Şimdi Ara

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
19
Favori
109.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kokuyu çok iyi biliyorum karşı konulamaz bir koku erkek veya dişi farketmez karşı koyamaz

ama daha beteri var bademcik iltihabı tonsilit, bademciklerin üstlerinde beyaz sert mercimek tanesi büyüklüğünde taşlar oluşuyo sarımsı, bende çıktı bikaç kere çıkardım oradan bir kokladım, oha koku resmen görünüyo, 5 duyu organımla hissettiğim tek koku, Allah düşmanıma vermesin o derece

Sanada geçmiş olsun diş bekletmeye gelmez başka problemlerde açabilir
  • İşte bu ya ARANAN KAN

böyle konular lazım

o deilde kıza yazık
  • Sağolun sabah sabah kahvaltı yapamadım okurken böööööğğkkkkkkk

• O koku tam olarak işkembe ile pokun karıştırılmış hali gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Kasım 2011; 11:17:56 >
  • "buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım"

Milleti yardın sabah sabah:))))

(kök kalmış git operasyonla çektir. Sende kurtul tanıdıklarında rahat bir nefes alsın)
  • Beyler saat 2 de doktora gidiyorum gelişmeleri yazıcam..Destek olanlara teşekkr ederim inş kurtulurum yoksa hayata küscem az kaldı vallalhi az kaldı
  • Okurken gülmekten öldüm
  • ulan ne adamsınız lan
  • siram geldi giriyrmmmm
  • açıp okuyup okuyp yarılıyorum

• Kesin diş doktoru istifa etti
  • Ağzına filtre taktır havayı kirletme
  • nasil bi koku lan bu merak ettim
    simdi bunu dedim diye basima gelirse sasirmam zaten yakinda cerrahi operasyon gecircem dislerimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

o kokuyu çok iyi biliyorum karşı konulamaz bir koku erkek veya dişi farketmez karşı koyamaz

ama daha beteri var bademcik iltihabı tonsilit, bademciklerin üstlerinde beyaz sert mercimek tanesi büyüklüğünde taşlar oluşuyo sarımsı, bende çıktı bikaç kere çıkardım oradan bir kokladım, oha koku resmen görünüyo, 5 duyu organımla hissettiğim tek koku, Allah düşmanıma vermesin o derece

Sanada geçmiş olsun diş bekletmeye gelmez başka problemlerde açabilir

Bu arada bende de oluyor çözümü var mıdır?Doktora gitmek istemiyorum
  • Bende de ona bnzer bi sorun var. 2-3 günde bir boğazımdan sarımsı bi parça çıkıyo. pirinç tanesinden 2-3kat büyük. öyle iğrenç kokuyor ki...
  • Benim avatarı çalmışsın.
  • Başa gelince kötüde okurken

Not: Bende yaşadım bu sorunu
  • Arkadaş hâla dişçide sanırım.
  • seviyorsan git disini çektir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.