Şimdi Ara

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
19
Favori
109.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chidoo

seviyorsan git disini çektir bence

anırarak güldüm
  • İşkence koltuğunun tadını iyi almış galiba arkadaş anlaşılan çıktı ama şu an buraya giricek vakti yoktur

Güldüğüme bakmayın benim hayatım dişçilerde geçti hep iyi taddırdılaronun tadını.
  • Ewet sonuca dişçide varamadı..Bakın size şaka geliyor yalan geliyor fakat doktorda baktı magnum çubuğu gibi bir çubukla harbi 1-2 saniye gelan oksijensiz kaldı adam böyle ekşi erik yemiş gibi aynı suratı ekşidi.Aynı şu gif ..Direk söyleidği çu bu diş ölmüş çekilcek bu bunun üstüne birşey olmaz..Yani boklu kök alıncakmış sonra oraya implantmıdır ne dir ondan uygulanabilirmiş....Colgate sensitive eminedir ondan ayzdı diş fırçası ayzdı extra soft 25 tl tuttu..1-2 gün böyle idare edicem sonra gebzede bu doktorlar dizisini deçkildiği hastanede diş bölümü meşhurmuş oraya gidicem çekerse çeker implantsa implant yeterki kurtulayım çünkü alışamıyorum bak bu kokunun spreyi çıksa biber gazından daha etkili olur şerefsizim
  • (dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki )

abi yapma işedim altıma gözümden yaş geldi billahi..

şaka bir yana kanka git dişini çektir inan kurtulacaksın ben 3 sene evvel yaptırdım ağızıma3 köprü gerçi fırçalamadım şimdi aynı hele sağ altta bir yer var aklın durur kürdanla sakim taş kaldırır gibi kaldırıyorum sanırım dolgu yerinden oynadı ama her ne hikmetse orda yuvarlanıyor çıkmıyor altında bişiiler kalıyor kürdanla çekip alıyorum dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum.Hoş gerçi köprülerin altına her zamanki gibi hele hele kurban bayramında dana eti yedin mi altına kaçıyor o gün tüm gün kürdanla altını burkalıyorum çıkmıyor meret zannımca artık o tür maddeler orada fosilleşecek çok da kafama takmıyorum ama inan ki 10 yıla kalmaz tümünü çektirip alt üst damak yaptırıcam herkes rahat gerçi alt üst damak yaptırırsam hanım suratına bakmam diyor neden ööle deiğini de anlamadım gitti bir an evvel o dişini çektir ardından da bir rontgen çektir ki içinde parça felan kalmasın geçmiş olsun kardeşim ..

not: diş rahatsızlığı ve ağırısı düşman başına bir not daha düşiim çektirmeye karar verdiğin zaman 1-2 saat evvel sağlam bir ağırı kesici içersen çok rahatsızlık duymazsın emin ol..

Bu arada ben de bu gün yıllardır giydiğim adidaslarımın gerçekten o biçim koktuğunu fark ettim tıpkı senin tarif ettiğin kokudan farksız sanırım daha o pabuçları giymeyi düşünmüyorum doğrusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 14 Kasım 2011; 21:06:34 >

• öldüm lan gülmekten
  • Önceden girmediğime pişman oldum konuya bu nedir ya
    Bendede her zaman koku var çürükten mi acep özellikle sabah kalkınca
  • Önceden kahkaha atmaz tebessüm ederdim. Şimdi ilk defa yerlerdeyim Konu ciddi ama hitap şekli öldürdü beni.
  • Çatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi — Fenerbahçeli — -- 14 Kasım 2011; 22:43:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Ewet sonuca dişçide varamadı..Bakın size şaka geliyor yalan geliyor fakat doktorda baktı magnum çubuğu gibi bir çubukla harbi 1-2 saniye gelan oksijensiz kaldı adam böyle ekşi erik yemiş gibi aynı suratı ekşidi.Aynı şu gif ..Direk söyleidği çu bu diş ölmüş çekilcek bu bunun üstüne birşey olmaz..Yani boklu kök alıncakmış sonra oraya implantmıdır ne dir ondan uygulanabilirmiş....Colgate sensitive eminedir ondan ayzdı diş fırçası ayzdı extra soft 25 tl tuttu..1-2 gün böyle idare edicem sonra gebzede bu doktorlar dizisini deçkildiği hastanede diş bölümü meşhurmuş oraya gidicem çekerse çeker implantsa implant yeterki kurtulayım çünkü alışamıyorum bak bu kokunun spreyi çıksa biber gazından daha etkili olur şerefsizim

Internetten sakın implant tedavisine bakma dişçinin önünden geçemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

Ewet sonuca dişçide varamadı..Bakın size şaka geliyor yalan geliyor fakat doktorda baktı magnum çubuğu gibi bir çubukla harbi 1-2 saniye gelan oksijensiz kaldı adam böyle ekşi erik yemiş gibi aynı suratı ekşidi.Aynı şu gif ..Direk söyleidği çu bu diş ölmüş çekilcek bu bunun üstüne birşey olmaz..Yani boklu kök alıncakmış sonra oraya implantmıdır ne dir ondan uygulanabilirmiş....Colgate sensitive eminedir ondan ayzdı diş fırçası ayzdı extra soft 25 tl tuttu..1-2 gün böyle idare edicem sonra gebzede bu doktorlar dizisini deçkildiği hastanede diş bölümü meşhurmuş oraya gidicem çekerse çeker implantsa implant yeterki kurtulayım çünkü alışamıyorum bak bu kokunun spreyi çıksa biber gazından daha etkili olur şerefsizim

Internetten sakın implant tedavisine bakma dişçinin önünden geçemezsin

Senin yaptığın oldu mu hocam şimdi bu . Ben de küçükken çok ateşli hastalık geçirdiğimden bademciklerimde küçük küçük boşluklar oluşmuştu. Yemek yerken yemek artıkları bademciğime kaçıp 1-2 gün sonra b*k gibi koku yapıyordu, geçmiş olsun dostum.

• Oha implantmı geçmiş olsun vidayı çakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

seviyorsan git disini çektir bence

• quote:

Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

o kokuyu çok iyi biliyorum karşı konulamaz bir koku erkek veya dişi farketmez karşı koyamaz

ama daha beteri var bademcik iltihabı tonsilit, bademciklerin üstlerinde beyaz sert mercimek tanesi büyüklüğünde taşlar oluşuyo sarımsı, bende çıktı bikaç kere çıkardım oradan bir kokladım, oha koku resmen görünüyo, 5 duyu organımla hissettiğim tek koku, Allah düşmanıma vermesin o derece

Sanada geçmiş olsun diş bekletmeye gelmez başka problemlerde açabilir

Bir ara bendede sürekli olusuyordu, her ay öksürdügümde düşürüyordum, bir kere kürdanla karıştırıyım dedim kokusu yetti kendimden iğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technological

Ben de yaşadım berbat bir koku, sokakta beraberce sarılarak ölmüş köpek ve farenin bir arada çürümesiyle
    oluşmuş bir leş kokusuna benzer bir kokudur

• quote:

Orijinalden alıntı: meetrop

quote:

Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

dostum o kokunun nedeni şu

çürümüş mine+ çürümüş sinir+ artıklar+ çok küçük bir alanda çok aşırı bakteri

işte sonuç

• Disciye gitsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

o kokuyu çok iyi biliyorum karşı konulamaz bir koku erkek veya dişi farketmez karşı koyamaz

ama daha beteri var bademcik iltihabı tonsilit, bademciklerin üstlerinde beyaz sert mercimek tanesi büyüklüğünde taşlar oluşuyo sarımsı, bende çıktı bikaç kere çıkardım oradan bir kokladım, oha koku resmen görünüyo, 5 duyu organımla hissettiğim tek koku, Allah düşmanıma vermesin o derece

Sanada geçmiş olsun diş bekletmeye gelmez başka problemlerde açabilir

Bir ara bendede sürekli olusuyordu, her ay öksürdügümde düşürüyordum, bir kere kürdanla karıştırıyım dedim kokusu yetti kendimden iğrendim.

Neymiş bu konu böyle?

• offff canim sikildikca bu konuya giriyorum ya....hahahahahahahahahhahahaha
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.