Şimdi Ara

CS GO NEYE GÖRE DROP SEVİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cs go da level atladığımız da eşya düşüyor (2-3 levelde 1) bu levelin yükseliğine göre eşyanın kalitesi arasında bağlantı var mı ? Yani bi adam 10 levelken 10 tl lik çıkıyorsa 30 levelken 30 mu çıkıyor yoksa yine aynı şans mı ? Geçen kıza asimov awp çıktı, arkadaşımda 29 level olmuş onada 200 tl lik m4a1 çıktı. Teşekkürler..

• 2-3 levelde bir değil haftada bir
    Levelin yüksekliğiyle ilgisi yok
    Tamamen şans
    Awp Asiimov dropla düşmez kutudan çıkar sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

2-3 levelde bir değil haftada bir
    Levelin yüksekliğiyle ilgisi yok
    Tamamen şans
    Awp Asiimov dropla düşmez kutudan çıkar sadece

Hocam gözlerimle gördüm yoksa inanmam
  • İmkani olanagi yok awp asiimov cikmasinin kardesim takasla alip oyundan dustu falan demistir. Droplar tamamen rastgele 1 level 40 level farketmiyor sadece operasyon biletin varsa yeni koleksiyonlardan dusuyor

• BaySkill kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kutuda olan silahlar düşmüyor sadece koleksiyon silahları düşüyorhttp://csgostash.com bu siteden kontrol edebilirsin hangi silahlar kutuda hangileri operasyonlarda . awp asiimov bildiğim kadarıyla anka operasyonu kasasında
  • Valla bilmiyorum oyun sonunda düştüğünü gördüm ama gerisini bilmiyorum teşekkür ederim hepinize, bir de şu operasyon bileti hakkında çok bilgim yok, sınırsızmıdır avantajları nedir söyleyebilir misiniz ?
  • OYUNDAN ANLAMAYANLAR HEMEN AWP ASİİMOV DÜŞMEZ DEMİŞ

YENİ UPDATE İLE BİRLİKTE AWP ASİİMOV ARTIK OYUN SONU DÜŞEBİYOR EZ ASİİMOV OKEY ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen gördüm yani :D Peki bıçaklarda koleksiyon diye bir şey var mı yani 1-2 tane de olsa ?
  • bu gözler bunu gördü ya istediğiniz kadar asiimov düşmez diyin gerçi b,ilmiyorum belki bu operasyon bileti hediyesidir ama bossunda dediği gibi asiimov vs düşebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reikideiki -- 28 Ağustos 2015; 2:51:14 >
  • Önceden düşmüyordu ancak arkadaş güncelleme ile düşüyor diyor bir bilgim yok bu arada dragon lore'nin düşmesi normaldir sadece cubblestone'dan düşer.
  • artık her map'ta düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

bu gözler bunu gördü ya istediğiniz kadar asiimov düşmez diyin gerçi b,ilmiyorum belki bu operasyon bileti hediyesidir ama bossunda dediği gibi asiimov vs düşebilir

Dragon Lore zaten düşebiliyor

• 2 gün önce maç atarken arkadaşıma sıcak güç fabrikadan yeni çıkmış düştü takla atarak ağlıyordu maç sonunda
  • Oyun sonunda her türden silah ya da bıçak düşme şansı var. Sadece kalite arttıkça düşme oranı azalıyor.

Mesela bıçak düşmez diyemeyiz ama düşmesi imkansıza yakındır.
  • Bıçaklar sadece kutudan çıkıyor, ayrıca düşen silahlarda sadece operasyona ait olan silahlar dragon lore daha öncede düştüğünü görmüştük, ancak ne bıçak ne de asimoov düşmüyor aksini iddaa eden varsa göndersin görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

Bıçaklar sadece kutudan çıkıyor, ayrıca düşen silahlarda sadece operasyona ait olan silahlar dragon lore daha öncede düştüğünü görmüştük, ancak ne bıçak ne de asimoov düşmüyor aksini iddaa eden varsa göndersin görelim

Ait olduğu koleksiyonun haritasında düşüyor yani.Mesela dragon lore cobblestone mapinde yanlış mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Bıçaklar sadece kutudan çıkıyor, ayrıca düşen silahlarda sadece operasyona ait olan silahlar dragon lore daha öncede düştüğünü görmüştük, ancak ne bıçak ne de asimoov düşmüyor aksini iddaa eden varsa göndersin görelim

Ait olduğu koleksiyonun haritasında düşüyor yani.Mesela dragon lore cobblestone mapinde yanlış mıyım ?

Bence öyle değil hocam, diğer haritalarda da düşüren vardır sanki görmüştüm öyle bir kaç kez. Konuyu hortlatmışsın bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

bu gözler bunu gördü ya istediğiniz kadar asiimov düşmez diyin gerçi b,ilmiyorum belki bu operasyon bileti hediyesidir ama bossunda dediği gibi asiimov vs düşebilir

Ulan bosa oynuyoruz bu oyunu novalara versinler zaten dragonlari

• quote:

quote:

quote:

Bence öyle değil hocam, diğer haritalarda da düşüren vardır sanki görmüştüm öyle bir kaç kez. Konuyu hortlatmışsın bu arada :)

Uzun soluklu değil konu başka konu açmak istemedim görünce hemen yazıyım dedim bana dust 2 koleksiyonundan 3-4 tane düştü dust 2 de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun soluklu değil konu başka konu açmak istemedim görünce hemen yazıyım dedim bana dust 2 koleksiyonundan 3-4 tane düştü dust 2 de.

Ne düştü d.lore mu :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.