Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (539. sayfa)

-
-
oyuna girememe sorununun çözümünü bulabilen oldu mu arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum. güncelleme fln da gelmedi
-
oyunu türkçe çeviren arkadaşlar iyi iş çıkarmışlar. galiba withcer 3 ü çeviren ekiple aynılar ama tw3 deki gibi düz çeviriler yapılmamış.
-
İşlemcisi Avx desteklemeyenler için çözüm bulundu. Yama gelene kadar oynarsınız bu şekilde.
"Edit Cyberpunk2077.exe with a hexadecimal editor and search for
554881ECA00000000F2970E8
Change the first byte to C3 (return from the function):
C34881ECA00000000F2970E8" -
karakterler efsane oyunda bir kaç saat geçirdim tek gıcık kaptığım nokta sürekli telefonum çalması bi salın be abi
-
Oyun benim gözümü ağrıtıyor aynı durumda olan var mı ? Hangi özellikler kısılmalı film grain fln kapattım onları .
-
Bu aksam el ayak cekilince kahvemi aldim kulakliklarimi taktim ve oyuna girdim.En merak ettigim sistemim ne yapacak sorusuydu, tahminimden iyi sonuc verdi her turlu denemeyi yaptim.
9900k 2070 32gb samsung nvme kombinasyonu ile en kotu 2k oynama hayalim vardı...Her kombinasyonu denedim her görsel kaliteyi gözlemledim...bu sistemle dlss kapalı 4k hersey ultra pisko sayko ile yer yer 10-15 fps sehirde de 3 fps gordum ne kaybedecegimi gormek icin...anlikta olsa goruntu kalitesini gordum ve dlss acik orta performans ultra performans ile ne kaybedecegimi gordum kayip yok denebilir hatta bu oyun icin direk kayip yok diyorum...Yani demem o ki ultra performans dlss açıp 4k ile bile tüm ayarlar ultra ve RT sona dayalı iken sehir dışında 45-48 şehirde de 30 un altına düşmedim henüz...ha rahat oynaniyormu dersek 30 altina dusmeyecekse ben ok im...ama zerre ayar kapatmadan 2k ile 40 ın altina dusmeden oynayabilmek cok cok iyi bence...Her sey en ust seviyede.Bir arkadas yazmisti bazen grafikler uzay bazen de ps2 gibi (bu sekil kurmadi cümleyi ama oydu anlatmak istedigi) gercekten öyle bazı yerlerde gercekten cok cok iyi..Gelgelelim atmosfer konusuna ki en çok onem verdigim mevzu 2 saattir oyundayim atmosfer kusursuz...(benim cyberpunk kulturune olan ilgim de bu begenide etkin muhtemel)
Bu dlss mevzuunun handikaplarini aradim 1 saat ac kapa kalite modu performans modu uzaklara bak kaplamalara bak, bu oyun icin kayda deger bir sey gormedim.Dlss desteklemeyen 10 serisi kart sahipleri icin uzgunum.
Bir de oyunun basinda nomad actim en iyi ayarlarda nalet bir goruntu var eski tip falan filan rezalet diyen arkadas vardi.Sanirim o film greni efekti hemen onu kapatmak lazim ben de sevmedim bu oyunda filmsi havayi veremedi bende ama sehirde gormedim aklima gelmisken acayim belki sehirde filmsi hava verir çollerde çirkindi...
Daha iyi grafikli oyun gormedik muhtemelen daha iyisi olabilirmiydi bilmem ama optimize olmali en azindan 10 serisi kartlar icin... Bug denk gelmedi 2 saatte aklima gelmisken yazayim.Hizlica paylasmak istedim izlenimlerimi...
-
Arkadaşlar bu oyunda hikaye ve yan görevleri bitirdiğimizde, oyun tamamen bitmiş mi oluyor ? Yoksa sıradan bir mmorpg oyunu gibi sınırsız oynama imkanı var mı? Yani demek istediğim item olsun level olsun farm yapılıyor mu? Misal örnek vermek gerekirse warframe tarzı mı ? Ona göre alacağım.
-
üzülerek söylemem gerekiyor ki the pick up (soygun) görevinde glitch var. jackie ile konuşma kısmı takılı kalıyor. sanırım kapıdan ilk jackie'nin çıkmasına izin vermek gerekiyor. yan görevleri yapıyordum bu beni bayağı geriye attı.
-
Teşekkürler. Çözüldü bu şekilde.
-
-
Herkes de DLSS RT vs. açtım/ kapattım diye konuşuyor ben de gariban 1650Ti mobile ile oynamaya çalışıyorum :( Ryzen 7 4800H GTX 1650Ti 16GB RAM (3200MHz) laptopum var fantezi olsun diye her şeyi ultrada oynuyorum bazen. Açık alanda ortalama 20 kapalı alanda 30-35 veriyor. Her şeyi en düşüğe çekersem de 50-60 oluyor ortalama. Fakat ayarlar genelde ışık ve gölge ile ilgili olduğu için en düşükte bile dokular ve ayrıntılar çok güzel gözüktü bana şahsen.1080p olduğunu belirtmeme gerek yok tabi herhalde ekranın. Kaplama kalitesi (ya da doku kalitesi adını unuttum) ise bu ayarlardan bağımsız hep en yüksekte onu değiştirmedim hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu patates -- 11 Aralık 2020; 2:39:3 > -
hikaye hiç beklemediğim bir yere gitti...
çok kötü başlayan oyun baya harika seviyesine geldi yavaş yavaş.
-
-
Nvidia Colour filter aracalığı ile düzgün renk ayarı yapmayı deneyen oldu mu? en azından şu grain efektini azıcık yok etsek. Ayarlardan kapattı chrome abarration falan ama nafile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Repaerkarakterler efsane oyunda bir kaç saat geçirdim tek gıcık kaptığım nokta sürekli telefonum çalması bi salın be abi
Oh sonunda bundan bahseden biri daha bir tek ben gıcık kaptım sanıyordum. Abi durmadan k*hane telefonu gibi sürekli birileri arıyor.
-
-
10 saatten sonra oyun hayatimin sayili soklarindan birini yasadim. Oyun daha yeni basladi resmen. Bu oyun oynadigim en iyi 3 oyun arasinda Witcher 3 ile birlikte yerini alacak muhtemelen.
Oyun dunyasinin citasini belirleyen bir oyun olmus tam olarak. Inanilmaz bir kalite.
Keanu Reeves'in bu oyunda olmasi o kadar iyi bir karar olmus ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Aralık 2020; 3:10:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En kalabalik yerde 22-25 e dustu 4k ile...bu ayarlarla su an 37 goruyorum en kalabalik yerde...sadece deneysel gezinti şu an en verimli ayari bulmaya calisiyorum...2k nin dengeli dlss i ile 4k nin ultra performansi hemen hemen ayni etki...daha dusugunu gözlerim seciyor artik mesela 2k ultra performans acinca dlss i bir tık kalite dusuyor anladim ki...oynanabilir fps de burada aslinda...
Bir de bir sey eksilmedi bu ayarlar ile eksileni de ben algilayamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 11 Aralık 2020; 3:15:13 > -
Hayır kardeşim kaçacaksın en son adamlar olacak 3 tane onları yumrukla döv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X