod yukledım ama yukleme sırasında hata verdı.. hata vermıs derken repolarımın bazılarında sık sık hata verıyor kı bu cydia update içinde gecerli..

birde tetheredlamadan telefonu acmak istiyorum jb kurdugumda restart atıldıgında herzaman apple da kalıyor bunun sorunu ınstallous dıye bılıyorum ama onuda sılemedıgım ıcın buna cozum bulamıyorum acaba sız cozduysenız paylasabılırmısınız ?

ve birde yourtube2 deki videolar ipod'a aktaramıyorum sorun nedir bilmiyorum konuda yardımınızı bekliyorum

tsk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

arkadaslar kolay gelsin bir kac problemim var cozumu olursa cok sevinicem..
    en basta ipod'tan sarkı degistirmek; tel kilitliyken değiştirmenin bir yolu varmı? glovepod yukledım ama yukleme sırasında hata verdı.. hata vermıs derken repolarımın bazılarında sık sık hata verıyor kı bu cydia update içinde gecerli..

birde tetheredlamadan telefonu acmak istiyorum jb kurdugumda restart atıldıgında herzaman apple da kalıyor bunun sorunu ınstallous dıye bılıyorum ama onuda sılemedıgım ıcın buna cozum bulamıyorum acaba sız cozduysenız paylasabılırmısınız ?

ve birde yourtube2 deki videolar ipod'a aktaramıyorum sorun nedir bilmiyorum konuda yardımınızı bekliyorum

tsk ederim

kilit ekranındayken ipod ta şarkıları kontrol etmek için home tuşuna 2 kez basın.

apple da kalmasının sebebi installous değil,her seferinde pc den başlatmak zorundasınız eğer tethered jb kullanıyorsanız.

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.