Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biraz konu dışı ama bu geri zekalı iTunes ben istemeden backup almasın bu iPhone'u bağladıgım an backup alıyor bunu nasıl engellerim hangi seçenek birisi lütfen acil yazarmı teşekkürler şimdiden.
  • guzel paylasım
  • NHAKAN HOCAM MAVİ KORSAN VE BİRKAÇ ARKADAŞIN EKLEDĞİ GÜZEL TWEAKLER ARADA KAYBOLUP GİDİYOR ANA SAYFAYA EKLERSENİZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Beyler biraz konu dışı ama bu geri zekalı iTunes ben istemeden backup almasın bu iPhone'u bağladıgım an backup alıyor bunu nasıl engellerim hangi seçenek birisi lütfen acil yazarmı teşekkürler şimdiden.

iTunes ana menünün en üst solda '' Summary '' yazan bölümünde options var.Orada '' Open iTunes when this iphone is connected '' yazan yerdeki kutuyu tıkla boş bırak.O kutucuk boş kalınca telefon baglanınca direk iTunes açılmaz.Ama iTunes ne zaman açılacak olsa kesinlikle back up alacak.Öyle veya böyle kaçış yok yani benim bildigim kadarıyla..
  • Arkadaslar igotyayi calistiramadim surum 4.3.3 sifreyi yanlis giriyorum olmiyor foto cekmiyor 4.3.1 de valistirmistim uyumlu degil mi diyecem diger iphoneda caliaiyor ancak sadece foto veliyor menu duz sekilde gelmiyor ondada
  • cydia yüklü iphone kullanıyorum, ama app store'a ait herhangibir şey indirceğinde , mesela facebook app indireceğinde indire tıkladığımda ana menüye dönüyor, nasıl çözebilirim, acemiye anlatır gibi anlatmanızı rica ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Beyler biraz konu dışı ama bu geri zekalı iTunes ben istemeden backup almasın bu iPhone'u bağladıgım an backup alıyor bunu nasıl engellerim hangi seçenek birisi lütfen acil yazarmı teşekkürler şimdiden.

iTunes ana menünün en üst solda '' Summary '' yazan bölümünde options var.Orada '' Open iTunes when this iphone is connected '' yazan yerdeki kutuyu tıkla boş bırak.O kutucuk boş kalınca telefon baglanınca direk iTunes açılmaz.Ama iTunes ne zaman açılacak olsa kesinlikle back up alacak.Öyle veya böyle kaçış yok yani benim bildigim kadarıyla..

Ne uyuz bir şeydir bu ya zorla backup'mı alınır vermek istemiyorum

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım cihazı bağladıktan sonra itunes u açtığınızda yukarıda backup işlemi başlar başlamaz hemen sağındaki X işaretine basarsanız backup işlemini iptal edebilirsiniz... Yani backup yapmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım cihazı bağladıktan sonra itunes u açtığınızda yukarıda backup işlemi başlar başlamaz hemen sağındaki X işaretine basarsanız backup işlemini iptal edebilirsiniz... Yani backup yapmaz...

O x'e inan ne kadar çok bastığımı bir ben bilirim ama o salak iTunes pek tıklamıyor x'i yinede alıyor Backup'ını..

• beyler status bar daki simgelerin yerlerini değiştirmek için tweak var mı sag tarafta pil yüzdesi hava durumu var play ile döndürme kılıfı gelince yer kalmıyor pol yüzdesini kapatıyor bazılarını saatin soluna atmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
  • evet var arrange status bar

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

cydia yüklü iphone kullanıyorum, ama app store'a ait herhangibir şey indirceğinde , mesela facebook app indireceğinde indire tıkladığımda ana menüye dönüyor, nasıl çözebilirim, acemiye anlatır gibi anlatmanızı rica ediyorum...

yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: failbreak

evet var arrange status bar

aynen videodaki gibi uygulamaya girince sapitiyor ve ikinci respring yaptığımda kendi kendine silindistatus tweak adında bı şey buldum o güzel gibi

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kün Fe Yekün -- 20 Eylül 2011; 0:31:09 >
  • Arkadaslar iphone oyunlardaki reklam bannerlarini nasil engelleriz.bir cok oyunda tuslarin tam ustune reklam banneri geliyor sinir ediyor. Mutlaka engellemenin bir yolu vardir. Bilen varsa paylasirsa super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Arkadaslar iphone oyunlardaki reklam bannerlarini nasil engelleriz.bir cok oyunda tuslarin tam ustune reklam banneri geliyor sinir ediyor. Mutlaka engellemenin bir yolu vardir. Bilen varsa paylasirsa super olur

dostum birkaç sayfa önce verildi bu çok da iyi çalışıyormuş bi bakarsan bulucaksın adı a d b l o c k sbsettings gibi bişeydi ama tam hatırlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erniuif -- 14 Eylül 2011; 11:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Bu sanırım daha önce ne soruldu-ne duyuldu-nede istendi.. Böyle bir uygulama varmıdır?
    öyle bir app olacakki; tıkladığında telefon saf moduna girecek ve atıyorum fabrika ayarlarına dönmüş pozisyonuna gelecek bir anda ve aynı zamanda aynı app ile bütün ayarlarınız-resimler-mesajlar-rehber vs hepsi geri gelecek
    yani bir nevi, telefonu moddan moda saniyeler içinde sokabilecek
    vay be olsa manyak olurdu dedirtebilecek bir program bence

hiç birsey ımkansız degıldır:D

igotya yukle hocam sen ama dedıklerını yapması ıçın sıfreyı yanlıs gırıceksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Arkadaslar iphone oyunlardaki reklam bannerlarini nasil engelleriz.bir cok oyunda tuslarin tam ustune reklam banneri geliyor sinir ediyor. Mutlaka engellemenin bir yolu vardir. Bilen varsa paylasirsa super olur

dostum birkaç sayfa önce verildi bu çok da iyi çalışıyormuş bi bakarsan bulucaksın adı a d b l o c k sbsettings gibi bişeydi ama tam hatırlayamıyorum

bı ıkı sayfa önce ben vermıstım gerçekten mukkemmel çalısıyo tavsıye ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

bı ıkı sayfa önce ben vermıstım gerçekten mukkemmel çalısıyo tavsıye ederım

Arkadaslar **** kurdum xsellize ve bigboss tan calismadi. Acilip kapandi hemen. Sonra ****er kurdum calisti enable yaptim ingilizce ve turkceyi sectim update yaptim ama oyun oynarken hala reklam cikiyor. Cihazi kapatip actim yine olmmadi nasil calisiyor bu program

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

cydia yüklü iphone kullanıyorum, ama app store'a ait herhangibir şey indirceğinde , mesela facebook app indireceğinde indire tıkladığımda ana menüye dönüyor, nasıl çözebilirim, acemiye anlatır gibi anlatmanızı rica ediyorum...

bu normal bişey indirdiğinizde ana menüye atar dikkat ederseniz uygulamanın menüde biyere indirilmeye başladığı görebilirsiniz.Bu sorun değil yani.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.