Şimdi Ara

CS GO Public Server (serverimiz Acildi - son deneme) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slot ve türüne karar verin ilgilenebilcek ve kendine güvenen arkadaşlar varsa ben sponsor olabilirim.
    İleride de forumda aktif olan takımlar veya karma maçlar için maç serverıda ayarlarız.
  • Selamlar dostum, şu anda ana olarak ben ve Couleuvre ilgileniyoruz. Başka teknik konuda yardım edebilecek herkese kapımız açık tabii ki, bir karışıklık olmasına izin vermediğimiz sürece güzel olacaktır.

Ana yazıda gördüğün web sitesini şimdilik bu haliyle açtık biraz daha kişinin dikkatini çekebilmek için. Ve şuanda düzgün bir server arıyoruz, amacımız ilk aşamada 128tick ve 10vs10 oynanabilecek bir server. En çok istenen DM gibi duruyor, ancak sonra ne olur bilmiyoruz. Hangisi ne kadar tutar, ancak 2 server olsa, birisi maç serverı, ya da maç yokken normal oyun, diğeri ise 7/24 DM olsa iyi olur gibi duruyor. Paypaldan bir arkadaş 50 lira göndermiş, bu da 47.5 lira gibi görünüyor bende, yani ilk başlamak için biraz paramız var şimdilik. Gelecek diğer desteklerle beraber hem daha düzgün bir websitesi haline sokabiliriz (en azından alan adını alırız), serverın devamlılığını sağlarız, ya da başka bir öneri bir eksik olursa onu da tamamlayabiliriz.

Şimdilik durumumuz budur. Planlarımız aynı şekilde devam ederse haftasonu baya birşeyleri oturtup, haftaya pazartesi, salı en geç serverı açabiliriz gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Couleuvre

Selçuk Bey,

128 Tick mi acaba fiyatlar?

evet 128 tick
  • quote:

Orijinalden alıntı: executeF

Slot ve türüne karar verin ilgilenebilcek ve kendine güvenen arkadaşlar varsa ben sponsor olabilirim.
    İleride de forumda aktif olan takımlar veya karma maçlar için maç serverıda ayarlarız.

Eskiden Satış ve kurulum işlemlerini yapıyordum .Sponsor olabileceksen teknik kısımlarını panel kontrollerini ben yapabilirim.
  • Çok güzel bence. Değerlendirmek lazım.
  • Tam gaz devam :)
  • TeamSpeak ta şart gibi sohbet odaları ve oyunlar için ayrı odalar hoş olabilir?
  • kozmo K kullanıcısına yanıt
    aslında şu anda bir mumble serverımız var, ancak TS3 derseniz onu da ayarlayabiliriz. Web sitesi de açıyoruz, onun içinde paylaşırız yine herşeyi, serverların durumu anlık görünebilir. TSye de maç odaları falan da açabiliriz, iyi fikir :)
    Team Speak kolay. Çok da uygun zaten fiyatları. Server işlemlerinden sonra anında alınabilir. Bunu da listemize ekleyelim.
  • Bugun yarın aksilik olmazsa açacağız serverı, var mıdır bişiler eklemek ya da fikir belirtmek isteyen?
  • Şuan için yok sanırım acdıktan sonra bağışlara başlayalım ki uzun süreli bişey olsun..
    kozmo, sen bi fiyat listesi vermiştin, sponsorluk ya da fiyatlarda esneme konularını soracaktın, var mı bir gelişme acaba?
  • 7/24 olmasada girdikce dh serverinde oynarım . İlerleyen zamanlarda kücük bir bagıstada bulunabilirim
  • her türlü daimi üyelerinden olucam serverın :D , kaliteli kişilerle oynamak çok güzel olucak eminim , bi açılsın bağışlarla yada vip üyelik tarzı şeylerle dahada geliştiririz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    Evet, onları düşündük baya, admin ve modlar şimdilik steam grubu ile aynı olur gibi duruyor, zamanla müdavim kişilerle değiştirilebilir, sonuçta biz hep online olamayız (iş güç).
    Yardım yapanlar VIP olacaklar. birkaç ayrıcalık tanırız onlara, belki giriş sayfasında isimleri de yazar. Birkaç planımız var, ancak hala düzgün server arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 13 Nisan 2015; 12:17:30 >
  • Fiyat aldım 2 aylık 64 kişilik 128 Tickrate Cs:Go Serverlar 100 TL dir ( 60 günlük ) +Ts3 Server dahil. Sonraki aylarda 50 tl olarak sabitleme garantisi 64 kişilik.. Ts hediyeli
  • 64 kişi çok olmaz mı? 32vs32 ne yapacağız :) bence 22 slotlu bişi olursa daha iyi olabilir, zaten DM server olacak, belki bazen Puba çevirebiliriz, ya da 2. bir pub server alabiliriz bağışlara göre, ya da sponsorlara. Bence biraz daha uygun hale sokarlarsa, hadi en fazla 32 kişilik bilmiyorum ona bile gerek olur mu, ne düşünüyorsunuz?

@executeF Ne diyorsun hocam, yapar mıyız?
  • Slot sayısını belirlemeden önce girişlerin nasıl olacağına karar vermemiz gerek.
    Sadece kayıtlı kullanıcılar girecekse şu aşamada 20 kişilik bir server yeterli olacaktır.
    Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi çalışıyor veya okuyor. Kalan zamanlarda da maça mı yoksa bizim servera mı gireceği meçhul.
    Daha önce divxplanetda da bu şekilde serverımız mevcuttu serverı doldurmak için akşamları forumdan adam topluyorduk.
    Server genele açık olacaksa tr deki dm azlığından dolayı 30-32 kişilik olabilir ama bunun için bence erken.
    Yinede bunun kararını birlikte verelim imkanımız varsa anket veya liste oluşturalım.
    Hem aktif kişi sayısını görelim hemde oyun modu vb. konular hakkında fikirlerini alalım arkadaşların.
    Mobildeyim daha detaylı konuşuruz.

• Bu fiyata başka bulamadım hepsi ucuk rakamlar ıstıyor.. aylık 150 isteyen bile var..
    20 Slot = 40 TL
    22 Slot = 45 TL
    24 Slot = 50 TL
    26 Slot = 55 TL
    28 Slot = 60 TL
    30 Slot = 65 TL
    32 Slot = 70 TL bu fiyatlarda alınana kadar full ozellikli olması daha mantıklı gibi aylık 50 tlye 64 kişilik Bundan daha ucuza bulmak imkansız.
  • Bir gariplik yok mu?
    64 kişilik 50 tl son listede 32 kişilik 70 tl
    128 tick, uptime ve kalite kontrolü yapmak gerek.
    Stabilite süreklilik için çok önemlidir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.