Şimdi Ara

Terör örgütü kalmadığına göre terörist de kalmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle radikal etnik milliyetçi kesmin ne üzerinden konuşabileceğini merakla bekliyorum.

O tayfa çok alışmıştı karşıdakine terörist deyip geçmeye.

Artık herhangi bir konuda karşıdakinin fikrine karşı fikir sunmak zorunda kalacaksınız.

Çünkü artık karşıda silahlı bir örgüt yok. Meşru zeminde tartışmak zorundasınız.

Sizi zor günler bekliyor, kitap okumaya başlasanız iyi olur.

Çünkü zaten bu öfkenizin bir kısmı insanın "konfor alanını" terk etmeye zorlanmasıyla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhD MD -- 15 Temmuz 2025; 14:4:31 >

• Senin gibi benim vergilerimle beslenen sömürücüyü daha fazla çekemeyeceğim. Günü gelince fistanınızı giyer sahibiniz Amerika'dan silahı alır yine arkadan vurursunuz. Sanki sizi tanımıyoruz. Biz siyasiler söyledi diye bu saçmalıklara inanacak kadar saf değiliz.

Engeli basıp geçiyorum. Günü geldiğinde, o gün elbet gelecek, geldiğinde ben alayınıza ne yapacağımı biliyorum.
    Yani artık halkı eğitmeye çalışan öğretmeni, öğretmenin 3 yaşındaki çocuğunu katleden birileri olmayacak. Kahpece polise arkadan yaklaşıp ateş eden fistanlı i.neler olmayacak. Köy basıp haraç vermeyince kundaktaki bebeği bile öldüren şeref yoksunları olmayacak. Ve buna benzer bir çok şeref yoksunu alçakça işi yapan haysiyetsizler dağda okudukları kitaplarla bilgi seviyesi olarak bize kafa tutacak öyle mi?

Tamam.

Yeni trol tarzı da bu sanırım.
  • Yani artık halkı eğitmeye çalışan öğretmeni, öğretmenin 3 yaşındaki çocuğunu katleden birileri olmayacak. Kahpece polise arkadan yaklaşıp ateş eden fistanlı i.neler olmayacak. Köy basıp haraç vermeyince kundaktaki bebeği bile öldüren şeref yoksunları olmayacak. Ve buna benzer bir çok şeref yoksunu alçakça işi yapan haysiyetsizler dağda okudukları kitaplarla bilgi seviyesi olarak bize kafa tutacak öyle mi?

Tamam.

Yeni trol tarzı da bu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 15 Temmuz 2025; 18:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi benim vergilerimle beslenen sömürücüyü daha fazla çekemeyeceğim. Günü gelince fistanınızı giyer sahibiniz Amerika'dan silahı alır yine arkadan vurursunuz. Sanki sizi tanımıyoruz. Biz siyasiler söyledi diye bu saçmalıklara inanacak kadar saf değiliz.

Engeli basıp geçiyorum. Günü geldiğinde, o gün elbet gelecek, geldiğinde ben alayınıza ne yapacağımı biliyorum.

Bugüne kadar okuduğunuz duyduğunuz tüm saçmalıkları unutun. Bunun ötesi yok. Biz kimlerle uğraşıyoruz ya.

Allah mültecilerle, serbest bırakılan pkk lilarla yaşayacak olan karına kızına sabır versin ne diyelim.

Liberal ekonomik sistem mi olmalı ülkemizde, daha sosyalist bir ekonomi mi uygulamalıyız?

Özelleştirmeler devam etmeli mi?

Tarım ithalatına devam mı etmeliyiz, yoksa artık ciddi sanayi yatırımı mı yapmalıyız?

Bu konularda herhangi bir fikirleri yok, bu arkadaşlara sadece iki seçenek lazım.

TERÖRİST MİSİN - ANTİTERÖRİST MİSİN

Kafalar bu zeminde çalışıyor, başka bir şeye basmadığı için de nihayetinde bu süreç başarılı olursa yaya kalacaklar. Hiçbir konuda bir okumaları, fikirleri yok. O yüzden burada da bana terörist iftirası atıp kaçacaklar. Günün sonunda kimin yaptığı daha terörist bir eylem orasını Allah bilir.

Türkler, Kürtler, Araplar, çerkezler, Gürcüler, Lazlar bu toprakların asli unsurlarıdır.

Bu yüzden herkes kendi kadim ırkı ile gurur duysun. Yaşadığı ülkenin yasalarına uysun.

Ticaret yapsın, sanat yapsın, üretim yapsın.

Gerisi fasafiso, ıvırzıvır....

------

Bu coğrafyanın insanları birbiri ile kavgaya tutuşurkene, Batı yolunu tuttu, kavga edenleri son damlasına kadar sömürdü. son 100'ın sonucu ortada.

Kendi ırkının devletine sahip olmanın hafifliği ile ne güzel de yazmışsınız. Başka ırk devletlerin altında yaşan Türk olmadığınız için ne mutlu size!

Bir Kürt çıkıp şöyle süslü bir cümle kursa ne hissedersiniz?

Irak Bölgesel Kürdistan Yönetimindeki Türkler Kürdistan'ın asli unsurudur. O yüzden Kerkük dahil pek çok yerdeki Türkmenler kendi kadim ırkı ile gurur duysun. Yaşadığı ülke Kürdistan'ın yasalarına uysun.

https://x.com/whisperhaber/status/1945099914423247038?s=46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Temmuz 2025; 17:52:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede iyimser olmayı unutalı yıllar oluyor. Suriyede Esat'ın gidişi de, pkk silah bırakması da hiç doğal olaylar gibi gelmiyor bana. Birşey oluyor ve daha da olacak göreceğiz ama hiç polyanna modunda değilim. Mücadelemizin karşılığını alıyoruz diye halay çeken pkklıları görüyorum, sürece sahip çıkan demlilerin söylemlerini takip ediyorum, nerede hangi noktada uzlaştığımızı anlamaya çalışıyorum. 40 yıllık terör örgütüne silah birak dedik ve de onlar bıraktılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 15 Temmuz 2025; 19:57:10 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Süleyman Demirel zamanında "meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz" demişti. Bunlar da aynı mantıkla "teröriste terörist demezsek terörist kalmaz" diyorlar anlaşılan.

Oyun hepsi göstermelik cahil insanları kandırmaya yönelik zaten onlar ülkenin önünü tıkadı gençler zor duruma düştü elin suriyelisi elin hindistanlısının ne işi var benim ülkemde..

Bir de utanmadan din kardeşiyiz diyorlar adamlar seni kabül etmiyor gözlerinde nefret var seni birinci cihan harbinde sırtından vurmuş hala mı? arap seviciliği..

Benim din kardeşim Cengiz Han'dır.

Kardeşlik kavramı biraz karışık. İnsan çıkar çatışması yaşadığında öz kardeşiyle bile kanlı bıçaklı olabiliyor. Din kardeşliği, kan kardeşliği bir yere kadar.

Genel anlamda benim için hristiyan Türk müslüman araptan daha güvenilirdir.

Din kardeşliği ayrılıkçı bir kürdün ermeni ile bize karşı ittifak yapmasına engel olmuyor mesela. Arabın Kıbrısta rumları desteklenmesine de. Türkler in işgalinde olacağımıza israil olsun diyen kürt var.

Lakin Cengiz han da hiçbir şekilde kardeş olmaz be. Adam milyonlarca Türkü öldürmüş, şehirleri yakıp yıkmış, Türk kültürüne medeniyetine büyük zarar vermiştir. Bağdatı aldı diye hülagüye sempati duyanlar var ama adam sadece araplara değil Türklere de büyük eziyet etmiştir.

751 talas savaşında Çinlilere saldırdı diye Karluk'lara kızardı bir ateist arkadaşım. Çinlilere sitem ederdi, orta asyadan çekildiler, meydanı araplara bıraktılar diye.

• Türkler, senin diğer başlıkta söylediğin gibi, "Anatolian ırkı" olmayacaklar. Joni, roni, tomi, richard, michael, trump, david, moşe, isac, aron hepsi dese ki, Türkler "Anatolian" olacaklar, bu olmayacak.

Bu yahudi konsensüsü patlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Temmuz 2025; 15:13:8 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.