Şimdi Ara

CS:GO Ses yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
36.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın bilgisayarda CS:GO ya girince ses gelmiyor . Onun haricinde müzik dinlerken falan ses var ama oyuna girince oyunun sesi gelmiyor . Ses ayarları normal onları kontrol ettik , birde işin garip tarafı ben teamviewer ile onun bilgisayara bağlanıp oyunu açınca bana ses geliyor ama ona gelmiyor ? Başına gelen varsa yardım

• Konsoldan artırmayı denedinizmi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol derken ses sistemini kastediyorsanız arkadaş kulaklıkla oynuyor , birde şimdi söyledi oyunda aşarıda müzik falan açınca oyuna girdikten sonra onunda sesi kesiliyormuş. Garip bi durum
  • voice_caster_enable "0"
    voice_caster_scale "1"
    voice_enable "1"
    voice_forcemicrecord "1"
    voice_mixer_boost "0"
    voice_mixer_mute "0"
    voice_mixer_volume "1.0"
    voice_modenable "1"
    voice_scale "1"
    voice_system_enable "1"
    voice_threshold "2000"
    volume "0.5"

bunları cs go bi servera girip konsolu acıp yazın tek tek sonra cıkıp tekrar girin oyuna bakın tekrar sorun cözüldümü diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

voice_caster_enable "0"
    voice_caster_scale "1"
    voice_enable "1"
    voice_forcemicrecord "1"
    voice_mixer_boost "0"
    voice_mixer_mute "0"
    voice_mixer_volume "1.0"
    voice_modenable "1"
    voice_scale "1"
    voice_system_enable "1"
    voice_threshold "2000"
    volume "0.5"

bunları cs go bi servera girip konsolu acıp yazın tek tek sonra cıkıp tekrar girin oyuna bakın tekrar sorun cözüldümü diye

voice_threshold "4000" , volume "1.0000''

Bunlar dışında diğerleri normaldi bunlarıda sizin dediğiniz gibi yaptık ama hala ses yok . Artıdan arkadaşım aynı sorunun Age of Empires 2 de de olduğunu söyledi . Acaba donanımsal birşeymi ?

Edit: Bu arada arkadaşın monitör yok , HDMİ ile TV ye bağlıyor alakası varmı bilmiyorum ama bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eagle -- 17 Mayıs 2015; 19:37:15 >

• eğer başka oyununda da sorun yapıyorsa büyük ihtimal donanımsal eğer elinde bi hopörler filan varsa onu bağlayıp denesin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eagle

Arkadaşın bilgisayarda CS:GO ya girince ses gelmiyor . Onun haricinde müzik dinlerken falan ses var ama oyuna girince oyunun sesi gelmiyor . Ses ayarları normal onları kontrol ettik , birde işin garip tarafı ben teamviewer ile onun bilgisayara bağlanıp oyunu açınca bana ses geliyor ama ona gelmiyor ? Başına gelen varsa yardım

Sorunun birebir aynısını bende yaşıyorum, çözüm buldunuz mu?
  • Arkadaşlar aynısı banada oluyodu cs go da rekabetçi girdim ses yok !
    araştırdım ve buldum
    steam dan oyununuzu tamir ediyorsunuz.
    BU KADAR BASİT TAMİR ETMEYİ BİLMİYOSANIZ GOOGLE A STEAM OYUN NASIL TAMIR EDILIR YAZIN ÇIKAR.[
  • Windowstan sesini kapatmıştır veya jackta sorun vardır başka ne olabilir yav oyundan değilse
  • 1 yıl geçmiş konunun üstünden tam hatırlamıyorum ama sanırım sorun hoparlör bağlayınca düzelmişti. Daha sonradan tekrar kulaklık kullanmaya başladı ama sorunun tekrar ettiğini duymadım . Muhtemelen eski kulaklığında bir sorun vardı . Cevap veren herkese teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam-cs:go-sağtık-özellikler-yereldosyalar-oyun önbelleğin bütünlüğünü doğrula bişe yüklenecek sonra steam indirme yapacak sonra oyuna gir düzelir :)
  • Arkdaşlar merhaba . 2021 yılında aynı olay başıma geldi o yüzden nasıl çözdüğümü yazayım belki sizdede işe yarar.

Bende baya araştırdım .Oyuna girince bilgisayarın tüm sesleri kesiliyordu .Yani oyunla alakalı değil . Denetim masası - ses - hoparlör (veya kulaklık ) sağ tık yapıp özellikler dedim . Gelişmiş ve geliştirmeler seçeneklerine girip varsayılan ayarlara sıfırla dedim . Sorun düzeldi. Daha önce ses daya iyi gelsin diye ayarlarla oynamıştım sanırım bu yüzden oyunda ses desteklemiyor ve kapanıyordu. Ben bu şekilde çözdüm umarım sizdede işe yarar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.