Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e 'terör örgütü' uyarısı https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-israile-orgut-uyarisi< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çok Sert Çıkış: İsrail Örgüt Gibi Muamele Görecektir

-
-
Bize bile gerek kalmaz. Etrafı Arap ülkeleriyle çevrili İsrail, Arap halkının nefretini kazandı. Bu kadar nefretle nasıl baş edecekler? Ülkelerini güvende tutmak için sürekli ama sürekli para harcamak zorundalar. İsrail çok maliyetli bir ülke. Huzuru bulamazlar kolay kolay.
-
Tabi ya, yüz milyonlarca arap var çevrelerinde. Tükürükle boğarlar.
Yalnız sonra hacca giderken iyot tableti almayı unutmamak lazım birkaç yüz yıllığına...
-
ABD İsrail'e sürekli para ve silah yolluyor, dünya Yahudileri de gerek maddi gerek siyasi tam destek veriyor. Yani İsrail'in parası asla bitmez. Kaldı ki İsrail'e saldırmak demek ABD'yle savaşmak demek. Yani ABD merkezli Yahudi dünya düzeni değişmedikçe İsrail'e karşı savaş kazanmak imkânsız; zaten kullanmaktan çekinmeyecekleri nükleer silahları da var. Ne zaman ki Amerikan İmparatorluğu çöker, o zaman Ortadoğu'da Yahudiler kaçacak delik arar. Avrupa'nın askeri gücü de onları korumaya yetmez. Ne Rusya ne de Çin'in Yahudiler'in hamiliğine soyunacağını sanmıyorum.
RTE'ye gelince; bugüne kadar İsrail aleyhinde çok esip gürlediğini duyduk, ama İsrail aleyhine tek bir icraatına tanık olmadık. Yine tribünlere oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 11 Ekim 2023; 15:3:13 > -
Para denilen seyi bilirmisin insan ogluna tarihler boyunca neler yaptirmistir ! Araplarin paralarinin cogu amerikan ve avrupa bankalarinda ve bu bankalarinda yonetimi yahudilerin elinde. Adamlar zaten ekonomisi iyi olan ulkelerin yonetimini ellerinde tutuyorlar birde ustune ulkelerin ve milletlerin kaderini ellerinde tutacak parayi bulundurdularmi dunya onlari takip eder.
-
İfade, anlatım açısından biraz hatalı olmuş. Devlet dediğin şey zaten yasal bir örgüttür. "Terör örgütü veya yasa dışı örgüt gibi darvranırsa" dese daha doğru bir ifade olurdu.
-
Tarafsız kalmak tabanı rahatsız etti ki başladı yine konuşmaya.
Bizi de içeri atmaya çalışıyor ki bop güzel güzel işlesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya acaba ben bu söylemlere, Mavi Marmara'da ölenlerin ailelerinin dava açma hakkını engellemek üzere İsrail ile anlaşma yapıp İsrail'den ödeme almamız sebebiyle mi inanmiyorum?
Yoksa yürüyün aslanların deyip gönderip, mavi Marmara için yıllar sonra bana mı sordular söylemi ile ömrümde gördüğüm en efsane satış sebebiyle mi inanmiyorum?
Daha önce onlarca platformda söylediği ben Büyük Ortadoğu projesi eş baskaniyim soyleminden dolayı mı inanmiyorum?
Yoksa İsrail'e iade etmediği Yahudi üstün hizmet madalyası nedeniyle mi inanmiyorum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 12 Ekim 2023; 2:23:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Van münütten sonra beştepede herzogu kırmızı halıyla karşılayan asrın lideri mi diyor bunu !? (one minute biliyom uyarma)
Olum bu kaçıncı kıvırış . Dansözleri kıskandırıyon artık .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle diyorsa icraat olarak Türkiye'nin İsrail'i tanımaktan vazgeçmesini tartışmaya açmasını bekliyoruz. Muhalefette destek veriyorsa... Nato üyeliği, Nato üsleri de dahil.
Esad, mesela BM toplantısında bulunduğu ortama İsrail başbakanı girince arkasını dönüyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Tabi ya, yüz milyonlarca arap var çevrelerinde. Tükürükle boğarlar. Yalnız sonra hacca giderken iyot tableti almayı unutmamak lazım birkaç yüz yıllığına... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X