Şimdi Ara

Cüneyt Çakır Yorgunum Demiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MHK'nin Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi Cüneyt Çakır Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yönetmesini istediği Cüneyt Çakır'ın 'yorgun olduğunu' gerekçe göstererek maçta görev almak istemediği iddia edildi.
    Kaynak : Fanatik.

Yerseniz.

• eyyamcı maça çıkmadan bile eyyam yapmış
  • Maçın oynanmasına daha 5 gün varken yorgunum dediyse korktuğu içindir. Başka bahaneler arkasına sığınmaya gerek yok.
  • Başım ağrıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı Deniz Ateş Bitnel yönetmeli.

• Ahmet Çakar yönetmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Başım ağrıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ne biçim insanlarla doldu ülkemizdeki üst kademeler, lanet olsun ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatigin haberine inanip millete sallamak... ilginc.
  • FANATIK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece çakır değil tüm hakemler yorgun ve isteksiz.
    bizdeki kadar hakemi yoran, aldatmaya çalışan, kötü niyetli ve baskı altına alan futbolcular başka yerde yoktur.
  • Halis de yonetse firat da yonetse fanatik bir bjkli yonetse de alırız biz bu maçı

• adam hakli.

en kucuk hatasinda iki taraftan biri tarafindan hain ilan edilecek, ellerine gecse bir kasik suda bogulacak. rahat rahat sampiyonlar ligi yonetmek varken niye ligde debi yonetsin?
  • Şl maçında rezalet yönetti, Barselona'nın 12. Adamı oldu.

• Hakemden once fubolcular durust olacak biz 5 kere izleyip anca goruyoruz orda anlik karar veriliyor beyler. Ben cakirin bilerek bir tarafi yakacagina inanmiyorum yeterki oyuncular sadece top oynamaya ciksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım niyet önemli, dünkü Arsenal - Barça maçını yöneten hakemimiz oyunu durdurmadı , sert pozisyonlarda bile devam ettirip oyunun akışını kesmedi ancak aynı hakem Türkiye Liginde herşeye faul çalan , avantajı kesen , adamına göre davranan , çaktırmadan istediği takımı bu suretle itekleyen bir yönetim sergiliyor.
    En son GS-TS maçındaki hakem de aslında çaktırmadan GS yi iteklemeye çalışıyordu ama GS li futbolcular o kadar yeteneksizdi ki hakem ayan beyan tarafını göstermek zorunda kaldı.

• Kimse adama suç bulmasını.araenalin sahasında mac yönetti,cl finalini yönetti bi fener macinimi yonetemiyecek? Adam ismini lekelemek istemiyor.Türkiye deki futbol belli

• Öncelikle +1903
    Ama hakemin zaten işide bu kötü niyetlileri ayıklamak değil mi? Sahada kasıla kasıla gezmekle olmuyor bu işler. İyi hakem olmanın yolu zekadan ve futbol bilgisinden geçiyor!
  • Maça atansa iki takım taraftarı da sovecektı eyyamcı dıye anında. Adam yönetmek istememiş yine kızıyorlar anlamıyorum ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu haber doğruysa, Türkiye'nin uluslararası boyutta en iyi hakemisin, şampiyonlar ligi ve derbiler dahil sayısız kritik maç yönetmişsin. Şampiyonluk yarışı içindeki iki takımın maçına yorgunum bahanesiyle çıkamıyorsan bunun nedeni Beşiktaş değildir. Bu güne kadar maçın hakemleriyle oynayanlar bellidir.

Geçen derbiden sonra A.Y, Cüneyt Çakır hakem değildir, genç hakemlere yönelin Ali Palabıyık gibi demişti hatırlayın.

Bu haber gerçekse ben işkillenirim arkadaş!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.