Şimdi Ara

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
19
Favori
109.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metin*

Beyler kızla buluştum 1 saat görüştük anadolu kartallarına gitmek istedi zor ikna ettim..Mc donaldsa gittik..Bi patatesi önce bana ısırdı sonra onu kendisi yiycekti zorla attım ağzıma yoksa kesin anlardı kokuyu..Milletin içinde yapma felan dedim anlamadı olayı..Halbüki bilmiyor sevgilisinin ağzında belediye rogar kapaklarını açık unutmuş..
    Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

puhahaha ne güldüm dükkanda herkes bana baktı bi anda

• ağzını tuzlu suyla sürekli gargara yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diş ipi kullanın la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar selam. benim bir azı disim uzun zaman once hafif kirildi, parca parca dökülüyordu. disin bir kismini kaybetmistim. ama agri vs yoktu. ben de usendim gitmedim. araya korona vs girdi iyice uzattim. gecen aydan itibaren biraz agrimaya basladi. ama cok degildi yine dayanabiliyordum. arada tuzlu gargara falanla gecistiriyodum. araya yemek sikistiginda dis ipi, kurdanla cikariyordum. gun icinde dilim pek cok kez o bosluga giriyordu.ve birgun yine dilimi o bosluga attim, ilerlettim. aman allahim. yok oyle bir aci!! sok oldum adeta. elektrik carpmasi, simsek cakmasi gibi birsey. hayatimda hic yasamadigim bir duyguyu yasadim. cok kotu biseydi. tipik bir dis agrisi degildi. aciydi bu bildigin. korkudan bir daha dilimi atamadim bosluga. neyse birkac saat hic ellemedim korkudan. yatmaya yakin bir daha deneyim dedim. hafiften yokluyorum ve yine ayni elektrik soku yiyorum. neyse o gun bi daha da kurcalamadim gargara yapip yattim. ertesi gun biraz daha iyiydim. ama yine korkuyordum. cok negatif bir durum. kimsenin basina gelmesini istemezsiniz. yine dilimle hafif yokluyorum ve yine elektrikler carpiyo bende. hastaliktan haberim yok. bi yazayim internete bakayim dedim. şak diye cikti trigeminal nevralji. direk benim olay bu. sinirlere zarar vermisim. dilimi attigim zaman damar sinirlere basi uyguluyormus ve kafayi yememin sebebi buymus. aha dedim b.ku yedik. o gun arastirmalarla, doktor videolariyla falan gecti. hayat yasanmiyor, delirten hastalik diye yazıyor google da. ben de kafayi yemedim degil. hafif bir agzim, cenem sisiyor uyusuyor gibi oluyor. kulaklarimdan cekildigimi hissediyorum o gun ama elektrik yok. neyse ertesi gun oldu biraz daha iyidim hafif duzeldi. cunku cok ugrasmadim disimle. bunu ancak dis boslugu, dis kirigi olanlar anlayabilir. biraz da kanama oldu, rahatladi. youtube da bir kadin doktor izledim. bu sorunun cozumu cogunlukla dis tedavisi dedi. ekside biri onermisti bu doktoru aynen hatirladim. sonra herseyi goze alip disciye gittim. yapcak birseyim yoktu. bu nevralji hayati zehir ediyordu. oturdum koltuga. eger dis uygunsa calisirim dedi. filmini cektirdik. kok saglam calisirim ama dis baya zayiflamis dedi. tamam dedim kanal tedavisi yapti ve eski neseli hayatima dondum. cok sukur. ha noldu biraz gec kaldim disimin omrunden yedim. belki birkac ay/birkac sene sonra kaybedecegim size diyecegim o ki fazla ertelemeden dis hekimine gidin. yoksa baska hastaliklara da davetiye cikariyor. alt tarafi 15 dk lik operasyon zaten uyusturuyor. nevraljiden sonra disci koltugu pamuk gibi geldi zaten. parayi vs insanin gozu gormuyor. ciddiyim gidin yaptirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.