Şimdi Ara

cuma günü başıma gelenler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sabah okula uykusuz geldim çünkü o gece babama yardımcı olmak için çalışmıştım , okula gittim ilk 2 ders uyudum 3. ders yarı uyanık oldum 4 ders rehber hocasının dersiydi elimi yüzümü yıkadım kantinden kahve aldım yukarı cıktım yukarı cıkarken bi kaç kızla göz göze geldik biz erzincanlılar çok yakışıklıyızdır ,neyse derse girdik hoca gelmedi Allah gelmedi oturdum kafayı koydum tam uyuyacağım hoca geldi ama hoca derken camii hocası gibi kadın ama benden uzun sakal benden uzun bıyık var , dişlerinin arasına köprü kursak vergiden köşeyi döneriz , neyse 10 dk yoklama aldı klupleri seçti ben ise kendimi başkanlığa saklıyordum , başkanlık geldi ben ve arkadaşım başkan olduk ( arkadaşım erzurumlu ) oylar atılmaya başlandı açıldı sayıldı 1 ben 1 o 1 ben 1 o 1 ben 1 o derken 23-24 oldu durum geriye 2 oy kaldı 23 arkadaş 24 ben ise ayağa kalkıp aynen şunları söyledim ;

Bak Erzurumlu kardeşim , sana iki çift lafım var! Koskoca adamsın, paran var, pulun var, onlarca kişi olacak emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? Ama nasıl yakışmasın ki... Sen değil misin öz parti üyene bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören, anlamıyor musun beyim bu çocuklar birbirlerini seviyor... Ama ben boşuna konuşuyorum, sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. Sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrika sahibi Erzumlu Ali Bey... Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm, ben Kaan Usta. Sen benim yanımda bir hiçsin anlıyor musun, bir hiç, gözümde pul kadar bile değerin yok ama şunu iyi bil: Ne bu cocuğa (önümdeki çocugu gösterip ) ne de bu kıza birşey yapamayacaksın, yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi çünkü bizler birbirimize para pul ile değil sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz, biz bir aileyiz, biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. Dokunma artık aileme, dokunma parti üyelerime , dokunma bu çocuğa, dokunma bu kıza... Eğer onların kılına zarar gelirse, ben, Ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben Kaan Usta! Hiç düşünmeden partimi toplar ve sınıfa darbe yaparım senide zindana atarım... Anlıyor musun? Zindana atarım ve dönüp arkama bakmam bile...Ama ! Ama biz Erzincanlılar iyi insanlarızdır o 2 kagıdın birinde Ali birinde Kaan yazıyor , benim oyumda sana bu sınıfın yeni başkanı sensin ama dediğim gibi bu sınıfın kılına zarar gelirse partimi toplar ve sınıfa darbe yaparım ! dedim ve çantamı alıp sınıftan yavaş yavaş çıktım partili arkadaşlarım beni alkışlamaya kızlar ağlamaya başladı kapıyı nazikçe açıp sertçe kapattım ve sınıftan çıktım...

biz erzincanlılar böylede vefakar adamlarızdır..

• OKUMAYIIIN
  • OKUMAYIN
  • OKUMADIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

OKUMAYIIIN

Sana güvendim,okumadım
  • quote:

OKUMAYIIIN

teşekkürler
  • quote:

OKUMAYIIIN

göremedim :( çok ğişmanım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  cuma günü başıma gelenler !
  • okuyun okuyun fena değil ama paragrafın yarısından başlayın okumaya
  • Erzincan kısmına gelince bıraktım.
  • Sen Deminden Beri Niye Konu Açıyon La Hımbıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 20 Ekim 2012; 21:14:21 >
  • Ölüm lokumu böyle şeyleri paylaşıyordu özenti misin?
  • Okumadim + blok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herif ağır işsiz siz erzincanlılar bu kadar işsizmisiniz kardeşim
  • up
  • Noktadan sonrasını okumadım Allah kahretsin beni
  • Bir ölüm lokumu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Bir ölüm lokumu değil.

yavaş yavaş bro yavaş yavaş
  • Ben hayır diyorum.
  • DİKKAT DİKKAT MAL ALARMI
    DİKKAT DİKKAT MAL ALARMI

ACİLEN BİLGİSAYARINIZIN BACK SPACE TUŞUNA BASIN ÖNEMLE RİCA OLUNUR!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.