Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (542. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.088.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece yarım saat kadar oynadım. Niyetin birkaç patch bekleyip öyle görmekti ama wow oynarken çileden çıktım onun siniriyle girdim.

8700k 1080ti 16ram ile 1440p'de sadece gölge ile ilgili ayarları orta (orta yerine ultradan yükseğe de getirmiş olabilirim şimdi tam hatırlamıyorum) geri kalan he şey en yüksekte gayet akıcı çalışıyor. İlk başta şaşırdım epey iyi çalışmasına. Normalde fps takibi falan yapmam alıyorsa benim için tamamdır.

Bunca dönen tantana yüzünden şu fps kaç acaba diye açıp baktım sonunda. 45 üstü çalışıyor. Beni rahatsız eden bir şey yok tertemiz gidiyor. Şu haliyle sorunsuz oynarım. Gönül ister ki daha yüksek performans alalım ama mevcut haline de çok şikayet etmek biraz abartı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaraziVKayra

Arkadaşlar perklerde zekaya ağırlık veriyorum ve hack olayı gerçekten çok başarılı olmuş. Ancak yine de bilmediğim yada geliştirmek istediğim şeyler var. Mesela bu RAM olayını tam anlayamadım. Bazen full olurken bazen hemencecik bitiyor. Tam olarak neye göre oluyor bu? Yada 15-20K paraya kıyıp bi işlemci alsam mı? Bir de bu yine hack olayındaki iblis olayı nedir tam olarak? Genel hatlarıyla şöyle bi yardım ederseniz çok sevinirim 

Bir de craft olayına çok yönelen var mı aranızda? Bana sanki pek üstünde durulacak bi sistem olarak gelmedi. Mermi ve hızlıhack dışında bir şey craftlamadım bile desem yeridir.

Kapıları açmak için vücut özelliğini de geliştirmek gerek. Bir tane görev var kapıyı açamadığım için onu yapamadım.

• Oyunu oynarken sanki bulanık bir görüntü var gibi dlssdenmidir nedir arkadaş YouTube bir kaç videoya baktım ordan biraz ayarları kurcaladım şuan fena değil gibi varmı arkadaşlar bu konuyla alakalı bir çalışması olan?
  • Rtx yinede bi görsellik, bi yenilik sunuyor ancak oyun içinde, ozellikle bunun gibi aksiyon oyunlarında sağa sola ışık yansıdı mı diye kimse bakmaz

Dlss ise tam bi fiyasko, ciddi derecede görselliği düşürüyor. Açık olunca oyun resmen bulaniķ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 11 Aralık 2020; 7:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Hayır, geriye

Oyunun hikayesini beğenen kesim kaldı

Oyunun rpg unsurlarını beğenen kesim kaldı

Oyunun grafiklerini beğenen kesim de kaldı

Oyunun dolu dolu içeriğini beğenip de multiplayerini beğenen kesim kaldı.

Yetti mi sana bunlar.

Hayır, biz beğenmeyen kesimden konuşuyorduk. Sen daha ne dediğimi anlamamışsın bile. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Sen de Rdr2 ye çamur atıp şu oyunu öven tiplerdensin. %80i çim diyor hahshahdhajajjha 1899 yılında geçen bir oyunda gökdelen, robot, ahlamalarin olduğu genelevler, neon ışıklar, gökyüzü gözükmeyen ortam falan mı bekliyordun Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Bir kere UI bile bambaşka. RDR2 tertemiz ve geniş bir görüş verirken diğerinde ekranda önümüzü görelim diye uğraşıyoruz. Ben CP2077 çok kötü demiyorum, oynuyorum da ama RDR2 nin yanından bile geçemez. Oyuncuya verdiği o hissi veremiyor.

Salak Ai yi de, herkesin aynı yerden geçip aynı bug'un herkeste olduğu ama bunu bilmelerine rağmen umursamadan düzeltmeyen, ve oyunun böyle elestirilebilecegini bilip keanu reevesle hype yapan, 8 yıldir aynı oyunun görsellerini paylaşıp çok fazla öteye gidememelerini beğenmişsindir umarım. Vaat ettikleri bir çok şey yok, bekleneni karşılamadı. Oyun kötü değil. Her zamanki gibi fazla beklenti yapılan oyun yine sicti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 11 Aralık 2020; 8:13:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Rtx yinede bi görsellik, bi yenilik sunuyor ancak oyun içinde, ozellikle bunun gibi aksiyon oyunlarında sağa sola ışık yansıdı mı diye kimse bakmaz

Dlss ise tam bi fiyasko, ciddi derecede görselliği düşürüyor. Açık olunca oyun resmen bulaniķ

Aga ben halen koskoca nvidia'nin minecraft için rtx çıkardığına şaşkınlık ve hayret içerisinde bakıyorum. Ben daha ise yarayan pek bir oyun görmedim böyle wow yaptıracak kadar olmadı. Dediğin gibi güzel ama çoğu oyunda gereksiz. Adamlar bunun için seri ismini değiştirdi ya.

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Dün gece yarım saat kadar oynadım. Niyetin birkaç patch bekleyip öyle görmekti ama wow oynarken çileden çıktım onun siniriyle girdim.

8700k 1080ti 16ram ile 1440p'de sadece gölge ile ilgili ayarları orta (orta yerine ultradan yükseğe de getirmiş olabilirim şimdi tam hatırlamıyorum) geri kalan he şey en yüksekte gayet akıcı çalışıyor. İlk başta şaşırdım epey iyi çalışmasına. Normalde fps takibi falan yapmam alıyorsa benim için tamamdır.

Bunca dönen tantana yüzünden şu fps kaç acaba diye açıp baktım sonunda. 45 üstü çalışıyor. Beni rahatsız eden bir şey yok tertemiz gidiyor. Şu haliyle sorunsuz oynarım. Gönül ister ki daha yüksek performans alalım ama mevcut haline de çok şikayet etmek biraz abartı geliyor.

Hocam bahsettiğin sistemin bir tık düşüğü bende var. Bende de 1440p var. Bütün ayarları en dusuge çek zaten görüntüde kötü bir durum olmuyor. Grafik ayarları hikaye bence. Anistropic filter x16 kalsın bende 75 fps falan veriyor.

Ama üzücü durum şu ki bahsettiğimiz sistemler 3 yıllık olsa bile halen daha iş gören mükemmel sistemler. Şuanda dünya genelinde bakarsak oyuncuların bir çoğu 1060 seviyesinde ekran kartı kullanıyor sayılır. O yüzden yetersiz geldi bir çok kişiye. Herkeste 3090'lar 9990xe ler yok malesef. Yabancıların yorumunu dahi okudum çoğu kişi halen 1060/1070 kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 11 Aralık 2020; 8:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

Bu mesaj silindi.

Ee daha var mıCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  millete bı derdimizi begendirememiz kalmıştı o da oldu,ne olsun derdimiz onuda söyleyin,oyunu oynayamamis herhalde gelmiş bana çatıyorCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  öteye kardeş hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 11 Aralık 2020; 8:26:44 >
  • claswan kullanıcısına yanıt

Dostum bu ayar işe yarıyormu gerçekten merak ettim.

İlk oynadığımda banada bulanık geldi oyun , oyundan biraz daha ilerleyince göz alışkanlığımıdır çok rahatsız etmedi.Driveri güncelledim diyede olabilir bilmiyorum.

Olmadı eve geçince bende deneyeceğim şu ayarı.

İlk bir-birbuçuk saatteki izlenimlerime göre kaplamaların bazen geç gelmesi ve görüntüdeki bir tık bulanık durumu dışında oyun kendini oynatan bir oyun.

Zamanla güncellemelerle iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum.

• Reddit'ten uzun süredir takip ettiğim kadarıyla, CDPR sayfasında yeni fixler için çalıştıklarını söylemiş. Başlık altında herkes sıkıntısını dile getirmiş sövmüş zaten.

Henüz deneyemediğim bir ayarlama listesi var, aşağıya bırakıyorum. Deneyen yorumlarını bildirirse ona göre yol alırız.

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    Statik durumdan duruma değiştirmiyor çünkü. Siz sürekli 70 res oynuyorsunuz daha çok blurlar. Dün akşam 2 saat civarı oynadım stabil 60 hepsi ultra. 60 ve 90 dip yapmıyorsa eğer single playerda görüntü kaybına değmeyecek fpsler bence.
  • claswan kullanıcısına yanıt
    Yapılışı anlatır mısınız
  • Şehir meydanında ya da kalabalık yerlerde fps düşüşü yaşayan arkadaşlar. Ayarlardan nüfus yoğunluğunu ortaya ya da düşüğe getirirseniz fps acayip rahatlıyo. Bilginiz olsun.

• .Colibri. kullanıcısına yanıt
    Dostum kromatik şeyi, depth of field ve film grain kaldırdım on numara oldu görseller, Dlss kalite modunda
  • Dün akşam 5 saat aralıksız oynadım.

Muhteşem bir sanal dünya yaratmışlar. Aşırı detay var. Neredeyse herkesle etkileşime girebiliyorsun. Hikayelerini öğrenebiliyorsun. Bolca aksiyonda var. Yok diyen halt etmiş. görevlerde tüm konuşmayı okuyorum. Diğer seçenekleri tıklıyorum konuyu öğrenmek için. Gerçekten ağır rpg bu oyun. Sevmeyen illaki olucaktır.

Oyunun müzikleri gerçekten efsane... Harika radyo kanalları var. Radyoyu açıyorum biramı içerek araçla şehri turluyorum :) Araç kullanırken kalabalık yerlerde fps aşırı düşüyür. O da benim sistemle alakalıdır sanırım

Grafiklerde benim pc'ye göre gayet iyi göründü.Ama gözü fazla yoruyor... Işıklı cancanlı bir şehir. Renk paleti resmen.

3-4 kere bug'ı girdi oyun yeniden kapattım açtım. Düzeldi.

Adam öldürmek çok zor. 3-4 şarjör sıkıyorum yada pompalıydı 2-3 kere kafasına headshot atıyorum yinede ölmüyor. Kafada koruyucu flnda yok.... Daha oyunun başında böyleyse ilerde nasıldır bilemiyorum.

5 saat oynadım daha oyunun başındayım sayılır. Hack olayını pek çözemedim. Dediğim gibi oyunda çok detay var... Bakalım zaman ne göstercek.

Ayrıca en iyi ve en muhteşem tarafı ise Türkçe olması arkadaşlar.... Türkçe oyunun keyfi ayrı...

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Beyler 1080P 1440P 2160P de test edeceğim. Başta tüm ayarlar ultra ray tracing ve dlss kapalı, daha sonra yine ayarlar ultra ray tracing açık dlss kapalı, son olarak ayarlar yine ultra ray tracing ve dlss açık test edeceğim. İstediğiniz farklı ayar olursa ses edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 11 Aralık 2020; 8:56:36 >
  • Amma bok atmışsınız ya Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Sanki çıkışında sorunsuz olan oyun var. Koskoca rockstar bile gta 4'te acayip sıçtı. Oyun hala kötü ki benim en sevdiğim, gta serinin en iyi oyunudur. Azıcık sabredin düzelir illa ki. Sabredemeyen 2-3 ay sonra oynayıversin. Tabi ki savunmuyorum cdpryi ama yapacak bişey yok.

Resimleri whatsapptan arkadaşlara atmıştım. Bozuk olabilir ona göre. Ayarlar 1080p high

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Amma bok atmışsınız ya  Sanki çıkışında sorunsuz olan oyun var. Koskoca rockstar bile gta 4'te acayip sıçtı. Oyun hala kötü ki benim en sevdiğim, gta serinin en iyi oyunudur. Azıcık sabredin düzelir illa ki. Sabredemeyen 2-3 ay sonra oynayıversin. Tabi ki savunmuyorum cdpryi ama yapacak bişey yok.

Resimleri whatsapptan arkadaşlara atmıştım. Bozuk olabilir ona göre. Ayarlar 1080p high

bro şu sibersaykolar nerde... kişi mi makine mi. yan görevi pas geçtim.

• FaraziVKayra kullanıcısına yanıt

RAM çok önemli, o yüzden kuvvetli bir ana karta geçmeniz önemli, ilk gelen baya kötü.

Skillerde otomatik RAM dolduran özellikler var, onları mutlaka almanız lazım. Yoksa uzun süren çatışmalarda ortada kalırsınız.

İblislerde virüsler aslında, bazıları hasar veriyor bazıları da özelliklerini düşürüyor düşmanların.

Crafting çok gerekli değil açıkçası, en azından silahlar açısınıda. Binlerce düşüyor çünkü ve zorlu görevlerden de güzel eşyalar geliyor. Crafting i upgrade için kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Aralık 2020; 9:2:52 >
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.