3.ve 4 sunucular Warcraft ve Zombie mod olarak gelecektir Tüm oyunseverlerin dikkatine!
Detaylı bilgi için :www.tegaonline.com Tüm öneri ve şikayetlerinizi forumlarımızı kullanarak bizlere yazın!
Oyuncu Sayısına bakmadan Girdim , Sizde girebilirsiniz bişey olmuyo
boş sanki ama neyse
Şimdi bizim servera da oyuncu sayısına bak da gir diycem ama,giremezsin çünkü server hep full Adminim,ben bile giremiyorum slotsuzluktan
Tebrik ederim inşaalah bizim de en yakın zamanda sunucumuz olur.
Oyuncu sayısına bakmak için her sefer gelip konuya gireceğime Favorites e eklerim. Böyle bişey için gereksiz bir başlık olmuş. Ama tabi yazıcak bişey kalmıyorki her tarafta reklam kimse bakmıyor diye ilginç şeyler arıyorlar.
Şimdi bizim servera da oyuncu sayısına bak da gir diycem ama,giremezsin çünkü server hep full Adminim,ben bile giremiyorum slotsuzluktan
Hocam geçenki arkadaşa benzemiş bu da . Madem o kadar kalabalıktı , hava atıyorsun kalabalık diye . Reklam yapmaya neden ihtiyaç duydun ? Hayırlı olsun geliriz ama sorumu yanıtlarsan sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Hocam geçenki arkadaşa benzemiş bu da . Madem o kadar kalabalıktı , hava atıyorsun kalabalık diye . Reklam yapmaya neden ihtiyaç duydun ? Hayırlı olsun geliriz ama sorumu yanıtlarsan sevinirim.
nerde reklam yapmış la?
1 kişi online girermiyim bilemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: KöfteSuyu
nerde reklam yapmış la?
Yaw biri server reklamı yapıyodu da.. Hem diyo gelin oynayın,hem de diyo ki server full+full hiç boşalmıyor çok kalite server. Biz de diyoduk,madem serverin full niye adam çağırıyosun
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: KöfteSuyu
nerde reklam yapmış la?
Yaw biri server reklamı yapıyodu da.. Hem diyo gelin oynayın,hem de diyo ki server full+full hiç boşalmıyor çok kalite server. Biz de diyoduk,madem serverin full niye adam çağırıyosun
Mantuklu..!
hayırlı olsun
server lar nerde ben mi göremiom xd :D
resimlere tıklamayı denedinmi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme