Şimdi Ara

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
19
Favori
109.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de ağzım 1 aydır çok kötü kokuyor dişimi fırçalasam bile dişlerime yıllardır baktırmıyorum ve dün çikolata yerken ağırdığını fark ettim.
  • arkadaşım son durumu ne merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİLOOZOOF

arkadaşım son durumu ne merak ettim

Büyük İhtimal şu dişe benziyor dişi:

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi)

Konuya acayip güldüm ama geçmiş olsun valla.Berbat bir durma benziyor. Ben köpek dişimi(çok berbat olmuştu çekilmek zorundaydı)çektirdiğimde yemek tedikten ertesi gün çok berbat bir tat oluşmuştu.Tam bir eziyetti.Polo'yla dolaşıyordum.

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi)

Böyle koku ve benzeri şeylerde polo kurtarıcım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 15 Kasım 2011; 16:51:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Beyler kızla buluştum 1 saat görüştük anadolu kartallarına gitmek istedi zor ikna ettim..Mc donaldsa gittik..Bi patatesi önce bana ısırdı sonra onu kendisi yiycekti zorla attım ağzıma yoksa kesin anlardı kokuyu..Milletin içinde yapma felan dedim anlamadı olayı..Halbüki bilmiyor sevgilisinin ağzında belediye rogar kapaklarını açık unutmuş.. Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

• Yaw bnimde azı dişimin bir parçası geçen sene kırıldı oraya parmağımı dokunduruyom götürüyorum burnuma hakket boktan beter acep aynı koku olmasın? Ama benimki tüm ağzımı kokutmuyor sadece kırık yerde var. Orayla yemek yiyemiyorum çok beter bir acı oluyor. Ne yapayım bnde mi dişçiye gideyim?
  • Allah sabır versin çok kötü bir şey ya o koku
  • ben bugün gittim aynı diş bendede vardı c.tesi çektirip kurtulcam
  • yemin ederim yerden yazıyorum gülmekten karnıma ağrılar girdi arkadaş :D:D:D:D:D:D
    aga walla işin zor çektir kurtul implantta biraz tuzlu ama olsun benimde var sol üstte boşluk :D bakalım yaptırırcaz bi ara
  • ya implament videolarını izledim adamın dişe önce oyuyor sorna dübel çakıyor resmen içinede vida falan aboo
  • donanimhaberde 2007 den beri takılıyorum (ahmetsalih37) 1 konuya 5 sn tebessüm ederdim yeminle 5 dk boyunca anırdım bu nedir yaa
  • Beyler implanta karar verildi 1500 - 2500 Tl arası..Ama şu koku geçsin herşeye razıyım..Artık koku iyicene arttı evdekilerde rahatsız olmaya başladı..Önceden boşver kalsın diyordu şimdi babam kaç paraysa yaptır dedii..Artık baş ağrısı felan yapıyor..Uzun süre pc başında oturmak gibi tam bir tarif yok inanın bu kokunun harbi tarifi yok ..Bakalım bu hafta içinde sonuca varıcam
  • kardeş çook geçmiş olsun

yazık günahtır bir çözümü olsa bari
  • G.olsun.
  • quote:

Beyler implanta karar verildi 1500 - 2500 Tl arası..Ama şu koku geçsin herşeye razıyım..Artık koku iyicene arttı evdekilerde rahatsız olmaya başladı..Önceden boşver kalsın diyordu şimdi babam kaç paraysa yaptır dedii..Artık baş ağrısı felan yapıyor..Uzun süre pc başında oturmak gibi tam bir tarif yok inanın bu kokunun harbi tarifi yok ..Bakalım bu hafta içinde sonuca varıcam

implant yaptırman için belli bir süre geçmesi ve dişin çekilen yerinin düzleşmesi lazım diye biliyorum. Yani çektirdikten sonra belli bir süre daha dişsiz bekliceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

çürük nedir hiç duydunmu?

trolololololol
  • takipteyim sonucu merakla bekliyorum
  • quote:

Beyler implanta karar verildi 1500 - 2500 Tl arası..Ama şu koku geçsin herşeye razıyım..Artık koku iyicene arttı evdekilerde rahatsız olmaya başladı..Önceden boşver kalsın diyordu şimdi babam kaç paraysa yaptır dedii..Artık baş ağrısı felan yapıyor..Uzun süre pc başında oturmak gibi tam bir tarif yok inanın bu kokunun harbi tarifi yok ..Bakalım bu hafta içinde sonuca varıcam

2500 tlye kadar cikma.daha dun disciden geldim implanti sordum.yeni sistemler artik oyle bekletmiomus.sen gidip cektiriosun sonra bisey yerlestiriomus 1 hafta sonra gidip disini koyiomus sana .fiyat net 1500 tl.
  • geçmiş olsun. kokuyu pm den gönder.
  • quote:

Beyler..Arkadaki azı dişlerindne birisi çürüktür 1 yıldır..Diş temizlettim doktora dişimin içine etti kırıldı orası yarısı içerde kaldı yarısı dışarda..Aylarca takıldım öyle..Ama hep oynadım orayla hep yemek kaçtı kürdan oya oya kuyu gibi oldu orası..Geçen gün orda kalan kökü felan diş etlerimi yara yara çıkardım attım..Ağrıdan artık sinirlerim çatlamıştı ama kafaya koymuştu..Nyse çıkardım artık orda diş yok ama gülünce belli olmuyor..Nyse işte geçen dişimi fırçalıcam lan diş fırçası bir kokuyor sanki dişimi dğeil geçen tuvaleti fırçalamışım hatta yeminlen daha beter..Nyse dolaptan yeni fırça açtım..Abi orayı fırçaladım diş farçasın bir koku var Allahım 20 yaşındayım hayatta aldığım en iğrenç koku..İşkembeden boktan felan daha kötü ..Fırçalıyorum oraya elimi değriyiroum koku aynı yine..Hiç geçmiyor..Ağzım kokmuyor ama kök var ya iğrendim kendimden..Nasıl çözücem bilmiyorum oraya naneli sakızmı yapıştırsam..

Edit=Ekşidede açılmış bu konu adam resmen kokunun tarifini vermiş..
    öyle iğrenç, öyle mide bulandırıcı bir kokudur ki, insanı dumur eder. özellikle çürük dişin içine kaçan yemek parçasını belli bir süre sonra çıkarttığınızda o koku ile karşılaşırsınız. resmen çizgifilmlerde grünen, yeşil duman şeklinde süzülen kokuya benzer.

Kızla Buluştum

Beyler kızla buluştum 1 saat görüştük anadolu kartallarına gitmek istedi zor ikna ettim..Mc donaldsa gittik..Bi patatesi önce bana ısırdı sonra onu kendisi yiycekti zorla attım ağzıma yoksa kesin anlardı kokuyu..Milletin içinde yapma felan dedim anlamadı olayı..Halbüki bilmiyor sevgilisinin ağzında belediye rogar kapaklarını açık unutmuş..
    Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

iceri gryrum hadi bismllh

Allah da seni güldürsün

• Ben arada geğirince boğazımdan yemek parçası geliyor iğrenç bir koku.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.