Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

birde birşey sormak istiyorum green poison jailbreak varmıs bunun bizimki ile bir farkı yok sanırım bu da cydia 'dan ve aynı repoları kullanarak yapıyor ama tethered değil yasadıgımız sorunları bunda yasarmıyız ?

ornek bende sık sık updatelerde yada tweak paketlerınde hata verıyor dosyaları yuklerken

sürüm ne sizin ?
    avea çok ugrastırıyor diyorlar bende anlamıyorum orasını,turkcell de 2 dosya var denilen yere atılınca sorunsuz oluyor

4.3.5 kullanıyorum ios 5 yüklicektim ama tweaklerde sıkıntı olur diye yapmadım.. Turkcell mi kullan diyorsun yani illa :D

logo yu denerim artık kendim yine daha sonra...

• arkadaşlar ben hiç bir normal uygulama yükleyemiyorum, yükle dediğim zaman direk ana akrana dönüyor ve hiç bir ikon gelmiyor, cydiayı silmem mi gerek, en basitinden facebook app bile yükleyemedim...
  • tethered yaptın mı cydia'ya?
  • Arkadaşlar reklamları engelleyen tweak'in adı neydi?

LigTv.ipa ne yaptıysam bir türlü açılmıyor, kurduğum reklam engelleyen tweak'ten şüpheleniyorum. Bulup kaldırmam lazım.

Düzeltme: Tweak'in adını buldum. Ama uygulamanın açılmaması ile ilgili önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 19 Eylül 2011; 18:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

ipod'da standart olarak pil yüzdesi yoktu heralde hiç bakmadan direk jb yaptığım için bilmiyorum
    her neyse şimdi benim ipod jb'li 4.3.2.yalnız pil yüzdesi çok sağlıksız çalışıyor.yani bir bakıyorsun yüzde 30dan 1-2 dk da yüzde 20ye iniyor
    sonra 10dk kilitli kalıyor açıyorum yüzde 50 falan gösteriyor.bunun bir çözümü var mı ?
    birde yok yüzde 20 şarj kaldı yok yüzde 10 kaldı uyarılarını kapatmanın bir tweak'i falana var mı ? zira 1-2 kere olsa neyse de daha önce dediğim gibi bir yüzde 19 oluyor sonra yüzde 22 oluyor o arada sürekli yüzde 20 kaldı uyarısı almak iyice sıktı.

güncel.

• bu telefon flash çalıştırıyor mu acaba? Facebooktaki oyunları bunda oynayabilir miyim ya da ne biliyim fizyden müzik dinleyebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho1076

bu telefon flash çalıştırıyor mu acaba? Facebooktaki oyunları bunda oynayabilir miyim ya da ne biliyim fizyden müzik dinleyebilir miyim ?

Flash yok.
  • flash olmamasının mantığı nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar reklamları engelleyen tweak'in adı neydi?

LigTv.ipa ne yaptıysam bir türlü açılmıyor, kurduğum reklam engelleyen tweak'ten şüpheleniyorum. Bulup kaldırmam lazım.

Düzeltme: Tweak'in adını buldum. Ama uygulamanın açılmaması ile ilgili önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar.

Lig tv bende de acilmiyor ve jb olmasina ragmen uzun suredir kullaniyordum kisa bi sure sonra update cikartirlar bekliyorum ben halen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyex

quote:

Lig tv bende de acilmiyor ve jb olmasina ragmen uzun suredir kullaniyordum kisa bi sure sonra update cikartirlar bekliyorum ben halen.

bende de açılmıyor hatta medyatava ve aklıma gelmeyen birkaç uygulama daha açılmıyor, benden kaynaklı sanıyodum ben de.

• saolasın...
  • quote:

tethered yaptın mı cydia'ya?

Bana dediyseniz ,o nedir acaba?
  • iyiymiş
  • quote:

bu telefon flash çalıştırıyor mu acaba? Facebooktaki oyunları bunda oynayabilir miyim ya da ne biliyim fizyden müzik dinleyebilir miyim ?

photone web browser veya puffin ile oynayabilirsin facedeki oyunları
  • sürüm 4.3.3 ten yuksek ise tethered yapman gerekiyor buda jb yaparken yani cydia' yı kurarken redsnow'da var olan bir tur ek secenek.. sadece cydia'yı kur yerine orda just boot tethered right now secenegini secili kılıyorsun gerisini o hallediyor.. bunu yapmazsan cydia sorunlu olur acılmaz yada sımgesi beyaz gozukur
  • okey içinde geçerlimi ve saglam mı?
  • quote:

sürüm 4.3.3 ten yuksek ise tethered yapman gerekiyor buda jb yaparken yani cydia' yı kurarken redsnow'da var olan bir tur ek secenek.. sadece cydia'yı kur yerine orda just boot tethered right now secenegini secili kılıyorsun gerisini o hallediyor.. bunu yapmazsan cydia sorunlu olur acılmaz yada sımgesi beyaz gozukur

4.33 sürümde cihaz. Cydia çalışıyor ama Repolar haricinde bir uygulama yüklemek istediğimde ana sayfaya donüyor. Cihazı applestorea kayıt etmedim daha etmemin bir sakıncası var mı ? Ne yapabilirim bu gidişle restore yapmaktan başka care yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyex

quote:

Arkadaşlar bu soruna çözüm önerisi olan var mıdır?
  • 4.3.3 sürümde sıkıntı olmaması gerek cydia'nın gayet güzel çalıştıgını biliyorum. restore etmeden once herhangi tweak yukledın mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

photone web browser veya puffin ile oynayabilirsin facedeki oyunları

repo verebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.