Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar htc weather widget hava durumu güncellemelerini nerden ayarlayabiliriz. Sanki biraz geç yapıyor hatta baya geç. Anca perpage ten tekrar ayar çektiğimde düzeliyor. Ornek aksam saat 10 olduğu halde hala ekranda Gunes resmi var. Edge sürekli acik ama durum hala aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoski

Slm arkadaslar htc weather widget hava durumu güncellemelerini nerden ayarlayabiliriz. Sanki biraz geç yapıyor hatta baya geç. Anca perpage ten tekrar ayar çektiğimde düzeliyor. Ornek aksam saat 10 olduğu halde hala ekranda Gunes resmi var. Edge sürekli acik ama durum hala aynı.

Eğer sbsetting yüklü ise ordan respringi tıklayın wireles olan yerde tabi gunceller birkaç saniye icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası belki bilir bu 4.soruşum olacak birde burda şansımı deneyeyim

şu temanın adını bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: palubeyi23

quote:

Orijinalden alıntı: levoski

Slm arkadaslar htc weather widget hava durumu güncellemelerini nerden ayarlayabiliriz. Sanki biraz geç yapıyor hatta baya geç. Anca perpage ten tekrar ayar çektiğimde düzeliyor. Ornek aksam saat 10 olduğu halde hala ekranda Gunes resmi var. Edge sürekli acik ama durum hala aynı.

Eğer sbsetting yüklü ise ordan respringi tıklayın wireles olan yerde tabi gunceller birkaç saniye icinde

Sbsetting yüklü deil maalesef respring yaparak perpage le yaptıgım işlemin aynısı olucak sanırım. Çünkü programdan çıktığım da kilit ekranı geliyor ve sıcaklık degeri güncelleniyor.

• 78erhan78 temanın ismi noki theme olmasın.
    Sms'nin üzerinde ondan önce beyazdan hiç hoslanmazdim yazıyor.

Edit: sende biliyorsundur ama hemen indirip kurmak isteyenler icin söylüyorum o görüntü sadece temanın işi değil. Uzerinde en az 3-4 tweak var ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 15 Eylül 2011; 8:09:42 >
  • hangi tweak'ler var, tema benim de hoşuma gitti, denemek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Bu sanırım daha önce ne soruldu-ne duyuldu-nede istendi.. Böyle bir uygulama varmıdır?
    öyle bir app olacakki; tıkladığında telefon saf moduna girecek ve atıyorum fabrika ayarlarına dönmüş pozisyonuna gelecek bir anda ve aynı zamanda aynı app ile bütün ayarlarınız-resimler-mesajlar-rehber vs hepsi geri gelecek
    yani bir nevi, telefonu moddan moda saniyeler içinde sokabilecek
    vay be olsa manyak olurdu dedirtebilecek bir program bence

hiç birsey ımkansız degıldır:D

igotya yukle hocam sen ama dedıklerını yapması ıçın sıfreyı yanlıs gırıceksın

İgotya çok sağlıksız yükledim ama exiting secury modda takilip kalıyor telefon

• Evet igotya da sifreyi yanlis girince herseyi guzel yapiyorda teli eski haline getirmek iskence tel donup kaliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

hangi tweak'ler var, tema benim de hoşuma gitti, denemek isterim

LockInfo ve LockInfo HTC plugin (bunları kullanmıyorum ama ikiside var sanırım),
    Icon Renamer,
    Birde durum çubuğundaki şarj göstergesi ve elma işareti ile ilgili bana lazım olmayıp ismini bilmediğim tweak
  • çok ilginç herşey var ama tek dokunuşla telefonun modu değiştirilemiyor
  • Konu güzelde jb yasak değil mi forumda
  • quote:

çok ilginç herşey var ama tek dokunuşla telefonun modu değiştirilemiyor

mod derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Konu güzelde jb yasak değil mi forumda

Jb yasal mahkeme kararı var
    Crack, şifre, beles link ve muadilleri yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

mod derken

Heralde bu sessiz, genel, toplantı, dış mekan falan seceneklerinden bahsediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

cydia yüklü iphone kullanıyorum, ama app store'a ait herhangibir şey indirceğinde , mesela facebook app indireceğinde indire tıkladığımda ana menüye dönüyor, nasıl çözebilirim, acemiye anlatır gibi anlatmanızı rica ediyorum...

yardımcı olabilecek birisi var mı?

normalde öyle olması lazım zaten ancak ana menüye dönmesini istemiyorsanız cydia dan stayopened tweak ini indirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

SwipeNav: Geri tuşuna basmaya son

SwipeNav

Cydia Kaynağı: BigBoss

Arkadaşlar geri tuşu sol üst köşede ona kim uzanacak derdine son :)
    Ufak bir kaydırma hareketi ile bir geri menüye dönebilirsiniz.
    BigBoss kaynağında mevcuttur şu anda ücretsizdir..Ayrıca SBSettings için Toggle'ı mevcuttur.

paylaşım için teşekkürler, çok işime yaradı ::)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

mod derken

Mod1: mesajlar rehber arama listesi app'ler yerli yerinde ve olması gerektiği gibi
    Mod2: mesajlar ve sonradan tele yüklenen app'ler ortada yok
    Mod3: fabrika ayarlarına dönmüş gibi

Mesela yani... GuZel olurdu
  • iconların yazı stillerinin değiştirmek için bir app var dı ismi neydi??
  • Tweak kurmaya kalktığımda böyle bir hata veriryor. bu ne demek oluyor, nasıl aşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edie -- 15 Eylül 2011; 23:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

quote:

cydia yüklü iphone kullanıyorum, ama app store'a ait herhangibir şey indirceğinde , mesela facebook app indireceğinde indire tıkladığımda ana menüye dönüyor, nasıl çözebilirim, acemiye anlatır gibi anlatmanızı rica ediyorum...

yardımcı olabilecek birisi var mı?

normalde öyle olması lazım zaten ancak ana menüye dönmesini istemiyorsanız cydia dan stayopened tweak ini indirin

ana sayfaya dönüyor ama şimdiye kadar hiç bir şey yüklemedi, yani yeni hiç bir ikon çıkmadı menüde...

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.