Şimdi Ara

Cs go için g300s mi g302 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs go oynuyorum sadece. Sekme macrosu, awp makrosu, dönme macrosu vb. için alıcam mouse'u.
    Macro yazılımı ücretsizmiş sanırım(emin degilim bilgilendırırsenız sevinirim) o yüzden bloody a9 dan vazgeçtim.
    Macrosunu kullanan varsa hakkında bilgi verirse sevinirim. Kullanıslı mıdır nasıldır hiç bilmiyorum.

• Sekme makrosu ne hocam?

Arkadaşın pcsinde bir kaç tane denemiştim ve son derece kullanışsız macro dedikleri.Profesyonel oyuncuların çoğu da kullanmıyor macro filan.Mouse alacaksanız elinize uyan bir şey almaya özen gösterin yeter.

Bir de g300s dünyanın en iyi macrosuna sahip olsa bile o ergonomiye sahip bir mouse u tavsiye etmem kimseye.Bildiğiniz laptop mouse u gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Sekme makrosu ne hocam?

Arkadaşın pcsinde bir kaç tane denemiştim ve son derece kullanışsız macro dedikleri.Profesyonel oyuncuların çoğu da kullanmıyor macro filan.Mouse alacaksanız elinize uyan bir şey almaya özen gösterin yeter.

Bir de g300s dünyanın en iyi macrosuna sahip olsa bile o ergonomiye sahip bir mouse u tavsiye etmem kimseye.Bildiğiniz laptop mouse u gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=5HLp4UR6TSc

Burdan izleyebilirsiniz o makroyu.
    Yorum için teşekkürler değerlendiricem

• Eliniz ufaksa g300s gayet iyi bir mouse fps oyunlarında hafif mouse her zaman iyidir eliniz biraz büyükse Almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Eliniz ufaksa g300s gayet iyi bir mouse fps oyunlarında hafif mouse her zaman iyidir eliniz biraz büyükse Almayın

Hafiflikle ergonomi veya boyutun çok alakası yok.

g300/g300s nin tasarımı fazlasıyla rahatsız edici.Kendim kullandım oradan biliyorum.Bu zamana kadar kullandığım mouselar içinde en kötüsüydü.Şimdiye kadar kullandıklarım:microsoft 1.1 intelli, logitech g400, steelseries kinzu, steelseries kana v2 malesef g300 var bir de bunların içinde.Elim de öyle büyük filan değildir ama oynadıktan kısa bir süre sonra eli ağrıtmaya başlıyor.Kavraması filan hiç rahat değil.
  • O sizin kullanım tarzınıza göre degişir kimisi parmak ucu kullanır mouse kimisi kavrayarak kullanır onun için kişinin mouse seçiminde nasıl bir mouse iatedigi ve nasıl kullandıgı önemli bende G300S kullandım öncesinde gayet rahattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.