Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (645. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
19.031
Cevap
199
Favori
1.109.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlaşıldı  

Valla oyuna o kadar çok müdahalede bulundukki İşlemci kullanımını arttırmak için Hex kodlarını değiştirme oyunun oynanış mekaniklerini değiştirme, yapmadığımız ne kaldı diye oturup Google’a “Cyberpunk 2077 Optimazing Solved” yazmaktan bıktım :) Ekran Kartı driver ayarları falan filan, CD Projekt bizi işe alsın gönüllü olarak çalışalım  

Birde Şu ateş ederken ADS açtığımızda HOLD ya da TOGGLE seçeneği olsa benim eksiğim kalmıyor!!

Şu an için tek çözüm Mouse Programında macro atamak var herkes onu paylaşmış ama, hiç bakmadım ne denli stabil çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Keşke şu patchleri pc ye de getirseler.. rx570 ile lowda 30 fps lerde oynuyorum abi. Ac odysey ultrada 45 fps almışım ben.. yani umarım dedikleri büyük patchleri sadece konsol tarafına getirmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçekten birçok yönüyle doğru. Ben fazla diyalog sevmem oyunda, sevenler neden oyun oynamak diyor bunun adına bunu da anlamam. Yani eğer oynadigim oyun benim etkilesimime minimum ihtiyac duyacak ve hikaye anlatacaksa, o zaman film izlerim daha iyi. Bence en azından diyalog sevmeyen insanlar için hizli ileri sarma yerine direk skip seçenegi olsa ve istemedigimiz içerikler gösterilmese daha memnun edici olacaktir diye düşünüyorum. Bu tamamen diyalog ile ilgili begenmedigim kısmı.

Buna da birçok boş tip, diyalog olmadan oyun falan mi olur, direk girip adam öldürmek oyun oynamak mi falan diyor ona acaip gıcık oluyorum. Yaw zaten oyun demek o demek, direk etkilesim demek, diyalog demek izlemek demek şunu anlayamadı bu cinsler. Baskalarinin oynadiklari oyunları izleyip yorum yapan zevk alan takım da bunlardan olusmakta. Öyle seviyorsanız onu yapın ancak sacma sapan yorumlar yapmayin.

Ben steam versiyonunu satın aldım, göcebeyle basladim baya da ilerledim, 22 saat oyun sonunda diğer karakterlerle de actim bakayim nedir ne degildir. Hersey aynı bir fark yok aynı görevler yani karakter değişiminde vaad edilen pek birsey yok bence.

Oynadigim bilgisayar i9 10900k Asus Rog strix 3080 Oc vs en üst düzey makinelerden biri. Ray tracing full 1440p en yüksek ayarlarda oyun 50 fpslerde geziyor. O fps ile oyun oynanmaz, 4k zaten hiç oynanmiyor. Ben de Ray tracing kapali oynuyorum 100+ fps veriyor kısmen daha zevk artıran bir etmen.

Oyunda baya bug var, karakterim sürekli arabanin icinde cikiyor iniyor, kendi kendine kayiyor birseyler oluyor. Aşırı aşırı diyemeyecegim ama can sıkıcı derecede

OYun dinamikleri beni oyundan sogutan baska bir etmen oldu, cok amatör bir catisma sistemi var, ne kadar denediysem de asiri zevk alamadim. Grafikler harika güzel cilalanmış(ne kadar cogu kisi tadina varamayacak olsa da) amele gibi bir catisma, ates etme, saga sola kayma dinamikleri ile berbat bir hal almis.

Oyunun cok detayli ve güzel grafikli olmasi bana göre tek artisi. Buglar giderilir, grafik performansı iyilestirilir ve şu yapay zeka yoksunu catisma sistemi düzeltilirse nispeten iyi diyebilirim. Su anki haliyle sadece meraktan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 14 Aralık 2020; 11:13:36 >

• Oyun gerçekten baş yapıt olmuş.

Tamamen farklı bir tarz, normalde bu tarz oyunları sevmeme rağmen çok beğendim..

Bu oyun için ekran kartı alınır dedirten cinsten.

Orijinalden alıntı: ilker1834

Keşke şu patchleri pc ye de getirseler.. rx570 ile lowda 30 fps lerde oynuyorum abi. Ac odysey ultrada 45 fps almışım ben.. yani umarım dedikleri büyük patchleri sadece konsol tarafına getirmezler

Kim demiş PC'ye de gelmiyor diye hocam? Altına da yazmışlar zaten PC'ye de düzenli güncellemeler gelecek diye. Zaten ocak ve şubatta PC'ye de getirirler güncelleme.

Orijinalden alıntı: frozensoul

Gerçekten birçok yönüyle doğru. Ben fazla diyalog sevmem oyunda, sevenler neden oyun oynamak diyor bunun adına bunu da anlamam. Yani eğer oynadigim oyun benim etkilesimime minimum ihtiyac duyacak ve hikaye anlatacaksa, o zaman film izlerim daha iyi. Bence en azından diyalog sevmeyen insanlar için hizli ileri sarma yerine direk skip seçenegi olsa ve istemedigimiz içerikler gösterilmese daha memnun edici olacaktir diye düşünüyorum. Bu tamamen diyalog ile ilgili begenmedigim kısmı.

Buna da birçok boş tip, diyalog olmadan oyun falan mi olur, direk girip adam öldürmek oyun oynamak mi falan diyor ona acaip gıcık oluyorum. Yaw zaten oyun demek o demek, direk etkilesim demek, diyalog demek izlemek demek şunu anlayamadı bu cinsler. Baskalarinin oynadiklari oyunları izleyip yorum yapan zevk alan takım da bunlardan olusmakta. Öyle seviyorsanız onu yapın ancak sacma sapan yorumlar yapmayin.

Ben steam versiyonunu satın aldım, göcebeyle basladim baya da ilerledim, 22 saat oyun sonunda diğer karakterlerle de actim bakayim nedir ne degildir. Hersey aynı bir fark yok aynı görevler yani karakter değişiminde vaad edilen pek birsey yok bence.

Oynadigim bilgisayar i9 10900k Asus Rog strix 3080 Oc vs en üst düzey makinelerden biri. Ray tracing full 1440p en yüksek ayarlarda oyun 50 fpslerde geziyor. O fps ile oyun oynanmaz, 4k zaten hiç oynanmiyor. Ben de Ray tracing kapali oynuyorum 100+ fps veriyor kısmen daha zevk artıran bir etmen.

Oyunda baya bug var, karakterim sürekli arabanin icinde cikiyor iniyor, kendi kendine kayiyor birseyler oluyor. Aşırı aşırı diyemeyecegim ama can sıkıcı derecede

OYun dinamikleri beni oyundan sogutan baska bir etmen oldu, cok amatör bir catisma sistemi var, ne kadar denediysem de asiri zevk alamadim. Grafikler harika güzel cilalanmış(ne kadar cogu kisi tadina varamayacak olsa da) amele gibi bir catisma, ates etme, saga sola kayma dinamikleri ile berbat bir hal almis.

Oyunun cok detayli ve güzel grafikli olmasi bana göre tek artisi. Buglar giderilir, grafik performansı iyilestirilir ve şu yapay zeka yoksunu catisma sistemi düzeltilirse nispeten iyi diyebilirim. Su anki haliyle sadece meraktan ibaret

diyalog içermeyen zibilyon tane oyun var gidin oynayın,bu da ilginçmiş ya  şey gibi bu korku filmi seviyosun gidiyosun bi komedi filmine bu neden korku değil demek gibi bişi,kardeşim bu oyun rol yapma ögeleri içeriyor,diyalog olması normal alırken bakmıyormusunuz oyun nasıl diye,şimdi koca rol yapma oyunları boş diyosan o da ayrı bi dert,diyalog sevmiyosun,oyunun combatınıda sevmemissin sen neden oynuyosun bu oyunu hala merak ettim?  çoğu kişi aldıgı oyunu bilmiyor yav

• Benim karakter hazır Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • Oyunu zevkle oynuyorum ama oyunda büyük sıkıntılar var.Özellikle Witcher 3 şaheseri sonrası cd projekt red e saygım daha da coğalmıştı.Sanırım bu witcher 3 ü yapan ekiple cyberpunk 2077 yi yapan aynı ekip değil.Witcher 3 görevleriyle dünyasıyla genel yapısı ile efsaneydi.Cyberpunk bitmemiş oyun gibi.Sanki adamlar yolun yarısında herşeyden vazgeçmişler.Oyunu çıkarmak zorunda kalmışlar.Bunları cd projekt red hayranı olarak söylüyorum.

Karşılaştığım bazı hatalar

Npc yi öldürüyorsun ve üstünden araba ile geçmeye çalıştığında araba takılı kalıyor ilerleyemiyor.

Npcyi öldürüyorsun düşen item yere gömülüyor alamıyorsun.

Görev icabı npc yi öldürmen lazım arabanın içinde veya duvarda takılı kalıyor öldüremiyorsun.

Kontrol ettiğimiz karakter aniden ışık hızında ileri fırlıyor( Örnek olarak bi yerde çatıdan şemsiye üzerine atladım beni taa karşı tarafa yola attı.Halbuki şemsiyenin kırılıp yere düşmem gerekirdi)

Bi arabayla başka bi arabanın üstünden geçmeye çalışırken(Büyük boyutlu araba ile küçük araba üstüne çıkmaya çalışırken vs) altta ki araba taş gibi sekiyor.

Arabaların önünde durunca seni görünce yavaşlamıyor ezip geçiyor.Bazen yavaşlıyorlar öylece bekliyorlar tepki yok..Çekil vs gibi.

Oyunda bazen Npc ler amuda kalkıp ölüyorlar...

Şehirde katliam yapıyorum 4 yıldız polis seviyesine ulaşıyorum arabayla polislerden kaçabiliyorum.

Yine aynı şekilde uçsuz bucaksız yerde suç işliyorum hooopp arkamda polis.Işınlanıp geliyor.

Oyundaki npclerin yapay zekası çok kötü.Havaya 2 el sıkınca hepsi yere çöküyor.Sanki hepsi oturan boğa klanından...

Grafik hataları glitch vs çok oyunda...Aklıma gelenler bunlar.Aklıma geldikçe mesajımı güncellerim.

Bi kaç fotoda oyunda karşılaştığım hatalara ait olsun...

Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Valla o kadar güveniyorlarsa "gidin steam'den epic'ten Gog'dan iadenizi yapın" deselerdi. Sanki problem sadece konsollardaymış gibi bir açıklama olmuş. Birde şöyle bir açıklama varki ne kadar doğru bilmiyorum, kendi seçimleri olmayabilir kısacası, çokta büyütmeyin gözünüzde. "Büyük firma" dediğiniz baştan böyle sıkıntılı bir oyun sürmez piyasaya.

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kcmzko/sony_offering_a_refund_on_anything_yes_this_is_bad/

• _____________________________
    Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar.

• quote:

Bu mesaj silindi.

bana bi tane örnek verin bakalım herkese hitap eden oyun neymiş ögreneyim,yav coluk cocuk dolmuş konuya,bi de kıt zihinli olduk diyalog seviyoruz diye siz ilk önce neyi seviyorsunuz sevmiyorsunuz onu ögrenin sonra alıcagınız oyunun ne oyunu olduguna bakın,çok şükür gidip gta v alıp demiyorum bunda neden seçim yapamıyoruz yaauı,vvv diye

Gör bak patch işini de beceremeyecekler bence. Daha oyununu doğru dürüst çıkaramıyor firma gelmiş bu konudaki bazı "çok iyimser" arkadaşlar oyuncuları sakinleştirmek için yapılan açıklamaya bel bağlayıp oyunu eleştirenlere laf ediyorlarCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Şöyle düzelecek, patch gelecek oyun harika olacak, yeni açıklamaya göre GTX 1050 Ti bile ultrada 120 FPS verecek diye diye unutulup gidecek bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 14 Aralık 2020; 11:28:52 >

Tamam sensin

Orijinalden alıntı: Tremere117

diyalog içermeyen zibilyon tane oyun var gidin oynayın,bu da ilginçmiş ya  şey gibi bu korku filmi seviyosun gidiyosun bi komedi filmine bu neden korku değil demek gibi bişi,kardeşim bu oyun rol yapma ögeleri içeriyor,diyalog olması normal alırken bakmıyormusunuz oyun nasıl diye,şimdi koca rol yapma oyunları boş diyosan o da ayrı bi dert,diyalog sevmiyosun,oyunun combatınıda sevmemissin sen neden oynuyosun bu oyunu hala merak ettim?  çoğu kişi aldıgı oyunu bilmiyor yav

Alıntıları Göster

Aldığı oyunu bilmemeyi geç, RPG türünü de bilmiyorlar ya. Bu konu bana onu da gösterdi. Adamlar görevlerin sonunu dahi kullandığınız silaha göre değişebilen bir oyun yapmışlar millet de RPG değil diyor. Konuşmalarda da keskin çizgiler bekliyorlar ama oyun da bunu yavaş yavaş yapıyor. Her kararınız, karşınızda ki kişi ile muhabbetinizi derinleştiriyor ve kararlarınızın etkilerini de ilerledikçe görüyorsunuz. Bu RPG değil de ne?

• quote:

Tamam sensin

ne oldu çıkmadı dimi herkese hitap eden oyun düşünün belki bir gün bulursunuz 

Orijinalden alıntı: Hudson51

Aldığı oyunu bilmemeyi geç, RPG türünü de bilmiyorlar ya. Bu konu bana onu da gösterdi. Adamlar görevlerin sonunu dahi kullandığınız silaha göre değişebilen bir oyun yapmışlar millet de RPG değil diyor. Konuşmalarda da keskin çizgiler bekliyorlar ama oyun da bunu yavaş yavaş yapıyor. Her kararınız, karşınızda ki kişi ile muhabbetinizi derinleştiriyor ve kararlarınızın etkilerini de ilerledikçe görüyorsunuz. Bu RPG değil de ne?

Alıntıları Göster

adam rpg unsurları kötüde demiyorki hadi bunu dese bi nebzle begenmemiş dersin,adam neden rpg diyor neden diyalog var diyor  

biliyorum ben bunları gta cı tayfa gibi işte,cyberpunk diye bi oyun varmış herkes onu konusuyor diyip gelenler,sonra aa bune ya heryer konuşma diyorlar yeni bişeymiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 14 Aralık 2020; 11:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremere117

adam rpg unsurları kötüde demiyorki hadi bunu dese bi nebzle begenmemiş dersin,adam neden rpg diyor neden diyalog var diyor  

biliyorum ben bunları gta cı tayfa gibi işte,cyberpunk diye bi oyun varmış herkes onu konusuyor diyip gelenler,sonra aa bune ya heryer konuşma diyorlar yeni bişeymiş gibi

Alıntıları Göster

Yok ben genel diyorum hocam yoksa arkadaşın RPG istememesi kişiseldir, bir şey diyemem ama sırf TR de gördüm RPG değil diyen. Gülüyorum vallahi okudukça gülüyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.

hocam gameplay kısmında ayar olması lazım, butun konusmayı komple geciyor. (hali hazırda C ye basarak dialog geciliyor, ayar yapılırsa komple geciyor sanırım)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.