Şimdi Ara

cx300 65 ytl biliyorsunuz di mi..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metanda 80miş galiba..ama ben baktığımda mediamarkt ta 65ytl 2 yıl garanti..biliyorsunuz diye tahmin ediyorum ama bilmeyenler için yazıyım dedim..

iyi günler herkese...

• Media markt'takiler de orjinal ve piyasadan daha ucuz.. mx200 almıştım sadece 13.5 lira
  • Media markt'in iddiası zaten ürünleri piyasadan daha ucuza vermesi.
  • Mediamarkt'den online ürün alamıyoruz sanırım. Ankara'da da şubeleri yok.
  • Evet online ürün alınmıyor ama eskişehirdekinde fiyatlar gayet iyi
  • Eskişehirde CX300 80YTL'ye görmüştüm adım gibi eminim, yaklaşık bir ay önce. İndirime gitmiş sanırım
  • 65 ytl pahalı geldi bana..ep-630 dan hi bi farkı yok sayılır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mersin media markt ta 30 ocak taki fiyatı 69 ytl. her rengi mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: misblay

Eskişehirde CX300 80YTL'ye görmüştüm adım gibi eminim, yaklaşık bir ay önce. İndirime gitmiş sanırım

şuan esk.de 65ytl
  • ben mediamark'tan aldım cx300 80 ytl
  • isterse 30 ytl olsun yine ep630 nedeni tiz ve midleri aynı bassları daha güçlü niye okadar para verip ep630 dan daha az bass veren bir kulaklık alayım anlamadım düz altın kaplama jack ve simerik kablolarıda bi artısı tani en önemliside fiyat 37 ytl orjinali
  • Bisey sorucam arkdaaşlar sizce media mark mı daha ucuz yoksa electroworld mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

isterse 30 ytl olsun yine ep630 nedeni tiz ve midleri aynı bassları daha güçlü niye okadar para verip ep630 dan daha az bass veren bir kulaklık alayım anlamadım düz altın kaplama jack ve simerik kablolarıda bi artısı tani en önemliside fiyat 37 ytl orjinali

Katılıyorum. EP630 hoş kulaklık wallahi . Rock da dinliyorum, metal de dinliyorum, rap de dinliyorum aynı ekolayzır ile. Ama ses sürekli güzel yahu. MAaşallah .

• ARKADAŞLAR GG'de CX300 KULAKLIK33 YTL.YAKLAŞIK 20 TANE ALICISINA SORDUM HEPSİ ORJİNAL DEDİ.TAŞIMA ÇANTASI FULL AKSESUARLRI VE KUTUSUYLA GÖNDERİLİYOR.RESİMLERİDE VAR.İLGİLENEN VARSA HABERİ OLSUN

BAŞKA BİŞEY DAHA .Bİ KULAKLIK ALACAM YAKIN ZAMANDA SİZCE CX300 MÜ ALIYIM EP630.
    KULLANDIĞIM CİHAZ CREATİVE ZEN 4 GB. SİZ NE TAVSİYE EDERSİNİZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

ARKADAŞLAR GG'de CX300 KULAKLIK33 YTL.YAKLAŞIK 20 TANE ALICISINA SORDUM HEPSİ ORJİNAL DEDİ.TAŞIMA ÇANTASI FULL AKSESUARLRI VE KUTUSUYLA GÖNDERİLİYOR.RESİMLERİDE VAR.İLGİLENEN VARSA HABERİ OLSUN

Yukarıdaki benim yorumumu oku. EP630'la CX300 yaklaşık olarak baz ve midlerde aynılar, EP630 fazladan bass, daha uygun fiyat, daha rahat bulunabilirlik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

ARKADAŞLAR GG'de CX300 KULAKLIK33 YTL.YAKLAŞIK 20 TANE ALICISINA SORDUM HEPSİ ORJİNAL DEDİ.TAŞIMA ÇANTASI FULL AKSESUARLRI VE KUTUSUYLA GÖNDERİLİYOR.RESİMLERİDE VAR.İLGİLENEN VARSA HABERİ OLSUN

kesinlikle ep630 basslarda cx300 den daha iyi ses yüksekliği ve tiz ler ise aynı daha az paraya daha iyi bir kulaklık almak varken saçma tabiki ep630
  • Bende geçen sene ep-630 almıştım ama sanki sesi biraz azaldı gibi,yani eskimeye bağlı olarak. cx-300 almayı düşünüyorumda en son 70 ytl falandı benim baktığımda. şimdi 80 ytl ye çıkmış. mediamarkt haricinde online olarak en ucuz nerden bulabilirim. bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.