Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajdaki cydia program listesi güncel mi arkadaşlar, en iyi cydia uygulamalarını yüklemek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • Dayanamadım fakeclockup ı yükledim telefonu overlock yapmıyor sadece animasyon geçişlerinin hızını artırıyor ve 1.6 bile bana çok hızlı geldi bir garip oldum dayanamayıp sildim fazla hız bana göre değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Fakeclockup

Şarja ve işlemciye bir eksisi var mı bu programın sadece animasyon geçişleri için mi?

Yoksa telefonu her anlamda hızlandırıyor mu menü geçişlerinde bir hız farkı göremedim galiba animasyon için

Ben yardımcı oluyum yükledim kullanıyorum. Sadece animasyon değil aslında telefonun hızlanabilicek her şeyi hızlanıyo mesela cydia açmak 7-15 sn civarı sürerdi. Programı yükledikten sonra 1 snde sydia açılıyo ama kendine gelmesi 5-6 sn alıyo yani mümkün olduğunca hızlı açıyo herşeyi çok kullanışlı herkes yüklemeli bence. Son 1 saattir kullanıyorum o yüzden şarj yada işlemciye etkisi varmı yokmu bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Fakeclockup

Şarja ve işlemciye bir eksisi var mı bu programın sadece animasyon geçişleri için mi?

Yoksa telefonu her anlamda hızlandırıyor mu menü geçişlerinde bir hız farkı göremedim galiba animasyon için

Ben yardımcı oluyum yükledim kullanıyorum. Sadece animasyon değil aslında telefonun hızlanabilicek her şeyi hızlanıyo mesela cydia açmak 7-15 sn civarı sürerdi. Programı yükledikten sonra 1 snde sydia açılıyo ama kendine gelmesi 5-6 sn alıyo yani mümkün olduğunca hızlı açıyo herşeyi çok kullanışlı herkes yüklemeli bence. Son 1 saattir kullanıyorum o yüzden şarj yada işlemciye etkisi varmı yokmu bilemicem.

Evet sildikten sonra bir yavaşlık hissedip yine yükledim telefona animasyon hızı haricinde bir artısı yok.

Ama animasyonu hızlandırması bazı işleri kolay yapıp zamandan tasarruf sağlıyor.

1.6 x gayet iyi diğerleri aşırıya kaçıyor.

• @Mavi Korsan paylaşımlar çok çok güzel,teşekkürler.
  • sleepfx haricinde ekran kapanırken değilde açılırkende olan animasyonlar varmı.

Hani uyku moddayken ekranı açarken dümdüz değilde animasyonlu gelse.

var mı böyle bir uygulama
  • quote:

sleepfx haricinde ekran kapanırken değilde açılırkende olan animasyonlar varmı.

sleepfx in alt tarafında wake effect var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

sleepfx haricinde ekran kapanırken değilde açılırkende olan animasyonlar varmı.

sleepfx in alt tarafında wake effect var.

yok hocam ben bulamadım

1.0 versiyonu bendeki 1.1 düzgün çalışmıyor çünkü
  • FakeClockUp yüklemeseydim keşke ya çok güzel oldu ama alışınca da normal hali çekilmez olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erniuif -- 8 Eylül 2011; 11:15:01 >
  • "SwipeNav: Geri tuşuna basmaya son "
    Mavi korsan tesekkurler
  • Güle güle kullanın arkadaşlar. Tşk eden arkadaşlara ben teşekkür ederim. Fakeclockup neye nasıl etki ediyor bilemiyorum ama bu kadar hızlı görünce gerçekten normal halde kullanmak çekilmez olur. 2.5x ile kullanıyorum. menü geçişleri harika oluyor...

SwipeNav ı da herkese tavsiye ederim alışınca harika bir bir tweak..

Kullandığım ve verim aldığım uygulamaları paylaşmaya çalışıyorum.

İyi Forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Cydia yı Türkçe kullanmak ister misiniz?

Source olarak "http://cydia.iphoneturkey.com ekleyin ve içinden Cydia Türkçe yi yükleyin. Süper oluyor...

ve Iphone a hız katmak hatta hızdan çıldırdıtmak isterseniz de yine bu source de yer alan " Fakeclockup " tweak ini eklemenizi tavsiye ediyorum.

Source adresi sanirim yanlis verilmis.
    http://cydia.iphoneturkish.com burada bahsedilen turkcelestirme programi mevcut. Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labkamil -- 8 Eylül 2011; 13:58:00 >

• Sayın Mavi Korsan

-Fakeclockup
    -SwipeNav

teşekkürler arkadaşım... Çok etkili ve gerekli bu iki tweak i paylaştığınız için...

Çoğu cydia kullanıcısı bilir fakat bilmeyenler için paylaşıyorum... çok beğendiğim bir hava durumu uygulaması...
    İphoneda hava durumu butonun üstünde ve status barda derece ve resim olarak direkt anlık hava durumunu gösterebiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 8 Eylül 2011; 14:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Güle güle kullanın arkadaşlar. Tşk eden arkadaşlara ben teşekkür ederim. Fakeclockup neye nasıl etki ediyor bilemiyorum ama bu kadar hızlı görünce gerçekten normal halde kullanmak çekilmez olur. 2.5x ile kullanıyorum. menü geçişleri harika oluyor...

SwipeNav ı da herkese tavsiye ederim alışınca harika bir bir tweak..

Kullandığım ve verim aldığım uygulamaları paylaşmaya çalışıyorum.

İyi Forumlar...

aynen hocam o kadar hızlandırıyorki animasyon geçişlerini sildim yavaş gibi geldi iphone tekrar yükledim
    1.6x de daha güzel.

bu arada sleepfx ede etki ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

ilk mesajdaki cydia program listesi güncel mi arkadaşlar, en iyi cydia uygulamalarını yüklemek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

Hepsi güncel / sürekli güncelleniyor.
  • slm hocam bişi soracam 4.3.5 nezaman jb gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak01

slm hocam bişi soracam 4.3.5 nezaman jb gelir

Gelmez. Tethered var şuan telefonu her açıp kapadığınızda bilgisayardan tekrar jb yaparak açabiliyorsunuz.Diğer untethered jb muhtemelen ios 5 e gelecek.
  • CALLDATA : CallData sizi arayan numaraların lokalizasyonunu(hangi şehirde olduğunu) gösteren bir Cydia Uygulaması…

CallData nasıl install edilir ?

Cydia/ Home-Cydia/More Package Sources /SOSiPhone source install edilecek. Bu source adresinden hangi ülke seçilecekse Call Data : ……. seçilerek install edilecek…. Örneğin ben CallData :Turkey seçtim…
  • Vay arkadas JB siz kullanıma geçtik uygulamalar bayağı çoğalmış
    tethered de kullanmak başa bela, 4.3.3e de düşüremedim geçen
  • Arkadaslar telefona gelen mesajlari veya silinen mesajlari otomatik biyere kaydeden progrm var mi ifile den bakabilecegim bitesms felan degil ayri bir program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 10 Eylül 2011; 1:37:51 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.