Şimdi Ara

CS:GO Oynanılacak HAZIR Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 PC beğendim ben aşağıda onlarla orta çözünürlükte düşük ayarlarda 50-60 en az 30 fps almak istiyorum. Önce 2 sinde de kaç FPS alacağımı yazın sonra önereceğiniz Bimeks , Gold veya Teknosa'dan HAZIR PC varsa yazın lütfen.

Vatan Bilgisayar'a karşıyım.Toplamaya da karşıyım.

2 Tane Beğendim ben ama yinede sizin gibi profesyonellere sormak istedim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/144986/casper-nirvana-cd-bmh4790a-w8-.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/144986/casper-nirvana-cd-bmh4790a-w8-.aspx
    Bunları alırsam kaç FPS oynatır?

Artık yeter her yerde toplama al bu fiyata canavar alırsın falan deniliyor. Umrum da değil ben Montajcı istemiyorum. Aldığım gibi Fişe takıp oynayacağım bir PC olsun istiyorum.Hazır istiyorum hazır.

• Madem hazır.alcan al sana pc.http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs750-core-i3-4170-8-gb-1-tb-gtx750ti-pmu65849 aldıgın gibi bir bilgisayarcıya götür. 30 tl vet. Sana sistwm kursun. Git eve tak kullan. Senin begendiğin pcden en az 2 kat daha fazla fps verir. Kalan parayıda.güle güle harca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 3 Ekim 2015; 0:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paranızı çöpe atmaya ne kadar meraklısınız alın tüm donanımları vatanda taksınlar hatta işletim sistemi de alırsan onuda kurarlar fişe takar kullanırsın yani i7 işlemcisi var diye bir bilgisayar iyi olmaķ zorunda değil ekran kartı gt730 ram 1333 mhz aldanmayın i7 olmasına .

boyle insanlar olmasa firma calisanlari nasil ekmek yiyecek arz talep meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Ekim 2015; 12:07:50 >

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Gitsin alsin beyler niye buyutuyorsunuz cigorherzce i7 si cigolaytlarca rami olan pcler sonucta hele 2gb 730 tam bir canavar degil mi

boyle insanlar olmasa firma calisanlari nasil ekmek yiyecek arz talep meselesi

Valla doğru söylüyosun. Bizde burda iyi niyetimizden kendimizi kasıyoruz. Alsın i7 yi güle güle kullansın.

Ben zamanında CASPER pc kullandım hazır kasa pişmanım.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Harbi bu sinerji de iyiymiş valla

Sir Crocodile
  • Toplamaya karşı olmanın sebebini merak ettim. Çok saçma bir fikir. Kazık yiycem illa diye dayatmak niye? Senin hazır sistem dediğin sistemlerde toplama. Gidipte kendileri üretmiyorlar. Kendileri toplayıp bi isim koyup 2 katı fiyata sana iteliyorlar. Valla bu devirde bilgisayarcı olacan böyle adamları ayıklayıp yolcan :) Miss valla bilgisayarcılık :)

Niye karşısın hocam :)

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Toplamaya karşı olmanın sebebini merak ettim. Çok saçma bir fikir. Kazık yiycem illa diye dayatmak niye? Senin hazır sistem dediğin sistemlerde toplama. Gidipte kendileri üretmiyorlar. Kendileri toplayıp bi isim koyup 2 katı fiyata sana iteliyorlar. Valla bu devirde bilgisayarcı olacan böyle adamları ayıklayıp yolcan :) Miss valla bilgisayarcılık :)

Niye karşısın hocam :)

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.