Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbulda Seçimler Yenilenirse %100 Kazanacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YSK'nın vereceği karar beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin yenilenmesi durumunda yüzde yüz zafer elde edeceklerini söyledi.

"7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ HATIRLAYIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi: "Bazı arkadaşlar seçimler yenilerse, AK Parti’nin daha kötü oy alacağını veya kaybedeceğini düşünüyor ama ben buna katılmıyorum. 7 Haziran 2015 seçimlerini hatırlayın. O süreçte, parti içinden birçok kişi de dahil, seçimin yenilenmesini istememiş, koalisyonla yola devam edileceğinin daha doğru olacağını dile getirmişti.

"AYNI ŞEYİ GÖRÜYORUM"
    Ama ben o gün de vatandaşın tepkisini görmüştüm. Yani seçim olursa tek başımıza iktidar olacağımız görünüyordu. Bugün de İstanbul’da aynı şeyi görüyorum. Seçim tekrarlanırsa seçimleri kazanacağımıza yüzde yüz inanıyorum.”

Ensonhaber
    Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul seçimlerinden ümitli
    https://m.ensonhaber.com/cumhurbaskani-erdogan-istanbul-secimlerinden-umitli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 2 Mayıs 2019; 14:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçimlerin yenilenmesine yönelik karar verildiği durumda tepki olarak tüm CHP milletvekili kadrosunun meclisten istifa etmesi gerekir diye düşünüyorum. Hatta buna İyi Parti de dahil olabilir. Çünkü İstanbul seçimi tek başına yenilenemez. Bir çok il ve ilçede yapılan seçimlerin de yenilenmesi gerekir. İstanbul'dan çok daha az farkla kazanılan/kaybedilen ve bir yığın itirazın olduğu il ve ilçe mevcut. Yani özetle ya yerel seçimler komple yenilenir ki bu demokrasinin katlidir ya da sadece İstanbul yenilenir bu da diktatörlüğün ilanıdır. Haliyle CHP de demokrasinin mevcut olmadığı bir yönetimde meclisten çekilir.
    Amannnnn tekrar kazanırsan kazan ne fark eder ülkenin anası bellenmiş gelen muhalefetin kucagında patlayacak ekonomi.Bu ülke düzelmez sittin sene zihniyet değişmeyeceği için ülkenin son birkaç senesi kaldı zaten arjantin olması için bugünümüzü geleceğimizi çalmışlar ötesi var mı?Artık kızamıyorumda akpye asıl bizim millete kızıyorum ve kendi milletimden sogudum zaten hem yaptıgım işten dolayı insanların ne mal oldugunu gördüm.
    Anketlere inanmayıp, çalınacak oyları, getirilecek adamları, fazladan oy pusullalarını yanlış hesaplayan Akp, artık doğru hesapladık, kesin kazanırız diyor yani. Meali bu. Sonrada chp hile var diyince seçimler gayet şeffaf yapıldı ağlamayın demektende geri kalmayacaklardır. Ülkenin alın yazısı bu ne diyecen. Allahın sopası Türkiye üzerinde savruluyor.
    Valla o secimler yenilenirse degil Binali, sen kalksan o basganlik koltugundan kendin aday olsan yine de en az %5-10 fark yenilecegi gercegini degistirmez. Ha bak buraya yaziyorum, INSALLAH IPTAL OLUR! Artik bunun cilkini cikarttilar, edilsin de beter olsun ekonomi de demokrasi sistemine olan guven de dolar kuru da. Yemin ediyorum kibirlerinden, yillarin getirdigi iktidar sarhosluklarindan olsa gerek mantikli, erdemli dusunme kabiliyetlerini kaybetmeye basladilar. Su sacma hazimsizligin, israrin sonunun Turkiye ekonomisine ve demokrasisine zarar verdigini hala anlayamiyorlar. Neyse edilir umarim da ortalik 56 olur. Belki o zaman agizlarinin payini alirlar
    Erdogan su saatten sonra ha secimleri tekrarlatmis ha kendisini bogaz koprusunden atmis hic farketmez.

30 yillik siyasi kariyerini bir kalemde silip atmak istiyorsa hic durmasin, tekrar ettirsin secimleri. Secmenlerin hicbir yere gittigi yok. Bir onceki secimlerde ne AKP ne CHP’ye vermeyenlerin de oylarini sirf bu cirkef zihniyete inat olsun diye İmamoglu’na verebilecegi ihtimalini de dusunuyordur umarim.

Zamlara, vergilere devam ha.. secim tekrarlanirsa AKP kesin kazanacak akli calisan butun adamlarinpartiden kovup etrafini yagdanliklarla doldurursan daha cok kaybedersin İstanbul’u..
  • Anketlere de katılmıyordu en son.

• quote:

Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

Anketlere de katılmıyordu en son.
    "Kazanacagiz" demis, "Kazanmak icin gerektigi kadar oy alacagiz" dememis.
  • Boş muhabbet.

Seçimler yenilenemez.Zaten ne diyecek, kaybederiz mi?

• Seçimlerin yenilenmesine yönelik karar verildiği durumda tepki olarak tüm CHP milletvekili kadrosunun meclisten istifa etmesi gerekir diye düşünüyorum. Hatta buna İyi Parti de dahil olabilir. Çünkü İstanbul seçimi tek başına yenilenemez. Bir çok il ve ilçede yapılan seçimlerin de yenilenmesi gerekir. İstanbul'dan çok daha az farkla kazanılan/kaybedilen ve bir yığın itirazın olduğu il ve ilçe mevcut. Yani özetle ya yerel seçimler komple yenilenir ki bu demokrasinin katlidir ya da sadece İstanbul yenilenir bu da diktatörlüğün ilanıdır. Haliyle CHP de demokrasinin mevcut olmadığı bir yönetimde meclisten çekilir.
  • aga 6 haziran 2015 dolar 2.66 tl imiş 8 haziranda da 2.76 tl imiş dolar acaba bunları da hesaba katıyorlar mı an itibarı ile dolar 5,96 tl yani patates soğan fiyatlarına hiç girmesek daha iyi çok iyimser düşünmüş... %100 demekle..
  • Tabi tabi kesin kazanır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seçmenler diyecektim seçimler değil.
  • Amannnnn tekrar kazanırsan kazan ne fark eder ülkenin anası bellenmiş gelen muhalefetin kucagında patlayacak ekonomi.Bu ülke düzelmez sittin sene zihniyet değişmeyeceği için ülkenin son birkaç senesi kaldı zaten arjantin olması için bugünümüzü geleceğimizi çalmışlar ötesi var mı?Artık kızamıyorumda akpye asıl bizim millete kızıyorum ve kendi milletimden sogudum zaten hem yaptıgım işten dolayı insanların ne mal oldugunu gördüm.
  • Şimdi birşey derdim de neyse ... anlayan anladı
  • Erdogan su saatten sonra ha secimleri tekrarlatmis ha kendisini bogaz koprusunden atmis hic farketmez.

30 yillik siyasi kariyerini bir kalemde silip atmak istiyorsa hic durmasin, tekrar ettirsin secimleri. Secmenlerin hicbir yere gittigi yok. Bir onceki secimlerde ne AKP ne CHP’ye vermeyenlerin de oylarini sirf bu cirkef zihniyete inat olsun diye İmamoglu’na verebilecegi ihtimalini de dusunuyordur umarim.

Zamlara, vergilere devam ha.. secim tekrarlanirsa AKP kesin kazanacak akli calisan butun adamlarinpartiden kovup etrafini yagdanliklarla doldurursan daha cok kaybedersin İstanbul’u..

• Bu sefer nasıl daha iyi hile yaparız diye düşündüp taşındılar galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 haziran'daki seçimlerde de mühürsüz oylar sayılmasaydı kesin kaybetmişlerdi. aynı şekilde melih'in en son kazandığı açıklanan seçimlerde de kaybetmişlerdi.
  • Bunlar 5 sene daha bu kafada devam etsinler

Bu kabus elbet bitecek
  • Anketlere inanmayıp, çalınacak oyları, getirilecek adamları, fazladan oy pusullalarını yanlış hesaplayan Akp, artık doğru hesapladık, kesin kazanırız diyor yani. Meali bu. Sonrada chp hile var diyince seçimler gayet şeffaf yapıldı ağlamayın demektende geri kalmayacaklardır. Ülkenin alın yazısı bu ne diyecen. Allahın sopası Türkiye üzerinde savruluyor.
  • Valla o secimler yenilenirse degil Binali, sen kalksan o basganlik koltugundan kendin aday olsan yine de en az %5-10 fark yenilecegi gercegini degistirmez. Ha bak buraya yaziyorum, INSALLAH IPTAL OLUR! Artik bunun cilkini cikarttilar, edilsin de beter olsun ekonomi de demokrasi sistemine olan guven de dolar kuru da. Yemin ediyorum kibirlerinden, yillarin getirdigi iktidar sarhosluklarindan olsa gerek mantikli, erdemli dusunme kabiliyetlerini kaybetmeye basladilar. Su sacma hazimsizligin, israrin sonunun Turkiye ekonomisine ve demokrasisine zarar verdigini hala anlayamiyorlar. Neyse edilir umarim da ortalik 56 olur. Belki o zaman agizlarinin payini alirlar
  • K. A. Z. A. N. A. M. A. Z

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Chp meclisten çekilcek olsa çoktan çekilirdi ama çekilmesi doğru olmaz ülkeyi uçurumdan aşşa atıyor akp.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.