Tweak kurmaya kalktığımda böyle bir hata veriryor. bu ne demek oluyor, nasıl aşabilirim?
4.0 firmware istiyor ama bunu cihazı kandırarak yani system/coreservices/system versiyon.plist dosyasını değiştirmen gerekiyor.ya da 4.0'a yükselt
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
iconların yazı stillerinin değiştirmek için bir app var dı ismi neydi??
Aynen banada lazim
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
quote:
iconların yazı stillerinin değiştirmek için bir app var dı ismi neydi??
Aynen banada lazim
Fontswap
BigBoss kaynağında mevcut...
Fontswap çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: failbreak
quote:
Orijinalden alıntı: edie
Tweak kurmaya kalktığımda böyle bir hata veriryor. bu ne demek oluyor, nasıl aşabilirim?
4.0 firmware istiyor ama bunu cihazı kandırarak yani system/coreservices/system versiyon.plist dosyasını değiştirmen gerekiyor.ya da 4.0'a yükselt
Cihaz zaten 4.3.3 Yeniden başlattım düzeldi.
quote:
Fontswap çalışmıyor
bytafont kullanabilirsin.
Saol güzel oldu ya
quote:
burası belki bilir bu 4.soruşum olacak birde burda şansımı deneyeyim
şu temanın adını bilen var mı
böyle bir tema warsa eğer gerçekten mükemmeeelll bende istiyorumm..
quote:
Orijinalden alıntı: muho1076
quote:
Noki HD adı
quote:
Orijinalden alıntı: groyeuw
quote:
Fontswap çalışmıyor
teşekkürler oldu bu sefer acaba alltaki temadaki yazı sitilinin ismini bilen var mı hoş gözüküyor.
quote:
quote:
quote:
Fontswap çalışmıyor
teşekkürler oldu bu sefer acaba alltaki temadaki yazı sitilinin ismini bilen var mı hoş gözüküyor.
sanırım walt disney adı bi bak istersen
Evet buldum ama sadecw iconlara uygulayamiyorum hersey o dediginiz yazi sitili oluyor
quote:
NHAKAN HOCAM MAVİ KORSAN VE BİRKAÇ ARKADAŞIN EKLEDĞİ GÜZEL TWEAKLER ARADA KAYBOLUP GİDİYOR ANA SAYFAYA EKLERSENİZ SEVİNİRİM.
+1905
quote:
Evet buldum ama sadecw iconlara uygulayamiyorum hersey o dediginiz yazi sitili oluyor
iconlara uygulayamıyorum derken iconların yazı karakteri değişmiyor mu ben de bytafont kullanıyorum iconlar dahil hepsi değişiyor yazıyı renklendirme veya başka bişi kullanıyorsanız belki o çakışıyordur
benim telefona bir haller oldu yardım lazım.
Şöyleki telefona lanet facebook uygulamasını indiriyordum.İndikten sonra yüklemeye başladı yüklenirken yarıda kaldı.Bende bir telefonu kapatıp açayım dedim.Telefon kapanmadı.Telefonu dfu moda girdi.Bu moddanda çıkartamadım.telefon açılınca cd işareti ve kablo çıkıyor İtunes e bağlayın diyor.Hay lanet olsun bari restore yapayımda telefonu güncelliyim dedim.telefon 4.1 jb li idi.sim kilitsiz yurt içi cihazdı.Neyse restore yapmaya başladım bu seferde 3194 kod hatası verdi.
Telefonu bir türlü kendine getiremedim bir yardım edin lütfen.
quote:
quote:
iconlara uygulayamıyorum derken iconların yazı karakteri değişmiyor mu ben de bytafont kullanıyorum iconlar dahil hepsi değişiyor yazıyı renklendirme veya başka bişi kullanıyorsanız belki o çakışıyordur
HAYIR O DEĞİL ben sadece iconların ve kilit ekranın yazı stili değişsin istiyorum klavyenin stili değişiyor mesajların stili değişiyor internette bir sayfa okumak istediğimde hepsi değişiyor düzgün okuyamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: darkbluestaz
quote:
Bu sanırım daha önce ne soruldu-ne duyuldu-nede istendi.. Böyle bir uygulama varmıdır? öyle bir app olacakki; tıkladığında telefon saf moduna girecek ve atıyorum fabrika ayarlarına dönmüş pozisyonuna gelecek bir anda ve aynı zamanda aynı app ile bütün ayarlarınız-resimler-mesajlar-rehber vs hepsi geri gelecek yani bir nevi, telefonu moddan moda saniyeler içinde sokabilecek vay be olsa manyak olurdu dedirtebilecek bir program bence
hiç birsey ımkansız degıldır:D
igotya yukle hocam sen ama dedıklerını yapması ıçın sıfreyı yanlıs gırıceksın
Arkadaş forumdaki tek çapkını kendisi sanıyormuş :) yanlış şifre girince herşey sıfırlansınmışta, görülmesinmişte, .
Peki spotlight aramadan mesajlar seçeneğini kaldırmayınca ne oluyor ? anlatmak bile istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: diabolicfb
quote:
Orijinalden alıntı: darkbluestaz
quote:
Bu sanırım daha önce ne soruldu-ne duyuldu-nede istendi.. Böyle bir uygulama varmıdır? öyle bir app olacakki; tıkladığında telefon saf moduna girecek ve atıyorum fabrika ayarlarına dönmüş pozisyonuna gelecek bir anda ve aynı zamanda aynı app ile bütün ayarlarınız-resimler-mesajlar-rehber vs hepsi geri gelecek yani bir nevi, telefonu moddan moda saniyeler içinde sokabilecek vay be olsa manyak olurdu dedirtebilecek bir program bence
hiç birsey ımkansız degıldır:D
igotya yukle hocam sen ama dedıklerını yapması ıçın sıfreyı yanlıs gırıceksın
Arkadaş forumdaki tek çapkını kendisi sanıyormuş :) yanlış şifre girince herşey sıfırlansınmışta, görülmesinmişte, .
Peki spotlight aramadan mesajlar seçeneğini kaldırmayınca ne oluyor ? anlatmak bile istemiyorum
saçmalamak böyle birşey işte, gereksizlik diz boyu ne diyim
quote:
quote:
quote:
HAYIR O DEĞİL ben sadece iconların ve kilit ekranın yazı stili değişsin istiyorum klavyenin stili değişiyor mesajların stili değişiyor internette bir sayfa okumak istediğimde hepsi değişiyor düzgün okuyamıyorum.
Evet herseyi değiştiriyor. Ben daha okunakli baska bi font kullanıyorum sadece senin istedigin gibi olması temayla olur gibime geliyor hic bi fikrim yoknsenin istedigini nasil yapılacağı konusunda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muho1076
quote:
Noki HD adı
Tema değilde fotoğrafın kendisini paylaşabilecek olan var mıdır?