Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (646. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
19.027
Cevap
199
Favori
1.095.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyunda RPG mi var şimdiCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Oyuna ilk başladığımda RPG'sini beğenmiştim ama ilerledikçe soğudum. Witcher 3 tam anlamıyla RPG olmasa bile RPG olarak bundan iyiydi, RPG oyunu olmayan RDR 2'de bile bu oyundan daha fazla RPG ögesi var. Hiç değilse görevlerde verdiğimiz kararlar görevin sonunu, kritik yerlerde verdiğimiz kararlar oyunun sonunu ciddi şekilde etkiliyordu RDR 2'de, bu oyunda o yok. RDR 2'de her NPC ile farklı diyaloglar kurabiliyorduk mesela, bunda o da yok.

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Yaw sen kimsin cikamayacagim. Komik misin ne post kasiyorsun block

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Adamlar kendi oyunlarına RPG demiyor action-advanture diyor ama...

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Bu oyunda RPG mi var şimdi Oyuna ilk başladığımda RPG'sini beğenmiştim ama ilerledikçe soğudum. Witcher 3 tam anlamıyla RPG olmasa bile RPG olarak bundan iyiydi, RPG oyunu olmayan RDR 2'de bile bu oyundan daha fazla RPG ögesi var. Hiç değilse görevlerde verdiğimiz kararlar görevin sonunu, kritik yerlerde verdiğimiz kararlar oyunun sonunu ciddi şekilde etkiliyordu RDR 2'de, bu oyunda o yok. RDR 2'de her NPC ile farklı diyaloglar kurabiliyorduk mesela, bunda o da yok.

hocam oyun witcher la aynı derinlekte RPG ye sahip. eger cdrpject oyunu hype lamasaydı oyun direk witcher 2077 zaten.

bu oyunun tek farkı bazı görevleri skillerinize göre hiç savasmadan bitirebiliyorsunuz. bir çok ana hikayeye baglı yan görevde dialoglar ve skiller görevin nasıl oynancagını etkiliyor

• Yoizhik kullanıcısına yanıt

Son on yıldır bütün büyük firmaların oyunları sorunlu çıkıyor, oyuncular çabuk unutmaya meyilli olduğundan silinip gidiyor piyasadan ne yazık ki hataların ne olduğu.

Böylece çok daha sorunlu oyunlarla karşılaşmaya başlıyoruz.

Piyasa da tek problemsiz oyun süren Nintendo, 1-2 çok çok küçük problem anca çıkıyor oyunlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Aralık 2020; 11:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Yaw sen kimsin cikamayacagim. Komik misin ne post kasiyorsun block

aslında ters bir şey demedim neye kızdınız ki,oyun herkese hitap etmeli dediniz örnek istedim işte,hakaret ederek konuşan sizsiniz kıt zihinli diyerek,boşa hava yapmayın

• Hicks kullanıcısına yanıt

Bununla beraber gtacıları çektiler işte keşke çekmeselerdi Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

sanırım arkadası burda keklemiş cd projekt işte Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber bu oyunun diyaloglu olacagı ilk gameplayden beridir biliniyor,boşa gleip kimse demesin bu oyunda neden bu kadar diyalog var diye,gelse deseki diyaloglar saçma etkisi yok anlarım,adam neden diyalog var diyor

Oyun GTA benzeri bir hava yakalamaya calisirken, aynı zamanda rpg'den öğeler tasimaya calisan birsey olmus. Buna rpg diyemiyorum. Rpg demek zaten boş beleş sürekli derin muhabbet demek degildir. Bir çok sevdigim rpg oyunu var, görev almak görev yapmak etkilesime girmek ancak sinematik biçimde degil daha kısa ve öz biçimde. Bu ikisinin arasında kalmis bana pek tat vermedi.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    16 gir
  • Onvious kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle bu oyun Witcher 3 ile aynı derinlikte RPG'ye sahip değil, bu oyun doğru dürüst RPG'ye bile sahip değil. Witcher 3 bu oyundan çok daha fazla RPG ögesi içeriyor, bu oyunda doğru dürüst RPG ögesi bile yok. Diyaloglarda söyleyeceğimiz şeyi farklı kelimelerle söyleme şansı veriyor diye bir oyun RPG olmaz. Hatta diyaloglarda bile geri dönüp 2 farklı seçeneği de denersen çoğunda ikisinin aynı yere bağlandığını görürsün. Geliştiren firma bile bu oyunun RPG'sine güvenmiyor, öyle ki resmi sayfalarında oyunun türü için "RPG" yazmamışlar bile;

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

GTA'cilar terimi nedir ? Bu her kisiyi her grubu ayrı ayrı bir klasifikasyona sokmaya calismak nedir? İnsan herseyi deneyipleyip istedigini sever ya da sevmeyebilir. İki aynı tür oyundan sırf grafikler ya da akisi begenebilir ya da begenmeyebilir. GTA'cı terimi gercekten cok talihsiz bir terim olmus. İnsanları oyun üzerinden bile bir ayrıma sokmaya calismak aşırı mantıksızca. Bu gibi insanlarin kücük fanatiklerden ibaret oldugunu düsünmekteyim. Ben GTA yi hikaye modunu oynayip kapatmis biriyim, hosuma giden ögeleri var gitmeyenleri de var, ayrıca 10 yıl profesyönel olarak wow oynadim, ayrıca zaman zaman csgo severim, COD warzone oynarim, forza oynarim, cok fazla oyun oynadim bugüne kadar bircogu da birbirinden alakasiz. Ben neyci oluyorum şimdi? Öyle bir konusuyorsunuz ki resmen her alanda gruplasma ve birbirine birsey kanitlama ihtiyacı olan modlar yaratiliyor. İnsanlar sadece oyun oynuyor olan biten bu... büyütmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 14 Aralık 2020; 11:51:27 >
  • quote:

Bunu mu baz alıyoruz RPG değil demek için? Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Karşılaştırmamız o ise Steam sayfasında yazanı da ben sana söyleyeyim direk: "kararların hikâyeyi ve dünyayı değiştirdiği devasa bir şehri keşfet."

@elpdrno_046 Farklı oyunları oynuyoruz hocam o zaman (ki bu da RPG için iyi bir şey demek Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber ) RDR2 başka bir seviye hani onunla karşılaştıramam ama Witcher 3 kadar RPG olduğunu net söyleyebilirim. Ben yaptığım yan görevlerde (ana görevlere bilerek girmiyorum şu anlık) bakın "kullandığım silaha" göre görevin sonunu değiştirebildiğimiz gördüm. Hani görev için konuşmalar RPG olarak hissettirmiyorsa bu mekaniği hissettirmesi lazım. Ha bunun için de bence diyorum yine hani siz illa RPG değil diyorsanız o sizin bileceğiniz iş ama benim oynadığım da ortada.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Evet bunu baz alıyoruz çünkü oyunu geliştiren firma bunu yazıyor... Daha önce şu şekildeydi:

“open-world, action adventure RPG”

Bunu oyunu geliştiren kaldırmış ise hala iddia etmenin pek de bir mantığı yok gibi, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Hocam öncelikle bu oyun Witcher 3 ile aynı derinlikte RPG'ye sahip değil, bu oyun doğru dürüst RPG'ye bile sahip değil. Witcher 3 bu oyundan çok daha fazla RPG ögesi içeriyor, bu oyunda doğru dürüst RPG ögesi bile yok. Diyaloglarda söyleyeceğimiz şeyi farklı kelimelerle söyleme şansı veriyor diye bir oyun RPG olmaz. Hatta diyaloglarda bile geri dönüp 2 farklı seçeneği de denersen çoğunda ikisinin aynı yere bağlandığını görürsün. Geliştiren firma bile bu oyunun RPG'sine güvenmiyor, öyle ki resmi sayfalarında oyunun türü için "RPG" yazmamışlar bile;

ya hocam nasıl witcher la aynı degil? 27 saattir oyundayım, witcher da ne yaptıysam aynısı bu oyunda da yaptım. sadece dialoglardan bahsetmiyorum. karakterim zaten Veralt, extra olarak skill ve perklerim var sadece. hatta sectiginiz skillere göre görevleri tamamen farklı bitiriyorsunuz. olay sadece dialog degil. zaten bir çogu kesilmiş. fakat dialog sistemi hala witcher la aynı.

twitter sayfasını zaten 2019da degistirdiler.

tamam oyunun ciddi problemleri var. fakat ana görev ve ana göreve baglı yan görevler yeterince kalite

@Hicks bilemiyorum hocam, bana bu oyunun witcher 2 ve 3 aynısı geliyor rpg olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 14 Aralık 2020; 12:2:23 >

Yok hocam, öyle demeyin, aslinda oyunu üretenden çok savunan güruh fazlaca yurdumuzda mevcut. Tartismayacaksiniz, ne derlerse tamam diyeceksiniz. Hatta efendim diye hitap edeceksiniz. 36 yasindaki adama bebe coluk cocuk muhabbeti yapan 15 yasindaki veletlerden artik fazlasiyla gina geldi

• quote:

Evet bunu baz alıyoruz çünkü oyunu geliştiren firma bunu yazıyor... Daha önce şu şekildeydi:

Bunu oyunu geliştiren kaldırmış ise hala iddia etmenin pek de bir mantığı yok gibi, ne dersiniz?

oyunun gog sayfası,twitterdan daha önemlidir diye düşünüyorum Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  malesef bunlarla karsılastıramayızCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• frozensoul kullanıcısına yanıt

Gtacı lar terimi = her açık dünya oyununu gta gibi sanmak onla karşılaştırmak bu kadar uzun yazmama da gerek yoktu sana demedim gtacı diye ama bu oyunu gta gibi bekleyen çok kişi vardı bunu da kimse inkar edemez. Bu oyun bir GTA değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen savlarının ne kadar mantıksız olduğunun farkında mısın? Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Senin mantığınla oyunun Steam sayfasında da RYO yazıyor o zaman bana göre de RPG'nin dibi. Böyle mi tartışalım Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  Ben oyunu oynadığın kısmıyla nerenin RPG olmadığını söylemeni istiyorum sen bana Twitter da ki açıklamayı gösteriyorsun. Ha CDPR kendisini Twitter da öyle de açıklıyorlardır, işin iç kısmını bilemem ama oyunda RPG yok demek net oynamamak/bilmemek demek bana göre. Yahu oyunda kullandığın silaha göre görevin sonu değişiyor, bak konuşmayı geçtim hani o var zaten ve derinde ama silah yahu. Bu RPG değil de ne?

• Performans bilgilendirmesi

1070ti, i5 10400f, 2x8 3600mhz ram ile oyun perfomansından memnun kaldım diyebilirim 1080p orta üst ayarlarda 65 frame altına pek düşmüyor genelde 75 90 frame arası, daha yeni nvidia driver da kurmadım

Gsync de oyunda iyi çalışıyor 65 90 arası iniş çıkışlar çok zor hissediliyor akıcılık iyi geldi bana

Oyun 1.04 yamasıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Aralık 2020; 12:6:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.