Şimdi Ara

CS GO Public Server (serverimiz Acildi - son deneme) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 64 kişilik mod sınırlamasız 128 tickrate olarak açıyoruz serveri. mod a göre de kendiniz düşürebiliyorsunuz . 2016 yılına kadar sabıtliyecek 50 tl olarak bize..
  • Sanırım arkadaşın ulaştığı sunucu sağlayıcıya bende ulaştım tesadüfen. Aynı fiyatları aldım. Fiyat olarak iyi durmakta fakat bir ayrıntı var. Cs go nun içinden sunucu listelerinde aktif olmuyormuş yani görünmüyormuş. Onu araştırmaktayım. Her ne kadar biz bize yeteriz desekte yetmeyebilirz :) Oyuncuya ihtiyaç olacaktir. Bir de kendisine sordum cevap bekliyorum. yıl sonuna kadar slot sınırlaması yokmuş. Belkide slotu kendimiz değiştirebilirz zamanla ihtiyaca göre.

Derken cevap aldım "internet listesinde şöyle bir sorun var , şuan mesela serverlar ekli durumda ancak yüksek saldırı yapanlar olunca direkt olarak sizin server ipsine , yurtdışı erişimi kapatmak zorunda kalıyoruz bundan dolayı steam listesinde de çıkmıyor.
    bununla ilgili birkaç çözüm var ancak henüz tamamlanmadı sistemler. ama kesin bir çözüm ayarlanıcak"

Türk sunucu sağlayıcıları yurt dışına kapatıyorlar girişleri. Maç sunucumuz böyleydi Almancı arkadaşlarla oynayamamıştı. Düşünelim bence bu durumu.

• Couleuvre C kullanıcısına yanıt
    @executeF sadece bize kapalı olması bence iyi bir durum değil, özellikle DMde 7/24 aktif olsa, çok kişi girip çıksa daha iyi olur. Zaten DM genel bir ihtiyaç gibi duruyor, Ankat gerekiyorsa dirke strawpooldan yapıp koyayım ben ana başlığa.

@kozmo, @Coluleuvre : Herkese açık olması sebebi ile, server listesinde görünmemesi büyük bir eksik, bunu çözebilmeleri için de pek şansları yok, sadece gidip DDoS protection servisinden yararlanıcaklar, o da pek ucuz bir sistem değil, o yüzden uzak duruyorlardır sanırsam. Başka yöntemi varsa ben bilmiyorum. Diğer yandan ayda 50 tl gibi yardım alabiliriz gibi duruyor şu an, sponsor olabileceğini söyleyen birkaç kişi de vardı, hala fikirleri aynıysa kendi aralarında paylaşabilirler, çok daha güzel olur.

@couleuvre: telefonda sorun var, açamıyorum :) bugun yarın set gelicek, ekranı söküp takıcam bi.
  • Hocam 32 kişiye hiç gerek yok.20-22 iyidir.16-16 Oynanmaz yahu.Bi destekte bulunurum bende
  • Genellikle bütün satıcılarda bu durum olabiliyor.Saldırı çok fazla oluyor.Bir kaç yere daha bakdım fiyatlar hep aynı yüksek çıkıyor.
  • ANKET
    Bu da anketimiz, bakalım topluluk neler istiyor,

gördüğümüz kararı ile aylık 50-70 arası bir ödeme gerekicek, bakalım sponsorlar ya da destek olacaklar ne diyorlar, şu anda 25günlük alabiliyoruz gibi duruyor :)
  • TR'ye kasmayan 128 tickrate 16-18 kisi arasi saglam bir DM lazim DM'de player her daim olur listede gozuktukten sonra.
  • ~ Oyunyoneticisi ~

1 Mayıs 2015'den sonra ilk defa alacaklar için 36 kişilik 128 Ticrate 70TL olarak Fiyatlandırma yapılacaktır.

*Cs:GO Serverlarımızda Map ve mod sınırlaması olmayacaktır.
    *Ancak panel sistemlerine entregre edilmeleri ve test süreçlerinden dolayı yavaş yavaş sistemlere eklenecektir.
    Belirtilen tüm server fiyatları 2016 yılına kadar geçerlidir.

Cs:GO Serverlarımızın daha şimdiden saldırılar almasından dolayı server listesinin internet kısmında serverlar gözükmeyecektir.
    Cs:GO Favorilere eklediğinizde gözükecektir.
    Bununla ilgili farklı metodlarda çözüm ayarlanıcaktır ancak şimdilik hiçbir sunucumuz internet listesinde gözükmeyecek.

~ Csoyuncu ~

CS:SOURCE - CS:GO SERVER ÜCRETLERİ:
    14 Slot = 25 TL
    16 Slot = 30 TL
    18 Slot = 35 TL
    20 Slot = 40 TL
    22 Slot = 45 TL
    24 Slot = 50 TL
    26 Slot = 55 TL
    28 Slot = 60 TL
    30 Slot = 65 TL
    32 Slot = 70 TL
    34 Slot = 75 TL
    36 Slot = 80 TL

Not:
    * Her +2 slot için 5 TL ücret ilavesi yapılacaktır.
    * CS:Source sunucularda 66 Tick( 100 Tick farkı +10 TL'dir ).
    * CS:GO sunucularda default olarak 128 Tick ( 128 Tick =< 28 Oyuncu, 64 Tick > 28 Oyuncu )
    * Mobil ödeme ile kiralamak için tıklayınız
    * GoPanel Kontrol Sistemi.(Panel Linki)
    * FTP desteği.
    * Panelden limitsiz mod-eklenti yükleme.
    * SourceMod yada ManiMod admin oyun için yönetim sistemi(Türkçe).
    * İsteğe bağlı Zblock, UCP, Detox, DBlock, SMAC antihile sistemleri.
    * File exploit-DDOS vb. gibi saldırılara karşı yüksek koruma sistemi.
    * Yüksek FPS - Düşük Ping - No Lag garantisi.
    * CSOYUNCU kalitesi, DGN Verimerkezi altyapısı.
    * %99 UPTIME garantisi.
    * Sunucularda başka hostlara ait reklam yapanların sunucularına ücret iadesiz el konulacaktır.
    * Tekniksel sorunlar haricinde sunucusundan memnun kalmayanların ücret iadeleri yapılırken,iade hesaplarından 15 TL kurulum ücreti kesilir.
    * Ücretsiz WarMod kurulumu.

Kardeşim destek çıkacak olan arkadaşları whatsapp grup kurarak yada farklı bi ortamda toplarsan daha iyi olur :) bende destek olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris4hin -- 13 Nisan 2015; 14:33:47 >

• Baris4hin kullanıcısına yanıt
    benim şu anda telefonumda ufak bir sorun var :) hallolsun ona da bakacağım, yalnız herkes aynı yerden buluyor sanırım fiyatları, kozmo da aynını belirtti. Bize lazım olan 22 slot gibi duruyor. ayda 45lira, biraz güzellik yaparlarsa ilgileneceğiz onlarla. bir de başka bir server bulduk, bu akşam ipsini vericez, deneme için, beğenirsek onlarla da tekrar konuşacağız fiyat hakkında.
  • bu şekilde kullanıcılarınız varsa yurtdışı kapalı olsa bile onlara özel giriş açabiliriz, yani server yurtdışına kapalı olur ama konsoldan başka ip ve porta connect yaparak yine aynı servera girebilirler. deniliyor ..
  • Bende şimdi nette ufak bi araştırmayla baktım. 45 Liraya gördüm ama kalite olarak nasıldır onu bilemiyorum.

Nr1Gaming Game

ProOyun
  • Baris4hin kullanıcısına yanıt
    orası maalesef 128 tick server vermiyor. Sadece maç serverları 128 onların. O yüzden başka bakıyoruz.
  • Prooyun 64 tick hizmet veriyro onu direk eledik zaten. diğerine bir bakalım. Konuşalım. Teşekkür ederiz bilgilendirme için
  • Bende farklı alternatifler arıyorum.
    Genele açık olacak serverın listelerde görünmemesi demek boş kalması demektir.
    Eskiden dm modları serverı daha çok yorduğundan daha yüksek fiyatlar isteniyordu.
    Bununla ilgili bir sıkıntı olmasın bahsi geçti mi hiç ?
  • Selamlar,

Aslında başka bir alternatif olarak İstanbul'da bir linux box kiralayıp ve server'ı kendimiz kurup işletebiliriz.
    Reddit'e bir kişi aşağıdaki gibi sadece pistol round olan 5 tane server kurdu aynı makina üstüne Fransa bazlı. İstanbuldan 60 ping civarı alabiliyorum.
    Detay sorduğumda iyi internet bağlantılı bir datacenter'da linux box kiralayıp yaptığını söyledi.
    Sourcemod, metamod ve https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2166395 linkteki plugin ile hızlı bir şekilde kurulabiliyor.
    http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/31qecx/eu_pistol_training_server_for_matchmaking_ip/

Linux server fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Daha ekonomik ve böylece daha sürdürülebilir bir çözüm olabilir belki.

• DC olarak kurmak pahalıya patlar aylık 400 tlden başlıyor içersinde 20 sunucu açabiliyorsun rahatlıkla ama biz kar amaclı değil eğlence amaçlı arıyoruz.DC sponsor olacak varsa cs go kurulum ve panel kurulumlarını gerçekleştiririm.
  • Anket sonuçlarınıda görebilseydik keşke inşallah 22 kişilik olur çok kişi oluyor yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xlLR X kullanıcısına yanıt
    kapalı kalmış, kusura bakmayın, açtım şimdi. Linkten tekrar girince sonuçlar çıkıyor.
  • Sevgili arkadaşlar ,
    Bildiğiniz üzere desteklerinizle beraber bir server açma kararı aldık.
    Sunucu hizmeti sağlayan firmalardan biri bizler için deneme sunucusu açtı ve şuanda DM olarak aktif.
    Server'ı deneyip yorumlarınızı bekliyoruz.

Server IP : 46.20.13.10
  • Hangi firma kardesim şuan şirketteyim deneyemedim akşam eve gidince deneyeceğim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.