Ona bakarsanız Steam'de de RPG altında ama adamlar Twitter bio'sundan kendileri bilerek, isteyerek çıkarttılar bunu, demekki bir bildikleri var, bunu ben silmedim ordan. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (647. sayfa)
19 Mobil
-
-
Benim oynadığım oyun da ortada, yukarıda gerekli açıklamayı yaptım zaten. Witcher 3 dışında RPG oyun oynamamışsın hayatında muhtemelen, o yüzden aynen aynen bu oyun RPG aynen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Sen savlarının ne kadar mantıksız olduğunun farkında mısın?
Senin mantığınla oyunun Steam sayfasında da RYO yazıyor o zaman bana göre de RPG'nin dibi. Böyle mi tartışalım
Ben oyunu oynadığın kısmıyla nerenin RPG olmadığını söylemeni istiyorum sen bana Twitter da ki açıklamayı gösteriyorsun. Ha CDPR kendisini Twitter da öyle de açıklıyorlardır, işin iç kısmını bilemem ama oyunda RPG yok demek net oynamamak/bilmemek demek bana göre. Yahu oyunda kullandığın silaha göre görevin sonu değişiyor, bak konuşmayı geçtim hani o var zaten ve derinde ama silah yahu. Bu RPG değil de ne?
Alıntıları GösterBana sorarsanız da RPG ama oyunun geliştiricisi bunu çıkartmış açıklamadan diyorum, sizin ya da benim ne söylediğim, ne düşündüğüm çok da önemli değil diyorum, benimle tartışabileceğiniz bir durum değil zira aynı fikirdeyiz ama oyun adamların yani neticede. Tartışma mercii ben değilim, durumu CDPR ile görüşün bence...
-
bu yan görev muhabbetini çözebilen var mi. hikayesi olan yan görevler var mı hangilerini yapmak lazim
-
Oyun RPG yahu action-adventure falan değil ha RPG yi becerememişler oyun action-adventure olmuş derseniz onu bilemem oynamak lazım onun için oynamayamadım CD pr sağolsun eski konsollarda oyunu yapmadığı için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 14 Aralık 2020; 12:9:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz kendinizi yanlış ifade ettiniz gibime geliyor şuanki tartışma bu yüzden. Siz oyun da RPG yok diyenlere lafınız ama bazı arkadaşlar herkesi kasıt etmiyorum siz Derin RPG
var dermiş gibi anlamışlar gibime geldi. Tabi siz oyunda derin RPG VAR diyorsanız o ayrı RPG Var ama sıradan bi RPG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcks2498 -- 14 Aralık 2020; 12:12:6 > -
Hala Witcher'la aynı diyorlar ya
Ona bakılırsa GTA oyunlarında da seçtiğimiz taktiklerle çoğu görevi farklı şekillerde bitirebiliyoruz, GTA'lar da mı RPG oyunu yani? Diyalog dışında bu oyunun RPG'liği yok, oyun oldukça çizgisel ve düz ilerliyor. Aynı sona bağlanan diyalogların olması ve görevleri farklı şekilde bitirebilmek bir oyunu RPG yapmaz, RPG oyun nedir bildiğine emin misin sen? 27 saat oynamışsın ama oyunun türünü bilmeden oynamışsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: HicksOna bakarsanız Steam'de de RPG altında ama adamlar Twitter bio'sundan kendileri bilerek, isteyerek çıkarttılar bunu, demekki bir bildikleri var, bunu ben silmedim ordan.
Alıntıları Gösterbiliyorum zaten,oyun ilk başta polis olmaya bile izin verecekti çeşitli sınıflar olacaktı,rpg den action rpgye evrildi oyun,bunu bilmeyen kalmadı ki,oyunda rpg ögeleri yok değil ama hala var,ve şuan en iyi işleyen yine o ögeler,pazarlama için oyunu gta gibi gösterdiler ama öyle değilmiş işte herkes gördü,rpg iyi veya değil bu önemli değil,oyunun kendi içinde önem verdigi şey rol yapma,diğer ögeleri zayıf,bunu bilerek hala neden diyalog var diyeneydi benim lafım,hayır yani bu iyi bir şeyde değil,diyorum ki gta gibi değil açık dünyayı pazarladıkları gibi yapamamışlar,ama öyle böyle yine rpg ögeleri var diyorum,yine oyunu savunmuş gözü dönmüş fanboy oluyoruz iyimi,gelmişler rpg oyununda neden diyalog var diyorlar,15 yaşında bebede biz oluyoruz,oyunun rpg kısmının kötü vs de olmuş olsa bu oyunda rpg ögeleri var,combatını sevdiyseniz basın c ye atlıyor zaten tüm cutsceneyi,kendileri diyalog sevmiyor okey ama seveni ise anlamıyorlarmış neymiş gitsinler film izlesinlermiş oyun oynamak bu değilmiş etkileşim demekmiş ,güzel kafalar
-
quote:
Orijinalden alıntı: ördek gibi adambu yan görev muhabbetini çözebilen var mi. hikayesi olan yan görevler var mı hangilerini yapmak lazim
yan görevleri 2 ye ayırmıslar .
gig ve yan görev diye. gig ler standart görev, yan görevler ise genelikle uzun görev zinciri baslatıyor. (haritada ünlemdi galiba işareti) yaptıgınız bazı yan görevler oyunun sonunu etkiliyor. digerleri ise oyunun dünyası hakkında bilgi veriyor, politika vs. gibi
-
Hocam siz yagmur yagdırabildiniz mi oyunda? 50 saattir oyunyorum yagmur görmedim hiç oyunda şu ana kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: elpdrno_046Hala Witcher'la aynı diyorlar ya
Ona bakılırsa GTA oyunlarında da seçtiğimiz taktiklerle çoğu görevi farklı şekillerde bitirebiliyoruz, GTA'lar da mı RPG oyunu yani? Diyalog dışında bu oyunun RPG'liği yok, oyun oldukça çizgisel ve düz ilerliyor. Aynı sona bağlanan diyalogların olması ve görevleri farklı şekilde bitirebilmek bir oyunu RPG yapmaz, RPG oyun nedir bildiğine emin misin sen? 27 saat oynamışsın ama oyunun türünü bilmeden oynamışsın.hocam bana lutfen witcher la farkını söyler misin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Hocam siz yagmur yagdırabildiniz mi oyunda? 50 saattir oyunyorum yagmur görmedim hiç oyunda şu ana kadar
yok hocam yagmıyor ya,milletin oyunda arabası uçar adamlar kaybolur bizde de yagmur yagmıyor
grafikleri fulledim denedim bir şeyler ama yok yerler ıslak sadece gerisi yok ,bi damla bişi yok havada -
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Hocam siz yagmur yagdırabildiniz mi oyunda? 50 saattir oyunyorum yagmur görmedim hiç oyunda şu ana kadar
Ben yağmuru sadece ilk baştaki araba-minibüs kovalamaca sahnesinde gördüm sanırım. Onun dışında denk geldiğini hatırlamıyorum...
-
ben de çok sık yağıyor, hem fps düşürüyor hem kötü gözüküyor. bende de yağmasa keşke
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niben de çok sık yağıyor, hem fps düşürüyor hem kötü gözüküyor. bende de yağmasa keşke
kötüymüş yagmur öylemi ya,filtre gibi diyolar
hocam üsteki arkadasın dediği o minibüs sahnesindeki gibi mi yagıyor,eger öyleyse bayağı iyiydi yagmur
-
Hocam etrafa bakarken tesadüfen keşfettim. Yoksa sürekli o hareketi yapmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tremere117kötüymüş yagmur öylemi ya,filtre gibi diyolar
hocam üsteki arkadasın dediği o minibüs sahnesindeki gibi mi yagıyor,eger öyleyse bayağı iyiydi yagmur
Alıntıları Gösterhocam direk filtre, yere düşme efekti yok
-
dün ana görevde iken bir ara manzaraya bakayım dedim gerçekten çok etkileyici idi sonradan göreve döneyim dedim jackie takip etmem gerekiyor ama adam yok ortada bildiğin yok ara tara en son farkettim dolabın içine girmiş kafası yarım yamalak dolaptan çıkıyor takılmış oraya saçma bir buga girmiş restart ettim öyle düzeldi.
-
Oyunda karar diye bir şey yok. Karar verdirilse bile bu hikayenin akışını etkilemiyor, hikaye aynı yere bağlanıyor. Witcher'da verdiğimiz kararlar hikayenin akışını büyük ölçüde etkiliyordu. En büyük fark bu. Sen Witcher'la aynı sanarak oynamaya devam et beni alıntılayacağına, oyunda diyalog olduğu ve görevleri farklı şekilde yapabildiğimiz için RPG olduğunu sanmaya devam et
-
Oyunda Vennefer , viri ve vriss de varmı ozaman hocam
ve Vennefer kim oluyor peki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 14 Aralık 2020; 12:22:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/82/ea/5b/82ea5bd5bb05dcbee6b73cc4b23dec10.png&t=0&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı