Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.708
Cevap
89
Favori
404.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öldüm, gözüm de açık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin yanıma.

• CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

Sen çağırırsın da gelmez miyim ben Panamcığım

• Cyberpunk 2077 2.3 güncellemesi, 26 Haziran'da yayınlanacak

Virtuous Studios tarafından yapılan güncellemenin iyileştirme ve yeni içerik odaklı bir güncelleme olması bekleniyor.

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktıx (formerly twitter)
    De Marke Gaming (@demarkegaming) on X
    https://x.com/demarkegaming/status/1936126028159803541
  • Ps5 yeni aldım, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition (PS5) 1145 TL gözüküyor. Bu sürüm alınır mı, yakın zamanda daha cazip fiyat gelmiş miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar başladım senesi gelmeden önceki sefer 85 saat oynamıştım şimdi daha yavaş oynayacağım keanu fanı olduğumdan mı bilmiyorum yeniden başladığımı söylediğim arkadaşlar senin yeniden oynayacağın kadar iyi mi bu oyun diyorlar ki ben gow tlous gibi oyunlar haricinde İkinci defa aynı oyunu oynamam bu oyun çok iyi ya fight da çalan müzikler diyaloglar keanu nun karakter inanılmaz güzel oynadığım en iyi beş oyun içine yazarım keşke zamanında bu hali ile çıkabilseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 21 Haziran 2025; 4:46:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

Ps5 yeni aldım, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition (PS5) 1145 TL gözüküyor. Bu sürüm alınır mı, yakın zamanda daha cazip fiyat gelmiş miydi
    750 civarina düşüyor indirim dönemi.

• Büyük bir sci-fi manyağı ve cyberpunk teması hastası biri olarak Cyberpunk 2077'yi bitirmek için 2025 yılını beklemek enteresan oldu. İlk çıktığı dönemdeki hâli nedeniyle oynamak istememiş ve yılların beklentisinin hayal kırıklığıyla sonuçlanması nedeniyle bir süre düşünmemiştim. Ama artık 2.0 versiyonu ve Phantom Liberty eklentisiyle oynamanın zamanı geldi de geçiyor dedim.

Oyunun bu hâli gerçekten şahane. Bunca zaman beklemeye değdi diyebilirim. Hikâye ilgi çekici, senaryo ve karakterler çok iyi yazılmış, Night City atmosferi etkileyici, questler görevler vs hepsi tatmin edici. Gunplay ortalama üstü. Bazı silahların etkileşimi mest ediyor. Netrunner, Tech ve Reflekslere abanıp Cyber-ninja yaratıp quick hack ve katana kombosunu çok sevsem de silahlardan da vazgeçemedim ve sık sık başvurdum. Phantom Liberty tarihin en iyi expansion’larından biri olmuş. Cyberpunk evreninde geçen harika bir James Bond/ajan hikâyesi oynatıyor adeta. Temel oyunu daha da yukarı çıkarıyor.

Eksikler ise herkesin malûmu. Yapılan seçimlerin hikâyeyi etkilemesi açısından finale kadar ortada sadece bir illüzyon var. Bu açıdan RPG kısmı tam olmamış ki CDPR dahil bunun herkes farkında. Bir diğer husus da ana hikâyenin bence çok kısa olması. Side quest ve işler nedeniyle ilk aşamada çok fark edilmiyor ama sadece main hikâye görevlerine bakınca ne kadar kısa olduğu görülüyor.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition benden güzel bir 9/10 aldı.

• Cyberpunk 2077 2.3 güncellemesinin tüm detayları yarın 18:00'de canlı yayında gösterilecek

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktıx (formerly twitter)
    Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) on X
    https://x.com/CyberpunkGame/status/1945136315705467297
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Oyun Plus'a verilmişken, Pro desteği ekense iyi olurdu. Heralde seneye PSSR 2 gelince ekleyeceklerCYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı 

Oyunu tekrar oynamayı düşünüyorum; ama 5 sene önce PC'de oynadığımdan daha kötü grafikte oynamak ters geliyor.

Ki bence oyunun base PS5 desteği de iyi değil. Oyunda FSR 2 desteği olmasına rağmen, 30 FPS'de sadece RT Shadows açıyorCYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı  PS5'in o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. En kötü ihtimalde bile, RT Shadows yerine RT Reflections ya da RTGI açabilmeli.

• False King kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum sabit 60 fps olması çok iyidi fakat ışıklandırma daha çok elden geçirilebilirdi. Konsollara güncel FSR 3 desteği getirseler oda gelişme sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 17 Temmuz 2025; 21:13:16 >
  • Cd Red Project Yayınını izlemek için Twitch yayını.

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktıtwitch
    CD PROJEKT RED - Twitch
    https://www.twitch.tv/cdprojektred
  • CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

• FSR 4, VRR ve HDR 10+ plus desteği hariç gereksiz geldi bana. PRO için gene bir güncelleme yok ancak seneye Pro ya FSR 4 desteği geldiğinde gelişme sağlanacak gözüküyor. VRR etki edecek mi merak ediyorum.

• Yeni gelen güncelleme ile

Performans modunda 80 ile 100 FPS
    Işın izleme modunda ise 40 ile 60 FPS arası gidip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Temmuz 2025; 17:27:14 >
  • VRR baya rahatlaşmış gibi sanırım şehir dışında olmasam direk test ederdim.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan nerden açacağız bende gözükmüyor

• yaman43 Y kullanıcısına yanıt

Hocam televizyonunuz 120hz + VRR destekliyor mu?

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Evet
    Edit: Oto açılıyor galiba VRR oyun içinde. Kapat aç seçeneği koymamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman43 -- 17 Temmuz 2025; 19:45:15 >
  • yaman43 Y kullanıcısına yanıt

Hocam VRR kapatmak istiyorsanız PlayStation ayarlarından kapatabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.