Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz iyice hantallaşmıştı.restore ettim.jb yaptım tekrar.mükemmel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 10 Eylül 2011; 1:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Vay arkadas JB siz kullanıma geçtik uygulamalar bayağı çoğalmış
    tethered de kullanmak başa bela, 4.3.3e de düşüremedim geçen

hakan kardeş jb siz tadı yok sen tetherette olsa jb le
    telefon kapanmadıktan sonra sorun yok benim tel hiç kapanmaz mesela gecede uçak modu:)
    farzedelimki kapandı ve farzedelimki bilgisayarından uzaktasın
    redsnow 10 mb lik küçük bi dosya atarsın flas diskine istediğin pcde tekrar jblersin. artık o kadar kolay ve basit geliyoki jb yapmak
    ilk zamanlar gözüme dağ gibi görünürdü ama şimdi çocuk oyuncağı...

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Vay arkadas JB siz kullanıma geçtik uygulamalar bayağı çoğalmış
    tethered de kullanmak başa bela, 4.3.3e de düşüremedim geçen

hakan kardeş jb siz tadı yok sen tetherette olsa jb le
    telefon kapanmadıktan sonra sorun yok benim tel hiç kapanmaz mesela gecede uçak modu:)
    farzedelimki kapandı ve farzedelimki bilgisayarından uzaktasın
    redsnow 10 mb lik küçük bi dosya atarsın flas diskine istediğin pcde tekrar jblersin. artık o kadar kolay ve basit geliyoki jb yapmak
    ilk zamanlar gözüme dağ gibi görünürdü ama şimdi çocuk oyuncağı...

Benim gozume dag gibi geliyor telefon inliyor resmen
    Abi elini ayagini opeyim beni restore et
    Diye sarj su gibi 1 gun cikmiyor artik

Restore etsem 4.3.3 e direkt sorun cikar yana yatti camura batti 4.3.5 e talim ederiz diyorum bir yandanda 4.3.3 e rahat restore etsem bile jb ve programlarimi repolari vs new olarak tanittigim icin 2 saatten faZla suruyor ve bana isgence gibi geliyor o yuzden ios 5 i bekliyorum.

Ama pederinki oyle mirestore sobra ver backupu tutustur eline gayette iyi calisiyor hee
    Ama su sarj isi acayip canimu sikiyor kullanim 4.5 saati gecmiyor artik 2 saat beklemede yuzde 3 sarj iner mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 10 Eylül 2011; 2:34:52 >

• erhan kardeş valla aslına bakarsan senle aynı durumdayım ama sabırla ve inatla ios 5i bekliyorum
    en gec 1 ay içinde yayınlanır diye tahmin ediyorum hadi bakalım hayırlısı
    bu aralar ipadle oynaşıyorum
    ipaddeki hızı görünce iphoneyi elime alasım gelmiyor
    jb yide çaktım ona
    suan cok stabil oldu ios5i ipade yüklemiyecem bu şekilde devam
    şarjıda mükemmel fazla kurcalamazsam 2 gün rahat çıkıyor oyunlar internet dahil.
    ama çocuklar aldığı zaman şarj cihazını ellerine veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger
    İnternetden direk ipoda sarki indirme programini bulamadim bir turlu

MusicMEow

inen mp3 leri müzik e kopyalama şansımız var mı?uygulama içi
  • arkadaşlar hava durumunu şarjın yanında küçük simge olarak gösteren program hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

arkadaşlar hava durumunu şarjın yanında küçük simge olarak gösteren program hangisi ?

üstte webcin paylaşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

arkadaşlar hava durumunu şarjın yanında küçük simge olarak gösteren program hangisi ?

üstte webcin paylaşmış

gözümüzün önündeki şeyi görmüyoruz ya :) tşk ederim. becerebilirsem iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Sayın Mavi Korsan

-Fakeclockup
    -SwipeNav

teşekkürler arkadaşım... Çok etkili ve gerekli bu iki tweak i paylaştığınız için...

Çoğu cydia kullanıcısı bilir fakat bilmeyenler için paylaşıyorum... çok beğendiğim bir hava durumu uygulaması...
    İphoneda hava durumu butonun üstünde ve status barda derece ve resim olarak direkt anlık hava durumunu gösterebiliyorsunuz...

eyvallah hocam yaptım süper oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Arkadaslar telefona gelen mesajlari veya silinen mesajlari otomatik biyere kaydeden progrm var mi ifile den bakabilecegim bitesms felan degil ayri bir program

arkadaşlar biraz aceleciyim ama hakikaten bu program var mı hayat memat meselesi oldu
    benım için.

İfilede sms.db dosyası var ancak günlük olarak güncelleniyor eski kayıtları alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 10 Eylül 2011; 17:07:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Sayın Mavi Korsan

-Fakeclockup
    -SwipeNav

teşekkürler arkadaşım... Çok etkili ve gerekli bu iki tweak i paylaştığınız için...

Çoğu cydia kullanıcısı bilir fakat bilmeyenler için paylaşıyorum... çok beğendiğim bir hava durumu uygulaması...
    İphoneda hava durumu butonun üstünde ve status barda derece ve resim olarak direkt anlık hava durumunu gösterebiliyorsunuz...

eyvallah hocam yaptım süper oldu

Güle güle kullanın...

• kardesler kusuruma bakmayin,ozur dilerim ama;
    Yuklerim umuduyla cok sayida ipa uzantili full oyun yukledim..Itunes ile yuklemek istedigimde 3149 hatasi aldim ama cihaz jailbreakli..Full uygulama ve oyun yuklemeyi hic bilmiyorum sayfalardir okuyorum okadar teknik yaziyorsunuz ki aklim almadi..

Oncelikle bu ipa uzantili oyunlari itunes olmadan nasil yuklerim.?
    Diger sorum full uygulama ve oyunlar cydia da nereden yuklenir..?
    Affiniza siginarak yardiminizi rica ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

kardesler kusuruma bakmayin,ozur dilerim ama;
    Yuklerim umuduyla cok sayida ipa uzantili full oyun yukledim..Itunes ile yuklemek istedigimde 3149 hatasi aldim ama cihaz jailbreakli..Full uygulama ve oyun yuklemeyi hic bilmiyorum sayfalardir okuyorum okadar teknik yaziyorsunuz ki aklim almadi..

Cydia dan installous u yükleyerek oyunların full sürümünü oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

Ustad bu programi search ile bulabilir miyiz.? En guncel ve full uygulama bulabilecegimiz repo adresleri nelerdir.? Birde bu program ile itunese gerek yok degil mi.?

• quote:

quote:

quote:

Ustad bu programi search ile bulabilir miyiz.? En guncel ve full uygulama bulabilecegimiz repo adresleri nelerdir.? Birde bu program ile itunese gerek yok degil mi.?

.ipa'ları telefonunza yüklemek için cydia'dan AppSync'i indirmelisiniz. Sonrasında iTunes ile atabilirsiniz ipa'ları.

Yine cydia'dan Installous'u indirmenizde fayda var. Buna, ücretsiz AppStore diyebiliriz. Nasıl AppStore'a girip istediğiniz uygulamayı satın alıyorsunuz veya ücretsizse doğruca indiriyorsunuz, Installous'da da bunu yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

quote:

quote:

quote:

.ipa'ları telefonunza yüklemek için cydia'dan AppSync'i indirmelisiniz. Sonrasında iTunes ile atabilirsiniz ipa'ları.

Yine cydia'dan Installous'u indirmenizde fayda var. Buna, ücretsiz AppStore diyebiliriz. Nasıl AppStore'a girip istediğiniz uygulamayı satın alıyorsunuz veya ücretsizse doğruca indiriyorsunuz, Installous'da da bunu yapıyorsunuz.

Tesekkur ediyorum.. Ustad peki bu AppSync ile bu 3149 nolu hatayi almayiz degil mi.?

• İnstallous'u yükledim ve şu anda kullanıyorum..
    Kısa ve net iki sorum olacak.. Arayüz ve menüyü değiştirebileceğimiz programlar var mı..?
    Birde Türkçe Dini içerik nasıl bulabilirim..?
  • quote:

İnstallous'u yükledim ve şu anda kullanıyorum..
    Kısa ve net iki sorum olacak.. Arayüz ve menüyü değiştirebileceğimiz programlar var mı..?

Arayüz ve Menüyü derken Cihazdan bahsediyorsanız : İlk olarak Winterboard kuracaksınız daha sonra indireceğiniz temaları seçerek farklı görüntüler oluşturabilirsiniz.
    Türkçe dini içerikleri araştırmak lazım. Arayınca mutlaka bulunur.
  • quote:

quote:

Arayüz ve Menüyü derken Cihazdan bahsediyorsanız : İlk olarak Winterboard kuracaksınız daha sonra indireceğiniz temaları seçerek farklı görüntüler oluşturabilirsiniz.

Çok acemisiyim bu cihazın.. HTC tarzı bir arayüz arayışındayım..

• quote:

quote:

quote:

Çok acemisiyim bu cihazın.. HTC tarzı bir arayüz arayışındayım..

Şöyle Birşey Arıyorsunuz. İlk Sayfada Zaten Mevcut.
    46-HTC Animated Widget (Yükleme ve Tamamen Türkçeleştirme)
    Program adı: htc weather animated widget
    version : 1.0
    boyut: 22.6 mb
    kurulum: cydia - sections - widget - htc weather animated sekmesinden widget eklentisini kurmanız yeterli kurulum sonunda
    springboardınıza perpage adında bir uygulama düşecek ve tek yapmanız uygulamayı acıp HTCAniPPH ile baslayan kısma tıklayıp page 1 ' i secmeniz ve
    springboardınızda hareketli bir htc weather a sahipsiniz.

peki widget daki şehri nasıl değiştireceksiniz.
    adım 1 : winscp yada ifile programlarından cihazınıznı dosya sistemine erişiniz.
    adım 2 : var/mobile/Library/PerPageHTML/HTCAniPPH / configureme.js dosyasını acınız
    adım 3 : Turkey / Weather Location Codes/IDs adresinden hangi ildeyseniz weather codunu configureme.js dosyasını acarak "caxx" işle başlayan kodu silip yerin örnegin ankara için "tuxx0002" şeklinde düzenleyip kapatınız.
    adım 4 : springboardı yeniden başlatınız ve işlem tamamdır.
    adım 5 : Görseli tamamen tükrceleştirmek için htc.rar dosyasını zipden cıkararak var/mobile/Library/PerPageHTML/HTCAniPPH klasorunun icine atınız.
    Resimdeki gibi alta ikonlar yerleştirmek isterseniz Gridlock adlı programı xsellize reposunda bulabilirsiniz.
    Türkçeleştirme Dosyası:http://www.multiupload.com/CMYLOHXSY0

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 12 Eylül 2011; 23:59:31 >

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.