Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.031
Cevap
199
Favori
1.108.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım gibi çıkacaksa önsiparişe çoktan açılması gerekiyordu. Hadi E3'de açıklasalar şimdiden duyururlardı üstteki arkadaşın dediği gibi demezlerdi. 2020 7 Temmuz diyorum ısrarla.
  • Yeni nesil konsollar piyasada olmadan gelmez TW3 bile bu nesil konsollarında ciddi fps sorunları ve 30 fps sabit çıkmıştı (Xbox One X Perf mode hariç) en azından yeni nesile çıkarsa daha sıkıntısız bir oyun keyfi sunar..

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Kasım gibi çıkacaksa önsiparişe çoktan açılması gerekiyordu. Hadi E3'de açıklasalar şimdiden duyururlardı üstteki arkadaşın dediği gibi demezlerdi. 2020 7 Temmuz diyorum ısrarla.
    2020 yi anlarım temmuzu da anlarım da, neden ayın 7si yazdın onu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    20.7.7

7 temmuz 2020

2019 da olabilirdi ama tamamlamaya yakın değil diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Benim anlamadıgım daha cıkmasına cok zamanı olan oyunu, durm a play de 300 lira etiketiyle ön siparişe açmıs olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 15 Mart 2019; 8:50:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

Benim anlamadıgım daha cıkmasına cok zamanı olan oyunu, durm a play de 300 lira etiketiyle ön siparişe açmıs olması.
    Gamesatis burasıda aynı fiyattan satışa başlamış. Fiyat yüksek ve çıkmasına yakın artar diye düşünüyorum. Fiyat uygun olacak deniyordu ama anlaşılan uygun olmayacak.
  • Lady Gaga yan karakter olarak acaba hangi şekile bürünecek merak ediyorum American Horror Story de ki performansı harikaydı :) karının bakışları çok büyüleyici oyunun türüne çok yakışıyor gerçekten.

feminist tarikatının başında felan mı olur, yoksa striptiz külübünün sahibi felan mı olur aklımda bir sürü şey dolaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 15 Mart 2019; 20:11:12 >

Gerçek mi bu? valla o ünlümsünün nefretinden oyunu bile oynamam gerçekse..

Orijinalden alıntı: Heliosaga

Lady gaga mı?

Gerçek mi bu? valla o ünlümsünün nefretinden oyunu bile oynamam gerçekse..
    Teşekkürler sırf siz oynamayacaksınız diye lady gagayı kovup sasha greyi işe aldık.

Thanks for the feedback.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Böyle aptal saptal ruhsuz ünlümsüleri şu oyuna bulaştırmak bile hakarettir. Yahu ben bunların şerrinden kaçmak için oyuna yöneliyorum sen ne diyorsun.

Orijinalden alıntı: Heliosaga

Böyle aptal saptal ruhsuz ünlümsüleri şu oyuna bulaştırmak bile hakarettir. Yahu ben bunların şerrinden kaçmak için oyuna yöneliyorum sen ne diyorsun.
    Geri dönüş için teşekkürler fikriniz bizim için önemli sasha greyi kovup jenna jamesonu işe aldık.

Thanks for the feedback.

saka bir yana

niye öyle diyorsun ki sasha grey saintrow3 de oynamış bir ablamız oyuna renk katardı bence.

• Lady Gaga'nın performansı harikadır American Horror Story Hotel sezonunda rolü harikaydı bence hakkkını yiyorsun. Bu oyunun Konseptine çok uyumlu tipi felan korkunç gözüküyor oyunda bence harika olucak.

Bir oyun sitesinin iddiası bu yönde bir de Gaga'nın bir paylaşımına oyunun yapımcıları yorum yazmışlar o kadar.

Bunlar dışında net bilgi yok.
    ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • CD Projekt RED, Mart 2017 gelir raporunda stüdyonun 2021 yılına kadar iki AAA oyun yayınlama planları olduğu haberini paylaşmıştı. O zamanlar bu iki projeden biri Cyberpunk 2077, diğeri ise henüz duyurulmamış bir oyun olarak öngörülüyordu. Tahminler değişmedi ve bununla birlikte Cyberpunk 2077‘nin çıkış tarihinin hala açıklanmaması endişeleri artırıyordu. Öyle görünüyor ki; CD Projekt RED takipçilerin endişelerini gidermeyi hedefliyor. Her iki oyunun da 2021’e kadar yayınlanması planlanıyor.

Stüdyo resmi forumundaki son yazısında haberi tekrar doğruladı. İşte ResetEra kullanıcısı Antiax tarafından Lehçe’den İngilizceye çevrilen açıklama:

“CD PROJEKT Capital Group’un 2016-2021 dönemindeki stratejisine bağlı olarak 2021 yılına kadar ikinci AAA oyununu yayınlama planları değişmedi. Şu anda Cyberpunk’ın yapımına ve tanıtımına odaklanıyoruz, bu nedenle başka projeler hakkında yorum yapmak istemiyoruz.”

Diğer projenin tam olarak ne olabileceğini kestirmek zor. Tabii ki takipçiler The Witcher serisine dördüncü oyunun gelmesi için çok istekli. Ayrıca birçok oyuncu serinin 4. oyunu gelirse, ana kahramanın Ciri olması konusunda istekli.

Ancak bunlar söylentinin de ötesinde şimdilik bir umut olarak kalıyor. CD Projekt RED’in açıklanmayan oyununun The Witcher olacağına dair hiçbir ipucu yok. Belki de stüdyo Cyberpunk 2077’nin yanı sıra, ilk göz ağrısı üzerinde sıkı çalışıyor da olabilir. Elbette CD Projekt RED konuşana kadar bu ihtimaller sadece dedikodu olarak dolaşacak.

En azından yukarıdaki açıklama Cyberpunk 2077‘nin çok da uzakta olmadığını doğruluyor. Umuyoruz ki; yakında çıkış tarihi hakkında daha somut detaylar ortaya çıkar. CD Projekt RED’e göre oyun E3 2019‘da tekrar sahneye çıkacak.

PS Oyun
    CD Projekt RED 2021'e kadar 2 yeni oyun çıkarmayı planlıyor - PS Oyun
    https://www.psoyun.com/haber/cd-projekt-red-2021e-kadar-2-yeni-oyun-cikarmayi-planliyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 21 Mart 2019; 23:20:47 >

• Cyberpunk 2077 bu sene gelir bence. ordan gelen parayla alelacele 2. 3a oyunu yaparlar.

• 2021 çok erken ya. 3021 yılında çıkarsınlar bence.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.