Şimdi Ara

CS GO Public Server (serverimiz Acildi - son deneme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, donanımhaber CS grubumuzu biliyorsunuz, bir de yine bize ait bir server açalım diyoruz. 128 tick 20 kişiyi rahat kaldırabilecek kaliteli bir server. Var mıdır bilgisi olan, nereden almak lazım kaliteli bir serverı (zira çoğu çok kalitesiz, çok çabuk çöküyorlar falan).
    Destekler miyiz, nasıl ayarlarız bunları bi konuşalım tartışalım. Sırf bu iş için bir paypal hesabı açabilirim, tüm gönderilen paralar, vip olmak isteyenler falan oraya gider, o para da serverın ihtiyaçları için kullanılır.
    Direk şeffaf şekilde detayları da yayınlarız burada.

Ne dersiniz acaba?

Web site tasarımımız da az kaldı :) şimdiki haline ulaşmak için : DH CSGO bu adresten girebilirsiniz :)

Bazı konularda daha kolay karar verebilmemiz için anketimiz:https://www.murvey.com/s?552b9cddbf594856053133b2

Güncellemeler:

Yeni serverimiz acildi arkadaslar! bir aksilik cikmazsa hep boyle devam edecek.

dh.prooyuncu.com

adreslerinden hangisini isterseniz kullanabilirsiniz girmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 16 Nisan 2015; 14:48:42 >

• Güzel fikir. Kaliteli serverlar hakkında pek fikrim yok. Lakin ben desteklemek isterim
  • Kaliteli server bulunur araştırırız kardeşim. Bildiğim bir tane var gerekirse 1 ay deneriz. Destek konusunda da forumun yardımcı olacağını düşünüyorum. Şahsen cüzi miktarlarda ben de destek olacağım bu server başladığında :)
  • Forumda dm serverı için çok destek bekledimde 3 5 arkadaş destek verdiydi. 20 kişilik dm serverı olursa bende destek veririm hocam. Çoğunluğun ihtiyacı var dm serverina bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Forumda dm serverı için çok destek bekledimde 3 5 arkadaş destek verdiydi. 20 kişilik dm serverı olursa bende destek veririm hocam. Çoğunluğun ihtiyacı var dm serverina bence.

Şuan olmaz ama dm serveri açılırsa yaza doğru bende desteklerim
    Çok hoş olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Öyle fazlaya gerek yok zaten şimdilik. Bir site de açacağız, oraya da bizim forum ve steam grbunun linkierini koyarız, ya da destekte bulunmak isteyenler için bir paypal gönderim butonu ekleriz.

Kendi yağında kavrulur server güzel olur bence.

Başta oturana kadar ben ve steam grubunun modları yönetirler, sonra meritoktasi misali bakarız nereye gidiyor, neler olacak. Bu haftasonu da bekleyelim de, haftaya hallederiz muhtemelen
  • Aslında yoğunluğa göre 1-2 DM, 1-2 tane de kendi içimizdeki maçlar için competitive server olsa çok güzel olur.
    Destek olurum ben de paypal'dan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim arkadaşlar vardı eskiden iş yapdığım sponsor olarak bi başvurda bulunurum olmassa Aramızda toplar yaparız.
  • thevassago kullanıcısına yanıt
    böyle bir site açtık şimdilik:http://tiny.cc/dhcsgo
    ya da asıl adıyla:http://site9091890.90.webydo.com/?v=1

bakalım, bi miktar toplayabilirsek, gerçek bir sunucu adı ve alanı da alabiliriz. şimdilik ücretsiz bir serverda yayınlıyoruz o yüzden ismi böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 10 Nisan 2015; 11:43:14 >
  • Oyunda yeniyim o yüzden pek anlamam bu işlerden ama destek için elimden geleni yaparım.

• sieger kullanıcısına yanıt
    50 TL gönderdim paypal'dan.
  • thevassago kullanıcısına yanıt
    adamsın be dostum! :) ben çalışmalara devam ediyorum, sizleri haberdar edeceğim tüm gelişmelerden.
  • Dm olursa gelirim ,

"takip"

yoksa diğer türlü server çok hiç açmaya bile yeltenmeyin derim.
  • öyle mi dersin? Publarda DMler çok çabuk boşalıyorlar, ancak diğer normal serverlar hep dolu.
  • Hüseyin emeğine sağlık kardeşim. Her şey güzel gidiyor şuan. Güzel bir topluluk olacağımıza inanıyorum. Seviye belli şuan :)

İlk başta DM olması bizim de tercihimiz olacak. İlerleyen dönemlerde 10 vs 10 maçlar da düzenleme düşüncem var :) Maç ayarlarında public falan gayet eğlenceli olacağına inanıyorum :) Maksat muhabbet... Donanım Cs:Go Akşamları yaparız.

Bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederiz. Destekleriniz önemli. Emin olun bizlerde elimizden geldiğince maddi manevi emek harcıyoruz. Teşekkür ederiz tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

öyle mi dersin? Publarda DMler çok çabuk boşalıyorlar, ancak diğer normal serverlar hep dolu.

iyi tamam pub yap o zaman
    pubda belli başlı serverlar varken (adminleri ile kendini kanıtlamış) benim gibi çalışan adamlar akşam gelipte senin yeni açtığın oyuncuların içinde 2 pub takiliyim hemde yeni oyuncularla
    sonra esea girerim demez
    2 dm atar esea girer, neyse unfollow edeyim yine gavurların dm ye kaldık.
  • Yok dostum estafllah. Daha karar vermedik genel istek DM yonunde zaten. O yuzden DM olacak gibi. Sonucta server bana ait olmayacak, bu tarz kararlari ben vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 10 Nisan 2015; 12:41:57 >
  • 14 Slot = 25 TL
    16 Slot = 30 TL
    18 Slot = 35 TL
    20 Slot = 40 TL
    22 Slot = 45 TL
    24 Slot = 50 TL
    26 Slot = 55 TL
    28 Slot = 60 TL
    30 Slot = 65 TL
    32 Slot = 70 TL
    34 Slot = 75 TL
    36 Slot = 80 TL

Fiyatlar bu şekilde gidiyor sponsorluk için bir kaç arkadasa mesaj bıraktım en kötü ihtimal fiyatlarda esneme konusunda yardımcı olmalarını isteyeceğim.

• Selçuk Bey,

128 Tick mi acaba fiyatlar?
  • nitrado olabilir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.