Şimdi Ara

Cumaya gitmeyen erkek (!) ler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zavallıların çeşitli ağır hakaretler yemesi mi gerekiyor anlamıyorum?

Hadi bunu geçtim, yahu kim olursan ol, geleneğimizde olan ufacık bir şeyi bile her hafta yerine getiremiyorsan ortalarda ben Türk'üm diye gezmeyeceksin. Harbiden ayıp be.

Diğer erkekler cumadayken senin tv başında vakit geçirmen, veya ne bileyim çok önemli başka işlerin varmış gibi rol yapman hoş bir şey mi? Hiç utanmıyor musun? Valla ciddi soruyorum, herhangi bir rahatsızlık duymuyorsun yani bu durumdan öyle mi? Ya var ya senin cehennemdeki canhıraş çığlıklarını duymak için şimdiden sabırsızlanıyorum.

ALLAH aşkına sen müslümanım diye dolaşma. Benim yüzüm kızarıyor. Ulan alt tarafı 4-5 dakika sürüyor, hutbeyi giriş çıkışı saysak topu topu 15 dakika, iki kalkacaksın bir oturacaksın o kadar. Bundan mı yüksünüyorsun lan, bu kadarcık şeyi mi yapmaktan üşeniyorsun?

Pes. Ne diyim lan sana pes. Ölüm var lan ölüm. Hayatında neyi seçmişsen onun hakkını ver. Ramazan'ın son cumasına git lan bari. Alnın secdeye değsin de bi kendine gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pileyboy -- 15 Ekim 2011; 1:26:53 >

• Tamam.
  • cevap vermeyin şu gereksize..birazdan çizerler zaten
  • Güle güle
  • İşim gücüm yok cumaya mı gidicem ne oluyor yani gidip tiyatro mu oynicam çocuklar gibi? Git playboyluk yap avatarındaki gibi kaybol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 15 Ekim 2011; 1:29:35 >
  • bunlarla aynı havayı aynı forumu dolaşıyorumya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 15 Ekim 2011; 1:30:38 >
  • beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pileyboy

Bu zavallıların çeşitli ağır hakaretler yemesi mi gerekiyor anlamıyorum?

Hadi bunu geçtim, yahu kim olursan ol, geleneğimizde olan ufacık bir şeyi bile her hafta yerine getiremiyorsan ortalarda ben Türk'üm diye gezmeyeceksin. Harbiden ayıp be.

Diğer erkekler cumadayken senin tv başında vakit geçirmen, veya ne bileyim çok önemli başka işlerin varmış gibi rol yapman hoş bir şey mi? Hiç utanmıyor musun? Valla ciddi soruyorum, herhangi bir rahatsızlık duymuyorsun yani bu durumdan öyle mi? Ya var ya senin cehennemdeki canhıraş çığlıklarını duymak için şimdiden sabırsızlanıyorum.

ALLAH aşkına sen müslümanım diye dolaşma. Benim yüzüm kızarıyor. Ulan alt tarafı 4-5 dakika sürüyor, hutbeyi giriş çıkışı saysak topu topu 15 dakika, iki kalkacaksın bir oturacaksın o kadar. Bundan mı yüksünüyorsun lan, bu kadarcık şeyi mi yapmaktan üşeniyorsun?

Pes. Ne diyim lan sana pes. Ölüm var lan ölüm. Hayatında neyi seçmişsen onun hakkını ver. Ramazan'ın son cumasına git lan bari. Alnın secdeye değsin de bi kendine gel.

namazı böyle düşünüyorsan senin ne işin var orada ?

• Her Türk müslüman olmak zorunda mı?
  • Şu millete gaz veren gerizekalıyı hala banlamadılar ya...
  • Kesinlikle katılıyorum. Bu parazitleri toplumdan temizlememiz lazım.

Ama asıl cumaya gitmeyen kadınlara ne demeli. Yahu sen neyin peşindesin be kadın. Ha! Ha! Neyin peşindesin niye gitmiyorsun? Kadınsın diye senin ne ayrıcalığın var? Orda bir sürü kadın namazını kılarken sen evde evlilik programları izliyorsun ayıptır be ayıp.
  • Sanane milletin dininden imanından..
  • acaba hutbe de imam tağuta(şeriat olmayan devlete) küfür ediyor mu ona karşı şeyler söylüyor mu kuran tağuta küfredin diyor fakat. Cahiliye bayramlarını kutluyormu hutbede kafirlerden bahsediyor mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stairway to Heaven -- 15 Ekim 2011; 1:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Şu millete gaz veren gerizekalıyı hala banlamadılar ya...

Aynen... Adam tam bir salak...
  • sanane ?
    sanane ?
    sanane ?
    sanane ?
    sanane ?
    sanane ?
    sanane ?
    sanane ?
  • yahu o degilde, pek müslüman kardesimizin bizlerin cıglıklarını duymak icin sabırsızlanmasına cok kıl oldum. ulan adama sorarlar sen nasıl müslümansın ki baskasını sorguluyorsun diye, anladın mı ?
  • nana sor niye gitmiyorlar
  • san birilerinin dinini yargılama iznini kim verdi?
  • Sen oraya kendini kanıtlamak için gidiyorsan senin namazın kabul olmuyor zaten, inanç ve ibadet kişiye özgüdür kimseyi sorgulayamazsın asıl sorgulaman günahtır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.