Şimdi Ara

Çubukta 1 kişiyi 7 kişi birden dövmesi yol verme kavgası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • konu sahibi ne saçmalıyor gözü mü yok ?


    siyah arabada 2 kişi var, biri beyaz gömlekli(sürücü) diğeri arkadaşı sanırım. tofaşın önünü kesiyorlar, tofaştan sürücüyle beraber toplam 3 kişi iniyor. tofaştakiler, siyah arabanın sürücüsüyle itekleşmeye başlıyorlar, bu sırada benim en çok dikkatimi çeken siyah arabanın yolcu koltuğundaki siyah ceketli eleman. arkadaşı darp edilirken sadece izliyor iyi seyrededin. tofaştan inen 3 kişi, siyah arabayı darp ederken önce ileride bir araba duruyor ve sonra mahalleden bi kaç kişi daha gelip, siyah arabanın sürücüsünü aralarına alıyorlar. bu sırada yine siyah arabanın yolcusu, siyah ceketli adam sadece arabanın yanında bekleyip hiç bir şeye karışmıyor arkadaşı darp edilirken, hatta ileriki saniyelerde bu adam, siyah arabanın şoför koltuğuna geçip arabayı ileri alıyor falan. orada arkadaşı 7 kişi tarafından darp ediliyor, bu adam gelmiş sadece yolcu kapısının oradan olayı seyrediyor.


    tam anlaşılır şekilde yazmaya çalıştım





  • Bir ülke de bu kadar mafyacilik, varoşluk, raconculuk, polatcilik, mematicilik ayar vermecilik özendirilse olacagi bu her gun onlarca vahşet. Bende yetki olsa öncelikle bütün siddet egilimli varos dizi sanatci sosyal medya vs unlusu varsa hepsini ulkeden kovarim. Biri birak olay cikarmayi mesela kurtlar vadisi mi izleyip gaza mi geliyor omur boyu hapis cezasi, olay cikarsin cikarmasin fark etmez, birileri boyle tespis mespih mafya pozu mu kesiyor sosyal medyada, direk sorgusuz sualsiz müebbet hapis çin gibi sert olacaksin bunlara baska türlü düzeltemezsin bu tipler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu nedir allah aşkına sokaklarda korukdan yürüyemez olduk her an ölebilirm korkusuyla...

  • Ben şunu bilir şunu söylerim , kaşınmaya insana , insan gibi davranan insana birilerinin birşey yapması düşük ihtimal

    Örneğin gitti önünü kesti arabanın gitti ana avrat küfür etmeye başladı saldırdı e bunun sonu kavga ile biter ne olacak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj sahibi sahin'in sürücüsü mağdur demiş ama siyah bmw'deki beyaz gömlekli eleman dayağı yiyor ve yere seriliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlara bak.Az daha ugraşin da beyaz arabaya hak verin.Arabanin önü kesildi diye insan mi öldürülür.
    Öldurulen insana cok uzuldum.Bi anlik sinirle olmus hersey.O 7 kisinin en agir sekilde ceza almasi lazim.Hem de çok agir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Desxz

    7 sinin birden hayatı karardı.

    olması gerekende o

  • Allah rahmet eylesin.

    Konuyu açıp gülme işareti koyan arkadaş, amacın ne ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Ankara'nın potansiyel suçlu araba modellerini paylaşayım.Bu araç sahiplerinin kaybedecek hiçbir şeylerinin olmadığını üstüne basa basa söylüyorum.Burada en önemli kriter kaybedecek hiçbir şeylerinin olmamasıdır.


    --Tofaş(Şahin, Doğan, Kartal vb.)

    --Renault(9, Toros)


    Bu araçlarla aynı şeritte gidiyorsanız şeridinizi muhakkak değiştirin.Yol isterlerse verin, münakaşaya girmeyin.Sen paşasın deyin.El, kol hareketleri yapmayın.


    Ha boşluğunuza geldi bunları yaptınız hemen gaza kökleyip oradan uzaklaşın.Büyük ihtimal o hareketlerinizden sonra sizi takip edeceklerdir.Ara sokaklara, ana yola fln girerek atlatmaya bakın.


    Bunlara uyup dışarı çıktınız diyelim büyük ihtimalle öleceksiniz.Şaka yapmıyorum.İnenlerin ya kafası güzeldir ya da hapisten yeni çıkmış birisini gezdirmeleri kuvvetle muhtemeldir.Araçtan en az 5 kişi ineceğinin de garantisini verebilirim.Aracın içinde envai çeşit sallama, bıçak, pompalı tüfek, beyzbol sopası(çivili), tabanca diye uzar gider liste.Adamların aracında askeriyenin mühimmat deposu gibi bölmesi var.


    Bu yazdıklarım Ankara trafiği için kılavuz olsun.Yolunuz düşer de gelirseniz bilginiz olsun 





  • Ne cezası alacaklar ki arkadaş. Ağır tahrik indirimi, iyi hal vs falan derken. Belki aralarından bıçağı sallayan ya da görüntülerin sonunda yumruk atan adam belli bir ceza alacak.


    Her ne kadar uzak durmaya çalışsanız da bu gibi durumlar insanın başına geliyor ne yazık ki ülkemizde. Ha uzak durmak en doğrusu.

    Bizde üniversite iken 2009 yıllarında gece 2-3halısaha maçı sonrası eve dönerken buna benzer bir olay yaşadık, Kütahya merkezde. Adamlar otlanmış, içmiş, niye gürültü yapıyorsunuz diye bize sözlü olarak sataşmışlardı. Sakin olalım, bulaşmayalım derken bizim misafir arkadaşlar hayırdır vs deyince film koptu. İtişmeler başladı, o ara bir tanesi geldi bizim arkadaşın kafasında bira şişesini bi patlattı. Bi baktım ki 2 3 tanesinin elinde bıçak vardı, malum kafalar güzel. Allahtan birkaçının bilinci yerindeydi de adamlar "yürüyün gidin kardeşim, başınız belaya girmesin." diye bizi uzaklaştırıyorlardı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.


    Konuya dönecek olursak; bu bireylerin düşüncesi şu " Mezara gireceğimize, hapse girelim. Toprağa giren geri gelmiyor da hapse giden geri geliyor. (Af, yasa vs.)"

    Kısacası 7-10-20 yıl bu adamları korkutmuyor, kaldı ki içeride daha rahatlar, en azından yemek, sağlık, barınma ihtiyaçları karşılanıyor ve birçoğu dışarıda bu haklardan faydalanamıyor bile..





  • Bireysel silahlanmaya gidiyor ülke şiddetin dozu arttıkça

    9mm tabanca 7 kişiyi caydırmakla kalmaz 1 değil 5 kişi ölür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldaki tehlikeli arabalar nelerdir?

  • Ülkede bir tane aptal eksilmiş. Darısı diğer yedi aptalın başına.


    Kendini bir halt sanmış aracın yolunu kesmiş ama işler planladığı gibi gitmemiş. Siz siz olun, trafikte hiç tanımadığınız insanlarla ne münakaşaya girin ne yolunu kesin.


    Bir de bu anladığım kadarıyla zengin züppesi, parasına falan da güvendi herhalde kendi çapında çevrem var param var her şeyi hallederim diye düşünüyordu. Ankara'da bunlardan bolca var.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.