Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (540. sayfa)

-
-
hocam normalde böyle gözükmüyor o sahne.
gayet iyi gibiydi.
-
Rtx 3080-4K kombinasyonunda güzel bir ayar bulabilen var mı? Dlss açtığımda ultrada nedense 40 fps alıyorum ekran kartı %50 falan çalışıyor. Ben de AMD'nin dinamik çözünürlüğü açtım 60alabiliyorum ama görüntüden de kayıp oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar FPS'yi s*kip atan ayarı buldum. Reddit sayesinde.
Cascaded Shadows Resolutions (Kademeli Gölge Çözünürlüğü?) Medium'a çektiğinizde bariz bir FPS boost alıyorsunuz. Sırf denemek için girdim ve sonuç muazzam.
Film Grain ibinesini de kapatırsanız tadından yenmiyor.
DLSS'ten oluşabilen blur sorunu içinde Alt-Z ile Sharpening Filter (40-50 dolaylarında) uygulamanın çok işe yaradığını söylüyorlar. Bu opsiyonel tabii.
İyi oyunlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftEyeNine -- 11 Aralık 2020; 3:26:15 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cancanax
En kalabalik yerde 22-25 e dustu 4k ile...bu ayarlarla su an 37 goruyorum en kalabalik yerde...sadece deneysel gezinti şu an en verimli ayari bulmaya calisiyorum...2k nin dengeli dlss i ile 4k nin ultra performansi hemen hemen ayni etki...daha dusugunu gözlerim seciyor artik mesela 2k ultra performans acinca dlss i bir tık kalite dusuyor anladim ki...oynanabilir fps de burada aslinda...
Bir de bir sey eksilmedi bu ayarlar ile eksileni de ben algilayamadimAMD de zaten çuvallamışlar daha güçlü kartlar Nvidia rakibi kadar performans veremiyor..
Genel olarak da sı*mışlar diyebilirim. Oyun kalite kokuyor ama ayar çekmekten, fps i dengelemekten oyunun atmosferine odaklanamıyoruz.
-
-
-
-
Hocam statik fidelity niye kullanmıyorsunuz. Yürüyorken statik'i 70 e çekerek 90 civarı fps alıyorum oyunda ki normalde 60 civarı alıyordum.
-
Nvidia kartı olanlar ALT+F3 basıp soldan Sharpen eklesin. Sharpen +35, grain full çekin. Görüntü kalitesi bozulmadan biraz keskinleşiyor. İsterseniz daha da yukarı çekebilirsiniz sharpen ama bence 35 optimal miktar.
-
Beyler rtx2060 kulananlar kullandıkları görüntü ayarlarını paylaşabilirler mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hikaye mükemmel ilerliyor. prologue bitirdim az önce akıyor resmen. inanılmaz deneyim evet ilerledikçe bug'lar da ilerliyor ama düzeltecekler inanıyorum witcher 3 yorumları okudum o da başta bayağı sorunlu çıkmış ve defalarca da ertelenmiş. yani cyberpunk'a laf atmak saçma geliyor ikiyüzlülük aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 11 Aralık 2020; 3:54:15 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Silverhandhikaye mükemmel ilerliyor. prologue bitirdim az önce akıyor resmen. inanılmaz deneyim evet ilerledikçe bug'lar da ilerliyor ama düzeltecekler inanıyorum witcher 3 yorumları okudum o da başta bayağı sorunlu çıkmış ve defalarca da ertelenmiş. yani cyberpunk'a laf atmak saçma geliyor ikiyüzlülük aslında.
Prologue dediğiniz kısım nereye kadar acaba ?
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Dex kafaya sıktıktan sonra bitiyor prologue. -
hocam nvdia sharpening kullanın. farkı görünce emin olun çok iyi olucak sizin için.
-
Çok kötü çok,herifler polis,suç sistemi kodlamamış bile nasıl üşenmişlerse.
-
sharpen +50 kullanıyorum, fps e çok etkisi olmadan grafiği çok iyi yapıyor
-
Rtx 2060 ile Ray tracingden verim alan var mı? Rt kapalı, Dlss quality modda iken canavar gibi. Ancak ray tracing kapatınca da grafik anlamında pek bi numarası kalmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X